Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ogli dzsí

0 bejegyzést írt és 2465 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a Fidesz egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar médiapiacból, a pártpreferenciák változását vizsgálva nem tűnik igazolhatónak az a feltételezés, hogy ez népszerűségnövekedést is hoz a kormánypártnak. Ha ez így van, akkor a kormány feleslegesen vállal belföldi konfliktusokat és kínos…..
"Akik energiát fektettek a gyűlölésembe, ne csüggedjenek, hiszen most kiderült, hogy nemcsak pénzsóvár aljadék vagyok, hanem gyáva is." Fogalmaz hajnali Facebook-posztjában keserű szarkazmussal a tegnap bejelentett, ma lemondott Index-főszerkesztő-helyettes...
ogli dzsí 2020.07.31 13:47:12
@Nancsibacsi: Nincs semmi baj a fizetos modellel, az onkentes tamogatas az mo-n nem hiszem hogy mukodne, viszont kivaloan el lehet igy rejteni pl. a soros-penzt.

Lassuk az Indexet, allitolag 1 millio rendszeres olvasoja van, es havi 100 milla kell neki. Az havi 100 forint, de ha csak minden 5. elofizet, az is csak havi 500 ft, egy korso sor. Ha nulla reklambeveteluk van. Az indulo 400at meg dobjak ossze, ha senki nem ad, 80 emberrol beszelunk.
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
ogli dzsí 2020.07.31 11:06:13
@lexrex: Remelem az Indonez demokracia szinttel elegedett
Kis túlzással azt állíthatjuk, hogy az Indexet azért ejtette foglyul az Orbán-rezsim, mert a saját kommunikációs gépezete csődöt mondott. Ha ugyanis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) beváltotta volna a hozzá fűzött reményeket, nem kellett volna elfoglalnia a kormánynak azt az…..
ogli dzsí 2020.07.27 15:12:45
@nemecsekerno_007: onnan kitiltanak seperc alatt, ha nem vagy kohnbela unoka
Tudom, másoknak kész válaszaik vannak olyasmire, amiről keveset vagy semmit se tudnak, vagy amiről tudhatnának, de arra sem emlékeznek. Nekem nincs. Akart a fene erről írni, de az emlékezetkieséses magyar közéletben muszáj. Felőlem mindenki azt gondol a történetről, amit akar, de pusztán a…..
ogli dzsí 2020.07.26 16:03:40
@Péter 2: Ha a Totalcar megmarad, az eleg is lesz. A tobbi indexes anyabaszo mehet vissza a balettbe ugralni
Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor újabb bűvészmutatvánnyal szeretné elkápráztatni a világot és saját választóit, ám a siker kulcsa most nem az ő kezében van. Ha azonban meg tudja őrizni azt a látszatot, hogy Magyarországon a koronavírus-járvány messze nem okozott olyan gazdasági problémákat, mint…..
ogli dzsí 2020.07.20 12:32:02
ogli dzsí 2020.07.20 14:09:57
@chrisred: Zorban kormany pont olyan takarekos volt, ahogy az EU elvarta.

Ami elotte soha nem sikerult egy ballopsi kormanynak se. Most is a csodbe ment ballipsi olasz es ballipsi spanyol kormany megsegiteserol szol a penzvita
A hazai parlamentben tegnap nagy vita volt arról hogy megszavazzák e azt a kritériumot miszerint az EU s hitel nem köthető jogállamisági feltételekhez. Ugye a magyar Parlament megszavazta ezt,de ez egyáltalán nem ennyire egyszerű mint amennyire első ránézésre tűnik. És ezt a parlament is pontosan…..
ogli dzsí 2020.07.16 17:02:02
@chrisred: Minden jogi egyetemen tanitjak, a 3. birodalom mint jogallam kulon tetel volt az ELTEN (jogtortenet 2)
Mindig ez van: a demokrácia játékszabályait a hatalomra törekvő, elvtelen, „pávatáncot járó” politikai erők kijátsszák és a joghézagokat kihasználva szembefordulnak az alkotmányos renddel. Majd az általuk aláásott rendszert „alkalmatlannak és hanyatlónak” bélyegzik, viszont megígérik a választóknak,…..
ogli dzsí 2020.07.15 11:20:25
@midnightcoder2: nincs semmilyen kivandorlas, ha a hatar zarva lenne gyorsabban fogyna Magyarorszag, epp hogy bevandorlas van
ogli dzsí 2020.07.15 23:37:37
@nincs1agy: Az eddig is hitelezettek tovabbi hitelezesenek egyetlen celja, hogy megakadalyozzak a mediterranok kilepeset. Kina is bejelentkezett hitelezonek, csak nekik, az EUval szemben, van penzuk..

