Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoll-i

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
A csomagolásra írtak szerint ugyanis ahhoz, hogy ledolgozzunk egy sornyi (vagyis három kiskockányi) csokit, 157 órányit kell úsznunk folyamatosan. Majdnem egy hét. Ehhez képest mit számít az az egy nap, amit szökőév extraként 2008-hoz csapott a Hamburgerfutár? Teodoru konzumsztorijai…..
Többen jelezték, hogy nem találják, hol tudják megváltoztatni vipmailes jelszavukat. Készítettünk egy videót, ami ebben segít. A VIPmailbe az Inda szolgáltatáscsomag közös beléptetőrendszerével, az IndaPass-szal lehet bejelentkezni. Ezért a jelszóváltoztatásra nem a VIPmail…..