Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicó

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Majdnem baleset 2008.06.03 10:32:53
A levelet olvasva ideges lettem. A forgalmista és a másik sínbohóc (mert az ilyen vasutasokat más szóval nem tudom illetni) legalább a helyzet komolyságára való tekintettel lehettek volna normálisak. De a röhögés még lényegtelen is lenne, hanem a kedves jegyvizsgáló biztosan nem…..
Új MÁV blog Majd jön vonat. 2008.02.29 14:08:48
Múlt századi aranyoska:) Gondolom ez a hölgy is erősen hajazott arra a nőre, aki a lada gyár igazgatójának volt a titkárnője Tímár Péter Egészséges erotika című filmjében. 89-99 között naponta utasa voltam  kedvenc cégünk BP-Nyugati<->Dunakeszi-Gyártelep között…..
Az előző bejegyzés kommentjeiben írta valaki, hogy XY (nem politizálunk!) direkt leépíti a vasutat, hogy jóárasítva ((C) Szőke kapitány) el lehessen adni azt a haveroknak. Szerencsére utána rögtön többen is leírták azt, ami az én véleményem is: hogy ezt a vasutat…..
Az Utasokért Felelősséget Érző Szakszervezet délben felfüggesztette a sztrájkot. Addigra a munkába menők ugye már meg lettek szivatva, de még lehetett egy kis PR-stuntot csinálni a sajtóban, miszerint a sztrájkolók annyira jófejek, hogy gondolnak a hétvégére hazatérőkre. Ez…..
Mechba postja: Béget a Bárány, sztrájkol a csorda... Szóval sikerült sztrájkolni, nagyon jó. Ha a gazdasági gondolkodást nézzük, felettéb érdekes, hogy ezzel a megmozdulással nem csak árt a szakszervezet a munkáltatónak, hanem segít is neki: a sztrájkoló bérét segít…..
Az ilyen vasúti dolgozókat távolítsák el. Nem a blog mélyíti a szakadékot utas és vasutas között, megteszi azt a vasutas saját maga is. Ismét harmadrendű tényező vagyunk. „Tisztelt” MÁV ! Kápolnásnyékről utazom naponta a fővárosba, a visszaút évek óta egyre…..