Ezzel csak elodazzak a valodi megoldast
Orbán Viktor újfent bebizonyította, hogy nem akar minden magyar állampolgár miniszterelnöke lenni, legfeljebb azt szeretné, ha minden választó tőle függene. A kettő között hatalmas a különbség, ugyanis az első esetben kizárólag azok érdekeit képviseli, akik potenciális támogatói lehetnek, a második…..
Orbán Viktor tart a karakteres, kitartó, keményen küzdő ellenfelektől, ezért időben igyekszik elvenni a kedvüket attól, hogy ellene induljanak a 2022-es választáson. Tartja magát a városi legenda, mely szerint többször megüzente Karácsony Gergelynek, hogy leszáll róla (és Budapestről), amennyiben…..
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
ogli dzsí 2020.07.02 14:40:44
@Indriq: 2010 elott is konzul volt, de jo probalkozas
ogli dzsí 2020.07.02 14:42:07
@Ad Dio: nem fizetnek 100milliokat adopenzbol valakinek a bortonben tartasara, aki pedofil tartalmat tart a gepen (mas nem merult fel ellene)
ogli dzsí 2020.07.02 14:44:48
@Indriq: Itt neked vannak prekoncepcioid...nem 2010ben, nem 2005ben, hanem mostanaban bukott le, el is lett tavolitva, es eliteltek, ez tok korrekt

felkotni azert nem szeretnem, leven nem csinalt semmi eroset, es azt is beismerte (vadalku az ugyesszel)

tema lezarva
B(alu)LOG SZERENCSÉS VAGYOK 2020.05.21 13:59:22
A nem jogi elismerése, transzszexuális, interszex és akár „hermafrodita” emberek számára, ha konkrét szabályozás híján nem is egyszerűen, de a tudomány és az emberi jogok posztulátumai alapján, egyértelműen működő procedúra volt. Már a XX. század elejétől. És jött a XXI. század. Állítólag…..
ogli dzsí 2020.05.22 11:14:06
@karikacsapástétom: Ha Zorban ellenfelei kozul barmelyik fele ennyi kezzelfoghato eredmenyt elert volna 1990 ota, akkor nem a partvonalrol hisztizes lenne a sorsuk

orokkon orokke

HA HA HA
ogli dzsí 2020.05.22 12:31:32
@Eugene Horse: Miert kene a tobbsegnek foglalkozni minden marginalis kisebbseg ohajaval?

A marginalis kisebbseg akar beleszolni a tobbseg eddig kialakult gyakorlataba, hiaba hazudod az ellenkezojet, hogy ti. a tobbseg szol bele a kisebbseg dolgaba.

Meg kell gyozni annyi embert, hogy ez a valtozas mindenkinek fontos, hogy atmenjen egy a marginalis kisebbsegnek fontos torvenymodositas....de mivel ez eselytelen, marad a mediaban, blogokban a parancsra uszitas a bekes tobbseg ellen....:)

HA HA HA
ogli dzsí 2020.05.22 12:44:42
@math0: Ha nem kerul semmibe, es nem vagytok szociopatak, akkor eloszor a sajat orszagotokban valositsatok meg a transzgenderista kanaant....:)

Aztan, ha majd a magyarok is megirigylik az idillt, akkor gyerekjatek lesz itt is bevezetni.

HA HA HA
Tegnap szabadságon voltam. Hogy mi ebben az érdekes? Valójában semmi. Kicsit tovább aludtam, több időm volt zenét hallgatni, olvasni, híreket böngészni, természetesen mindenhol a koronavírus a fő téma, úton-útfélen erről beszélnek. Egy idő után kezdtem unni a semmittevést, fogtam hát magam és úgy…..
ogli dzsí 2020.03.12 11:52:13
@Kovacs Nocraft Jozsefne: kusolj mar a magyar karanten mukodik

A nemet, francia, olasz, spanyol, satobbi karanten nem mukodik. Nemsokara kuldhetunk nekik segelyt hullazsak formajaban.
ogli dzsí 2020.03.12 12:02:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Sajnos nem alaptalanok azok a vélemények, hogy a kevés elvégzett teszt miatt tudunk csak ilyen kevés fertőzöttről."

