Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quidproquo

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok víz lefolyt a Rajnán, mióta Merkel azt találta nyilatkozni -- először -- öt éve, hogy a multikulturalizmus megbukott. Azóta kiderült, hogy a két kelet-német származású állami vezetőnek (Merkel mellett Gauck elnöknek) többet jelent Németország stratégiai pozíciója Európa…..
quidproquo 2015.08.30 22:18:53
@borzimorzi: Üdv

"Meg azt a haddelhaddot se, ami majd akkor lesz, mikor ezeknek a zömét haza kell majd küldeni,"

Miért kell hazaküldeni, ha az a cél, hogy pótolják a kieső európai népesség gazdasági potenciálját? Nem letelepíteni akarják végleg?
Praxis Rettenetesen szorongok 2015.02.27 07:14:34
Diagnosztizáltak engem már bipolárisként, paranoid pszichotikusként, pánikbetegként és generalizált szorongóként is. Kedves Parixis Blog!   Teljes kilátástalanságom és kiúttalanságom végett írom meg kedves blogszerkesztőnek a levelemet, segítségkérés gyanánt. Sajnos,…..
quidproquo 2015.07.10 17:11:20
@kleo1114: Igen, ettől csak én félek. Jelenleg Citalopramot(antidepresszáns) szedek, mert mindig antipszichokkal próbálkoztam sajnos, most viszont ezt látta indokoltnak az orvos, amire rábólintottam, és várom az eredményt, hisz egy antidepresszáns azért mégsem antipszichotikum.
quidproquo 2015.07.10 17:13:36
@MorbidAngel69: Az a baj, hogy itthon is erőltetik a pszichoterápiát, de én olyan ember vagyok, aki az azonnali megoldások híve. Ráadásul, mese-művészetterápia és egyéb nem igazán velős segítség, nekem komoly problémám van. Bár, lehetséges hogy elkéne egy jó pszichoterapeuta...
quidproquo 2015.07.10 17:16:03
@platelet: Igen,a háziorvos pontosan az általad említett centrumokba akart küldeni, de én előbb rendezni szeretném a pszichológiai/pszichiátriai problémámat, aztán elmenni oda.Egyébként köszi a hosszú válaszodat. :)
1944. június 6. D-nap. Partraszállók a Tara Green Sector-felé tartanak, Utah Beach, Normandia. Színezte Paul Reynolds...
quidproquo 2015.05.29 22:11:03
@Adamor: Én pontosan ezt hiányoltam az előző posztban, amcsik/angolok mindig túlsúlyban vannak.
Bár, a természetes kiválasztódás kontextusában érthető, hogy a majd 80 évvel a háború után sem kapunk a németek aspektusából életszerű filmeke/könyveket/cikkeket...
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
A különböző felekezetek által fenntartott intézmények száma 614-ről 909-re növekedett az elmúlt 4 évben, ami egyáltalán nem a megnövekedett hitéleti tevékenységnek és nem is a szülők akaratának az eredménye. A kivéreztetett önkormányzatok ugyanis inkább lerázták…..
quidproquo 2015.02.10 10:50:25
@Niebur: Úgy gondolod, hogy a te megnyilatkozásod és a viselkedésed olyan kiszámíthatatlan mások számára?
Gyakorlatilag kottából nyilatkoztál.
Úgy érzed, hogy a szabad cselekvésedben korlátoznak, amikor hitet akarnak adni neked? Vagy, úgy gondolod, ha baleset ér egy forgalmas útszakaszon, akkor majd az orvosok megvárják mire "magadhoz térsz" és elmondod a saját szuverén véleményed a műtétről és az esetleges beavatkozásokról? Tényleg a magyar, egy különleges nép, különleges viaszanyag, amit bármilyen alakba önthetsz és formálhatsz... De igazából ez is a birka/nyáj kategória, mert tiszta fejjel nem lenne ilyen buta véleményed.
Menj el a Marsra, ott lehetsz "ateista"... :D
quidproquo 2015.02.11 18:44:07
@Niebur: Te konkrétan egy darab kérdést sem tettél fel(ha csak a monitor nem hazudik) tehát, ha nem haragszol, ezt inkább én kérdezem...
Mennyire kéne teljen az interneten, egy blogon? Tudományos értékezést akarsz?
quidproquo 2015.02.11 18:45:33
@quidproquo: látod, még a billentyű is illuminálódott a kommentedtől: értekezést*
Lett nekünk egy ilyen kerekasztal izénk. Hogy minek, azt még ne kérdezd, nyájas olvasó, de biztos nem azért, hogy Lovas Zoltán újságíró legyen a következő Artúr király, Horváth András Lancelot és Ferge Zsuzsa Guinevere. A többi majd kiderül - talán - ha jövőhéten…..
Az ünnepek alatt a kezembe került a Der Spiegel legújabb száma, amelyet egy családtagunk hozott magával Svájcból. Az újság átlapozása közben feltűnt, hogy több cikk is foglalkozik a németországi muzulmánok helyzetével. Mikor elolvastam őket megdöbbenve jöttem rá, hogy…..
quidproquo 2015.01.05 12:23:29
"Európai fejjel ez teljességgel hihetetlen és elképzelhetetlen, hogy a saját kontinensünkön, a saját keresztény országunkban egy idegen vallás önkényszerűen alapított „rendőrei” mutassanak nekünk utat egy olyan vallás alapján, amelynek gyakorlása alapjaiban eltér az Európában több száz éve jelenlevő vallásokétól."