Teljesen alaptalan ez a lipcsy remhirterjesztes IS. Ugyanis a halottak szama pontosan tudhato:

Olaszorszag 850
Magyarorszag 0
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
ogli dzsí 2020.02.03 17:38:34
@RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY: Hitler nem fogalmazott rosszul, minden szava igaz. Csak elvesztette a haborut.
ogli dzsí 2020.02.03 20:19:27
@mgdé: nos ha Hitler nyerte volna a vilaghaborut, akkor ma nem lenne tele Europa migrans szemettel.

Igy is ugy alakult, hogy az EUn keresztul Nemetorszag fujjja a passzatszelet, csak igy biztosithato volt hogy a nemzetkozi tokesek erdekei szerint mukodjon az Unio, mig Hitler szocialista volt es meg a haboru elott oriasi gazdasagi es tudomanyos eredmenyeket ertek el mindossze 6 ev alatt a valsagban erosen lerongyolodott Nemetorszagbol.
Vegul a nemetek azt szivtak meg hogy amerikanak nem allt erdekeben egy eros Nemetorszag (es Europa), ezert a nemzetiszoci (de kapitalista) Hitler helyett a bolsevik komcsikkal kiegyeztek Europa felosztasaban, es a mai napig gyamkodik amerika az EU felett a NATOn keresztul. Ennyi a tortenet a tobbi amerikai atlantista propaganda. Nyilvan Hitler erdekeket sertett, de majd mostanaban elkezdik a nyugatiak visszasirni hogy elhetetlenek lesznek a nagyvarosaik. Akiket Hitler uldozott, azoknak pont az a celja hogy nemzetek ne letezzenek csak kevert katyvasz ami folott konnyu uralkodni mert egymasnak uszithatok benne az emberek borszin, nem, akarmi szerint.
Amerikanak ez egy oriasi uzlet volt, minimalis katonai veszteseg aran oriasi nemzetkozi hatalmat nyertek, plusz lenyultak minden nemet technologiat es tudost meg a holdraszallast sem tudtak volna soha osszehozni a "nacik" nelkul.
ogli dzsí 2020.02.03 20:28:48
Meg a zsidok is elismerik (suttyomban), hogy Hitler igazat mondott mindenben a zsidokrol. Csak a rossz oldalon allt, ezert ki kellett nyirni.

"Felvételek bizonyítják, hogy egy telepes akadémia tanárai nyíltan hirdetik a zsidóság felsőbbrendűségét. Az igazgató szerint az arabok – genetikai alsóbbrendűségükből eredően – önként vetik alá majd magukat az izraeli megszállásnak.

(Szombat)

A Channel 13 hírcsatorna hétfőn tette közzé azokat a felvételeket, amelyeken Eliezer Kashtiel rabbi, az Eli településen működő Bné Dávid jesiva igazgatója az „ostoba és erőszakos” nem-zsidók elnyomására hív fel, azok genetikai alsóbbrendűségére hivatkozva. A videoklipen elhangzik: „A nem-zsidók a mi rabszolgáink akarnak lenni. Zsidó rabszolgájának lenni a legjobb. Ahelyett, hogy az utcán csavarognának, és belekötnének egymásba, a szolgasors értelmet ad életüknek.”

„Olyan népekkel vagyunk körülvéve, akik genetikai problémákkal küszködnek. Ha megkérdezed az egyszerű arabot, hol akar élni, azt válaszolja, hogy a megszállás alatt. Nem tudják, hogyan kell egy országot irányítani, nem értenek semmihez sem.”

Kashtiel így folytatja: „Igenis, rasszisták vagyunk. Hiszünk a rasszizmusban… A világban különböző emberfajok élnek, és az emberek öröklik a génjeiket. Szükségük van a segítségünkre, mert a zsidók sikeresebb faj.”