Körülbelül megközelíti sok európai ember véleményét ez a kijelentés, egyébként abszolúte helyesen.
Egyébként milyen érdekes, ha megfigyeljük a történelmet, a németek az utóbbi 70-80 évben egy spektrum két szélsőséges pontján helyezkedtek el. 1945 előtt mondjuk a spektrum legszélsőbb jobboldali pontján,amikor, mint tudjuk, erős kontroll alatt voltak,növekedtek,a homogén német társadalom került előtérbe(tehát ugye nem tolerálták az "idegen" elemeket) azután, pláne manapság, a spektrum baloldalának legszélén, amit a cikk nagyon helyesen le is ír.

Ejj,ejj, a németek mindig csak szélsőségben gondolkodnak?
Persze ha valaki(egyébként teljesen természetesen) karakánul,felháborodva és a németeket előtérbe helyezve szólalna fel az iszlamisták(nekik még ez a szó is pejoratív?), akkor nyomban náci/fasiszta/rasszista bélyeggel hiteltelenítenék a szerencsétlent. Mert hogy, há' de kérem szépen, mi az hogy Ő nem német, mert hogy Ő arab/török(persze nem nevezik arabnak az arabot/törököt)? Nehogymár bőrszín alapján mondjuk meg hogy ki a német!
És a legszomorúbb, hogy nemhogy radikális eszközökkel, de még felületi érzéstelenítéssel/kenegetéssel/puhítással sem próbálkoznak a pozícionáriusok, hogy kicsit enyhítsenek a helyzeten...
quidproquo 2015.01.05 12:25:06
@quidproquo: az iszlamisták ellen*
A (túl) sovány nők feltétlen dicsőítésének korszaka talán lassan véget ér, aminek csak örülni tudunk, hiszen fő a változatosság. Ennek jegyében mutatunk ma be egy érdekes ötletet, melyben egy New York-i divatfotós kifejezetten teltkarcsú hölgyeket mutat be a maguk (sok esetben)…..
– A kiskorúak terhessége Bosznia-Hercegovinában egyre aggasztóbb méreteket ölt, emellett az aktív nemi életet élő 13-15 éves lányok száma is sokkolóan növekszik– nyilatkozta a News Blic portálnak Senad Mehmedbašić szarajevói nőgyógyász. Elmondta, hogy sajnos ez manapság…..
quidproquo 2014.12.19 22:41:42
@aki mást mond az hazudik: írek, helyes, gondolom ott is oly nagy dicsfényben van a negatív népesség"szaporulat", rájuk fér(és az írekről beszélek, nem másokról,) egy kis bónusz löket, ha érted mire gondolok
a magyarokra is rá férne, csak itt nincs ki vezesse a birkanyájat....
ami pedig a katolicizmust illeti,szerintem a 21. században ez már amolyan hagyomány kérdés. Igen, én európai vagyok és keresztény, amaz pedig ázsiai és iszlám, amott pedig egy fekete, aki épp egy albinó negridet zabált, merthogy az biztos szerencsét hoz, ha megesszük az albínók szívét/máját/stb. Szóval érted...