Egy ugyancsak a Channel 13-on lejátszott, a Bné Dávid jesivában készült klipen Giora Redler rabbi Hitlert dicsőíti: „Mindenben igaza volt, csak éppenséggel a rossz oldalon állt.” Azzal folytatja, hogy nem a német „végső megoldás”, hanem a pluralizmus az igazi genocídium. „A humanizmus eszméje, a világi kultúra, amely azt hirdeti, hogy ’hiszünk az emberben’, az a holokauszt’”.
Archiregnum Baki 2020.01.30 22:32:18
Október óta néhány hatalmi pozíciót ellenzékiek birtokolnak, ebből következik, hogy most már nem csak ők kritizálnak, hanem őket is számon lehet kérni. Ellenzék-kormány konfliktusban nem egy civil áll szemben az államhatalom gépezetével, akivel akkor is szolidárisak vagyunk, ha éppen hibázik, hanem…..
Államvilág Niedermüller-effekt 2020.01.29 20:01:32
 Tekintve, hogy az ország 25%-a funckionális analfabéta, illetve hogy a PISA-felmérésen gyorsabban csúszunk le, mint egy Csiki sör Tusványoson, nem meglepő, hogy sokan nem értették Niedermüller kijelentését. Illetve sokan szándékosan félreértették szavait. Nézzük tehát az ominózus…..
Orbán Viktor ismét bebizonyította, hogy a törvények nem szabhatnak gátat az akaratának. Kormánya ugyanis tovább folytatja azt a bújócskát, melynek segítségével kicselezheti a törvényeket, felülírhatja a különböző ellenőrző szervezetek feladatait. Ami most a kormányzati médiakolhoz (KESMA) körül…..
Olvasom, hogy az Európai Néppárt nem tudja lenyelni sem, kiköpni sem a Fideszt: inkább nem tesz semmit, a Fidesz marad a Néppártban, de továbbra is fel lesz függesztve. Azt hiszem túl sok időt adtak azoknak a "bölcseknek", és azok túl gondolták a dolgot. Mert ugye világos, hogy a Fideszben,…..
ogli dzsí 2020.01.30 10:10:12
@chrisred: Hat nem voltak szegenyebbek az ukranok Janukovics alatt, mint most

www.macrotrends.net/countries/UKR/ukraine/gdp-per-capita
ogli dzsí 2020.01.30 10:18:16
@MAXVAL bircaman közíró: Magyarorszagon mennyi a melyszegeny?
ogli dzsí 2020.01.30 11:40:45
@math0: Meg mindig nem erte el az eletszinvonal a Janukovics-eraet. Putyin nem tamadta le Ukrajnat, hanem vedekezo haborut folytat az amerikai nyomulassal szemben.
A Lidl Magyarország január 27-ei posztja alatt felrobbant a kommentszekció, és végre nem valami önjelölt celeb hülyesége szolgáltatta a gumicsontot, hanem nagyon is finom falatokon lehet rágódni. Svéd húsgolyón. Ha valaki lemaradt volna, mutatom. Az IKEA marketingeseinek eddig sem kellett a…..
ogli dzsí 2020.01.29 23:19:55
@SzMiki: nem jarsz eleget a LIDL zsenialis faszbukjara az IKEA zsenialis marketingeseit olvasni
Talán már Önöknek is feltűnt, ami nekünk. Egyértelműen látszik, hogy Papp Lászlónak egyre kevesebb, a magyar állam szereplőinek, köztük legfőképp Palkovics Lászlónak egyre nagyobb beleszólása van abba, mi történik, és mi NEM történik Debrecenben. Egyre inkább az látszik, hogy a fide$zes városvezetés…..
ogli dzsí 2020.01.29 16:58:13
@Segna: ekkora marhasagot utoljara mi meseskonyvben olvastam
Az élet nem állt meg, és néha sikerül újra és újra felkavarni az állóvizet. Ez ugye, egyrészt köszönhető az emberi hülyeségnek, (lásd "Showbert" Norbert), a másik oldala viszont egyértelműen a dilettáns és buta politikai megnyilvánulások miatt vannak.  Niedermüller Péter, Erzséberváros…..
Bár Győr egy nagyon speciális helyzetben volt Borkai botránya után, ami talán az elmúlt évtized legnagyobb port kavart politikai ügye volt Magyarországon, de a „bezzegváros” új polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak a sikere, vagy inkább az ellenzék jelöltjének, Pollreisz Balázsnak a kudarca pár…..
ogli dzsí 2020.01.29 07:56:29
@chepunk2: lipskiknek meg mindig jobb vmi tokismeretlent kikukazni, mert aki ismert azzal rabasznak
Ki ne emlékezne arra, hogyan próbáltak szüleink annak idején egy-egy jól csengő közmondással, szólás-mondással és népi bölcselettel nevelgetni, tanítgatni (és olykor-olykor - valljuk be őszintén - még meg is vezetgetni). Gondolj csak vissza, hányszor hallottad ezeket a mondatokat…..
ogli dzsí 2019.09.21 17:27:36
ogli dzsí 2019.09.21 17:33:00
@MAXVAL bircaman közíró: Szereted az amerikai nep neplelektanat?

Es a bolgaroket? Mi a kulonbseg?
ogli dzsí 2019.09.21 17:50:21
@lpt1: Ezt a szopast.

Mondjuk most is 6kor indulnak szerintem a muszakok Magyarorszagon azoknak, akik 12 oraznak vmi gyarban...