Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WYW

0 bejegyzést írt és 430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehangoló képpel illusztrálta a Miniszterelnök, hogy mit jelent, ha egy munkahelyen elmarad a digitalizálás. Az egész ország számára reményt nyújthat azonban az az őszinteség, amelynek jegyében az Elnök nyilvánossá tette ezt a fogyatékát. Korábban is hallottuk már, hogy Orbán Viktor nem a technikai…..
Sokakban ébreszt kellemes emléket az építőtábor említése, ami nekünk - akik már nem vettek részt a mozgalomban - furcsa lehet. Hiszen mi lehet jó abban hogy az egész éves tanulás végén nyáron még hetekig-hónapokig tartó nehéz fizikai munkát is végezzünk, spártai körülmények között, távol…..
Friss banán a szobákban, amerikai filmek a moziban, örömlányok és a vízig vezető piros szőnyeg. Ilyen volt az élet a titkos üdülőkben annak idején.  ..
WYW 2019.02.09 16:26:21
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
A konyha fontos helyszín az életünkben: itt kezdődik a napunk egy jó kávéval, itt folynak a közös étkezések, beszélgetések és a házibulikban rendszerint itt van a legnagyobb parti.  De ahhoz, hogy igazán komfortosan érezzük magunkat az egyik kedvenc helyiségünkben, szükségünk van néhány alapvető…..
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
Folyamatosan változik a Facebook, az új funkcióról a felhasználók 50%-a nem is hallott. A régi beállítások közül pedig több háttérbe szorult, alig található meg. Most ezek közül szemezgettük...
Bajkai István, a Körúti Korzó nevű, egyébként rettenetesen alpári színvonalú fideszes kampányújság címlapján virít, egyben Orbán Ráhel ügyvédje is. Köves Slomó neve is szerepel a címlapon, egy apró csavarral...
Nem indulhat egyéni választókerületben a propagandaminiszter...
WYW 2017.10.09 12:48:43
@Ekrü: Rogán hogy maradna (!!) polgármester, amikor már most se az,hanem miniszter?
WYW 2017.10.09 13:18:33
Levest bármikor képes vagyok enni, hiába próbáltak a menzai karalábé- és tojáslevesek az ellenkezőjére kondicionálni. Egy lakatlan szigeten a rántott leves és pirított zsemlekocka kombó helyett szerintem még a hajótörött Bear Gryllst is inkább az urofágiát választaná. Főleg ha annyi köménymaggal…..
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
Végül nem láttak el, visszaküldtek székre, ahol még kb. 3/4 órát küzdöttem, és aki autóval bevitt, hazaszállított, otthon még másfél-két napig kínlódtam, és végre elmúlt. Tisztelt Praxis!   Pár éve én nagyon erős migrén rohammal voltam ott. Pár óra eltelte után már a széken leborulva "félig"…..
E hét azzal kezdődött, hogy az országgyűlésben Vona Gábor ellenzéki politikus, a Jobbik nevű párt elnöke tetemre hívta a miniszterelnököt. Régi vádat melegített föl: Orbán Viktor állítólag kapcsolatban volt a Kádár-rendszer titkosszolgálatával. Feltételezését a miniszterelnök visszautasította, ám a…..
Mikóczi Hús Házi tyúkhúsleves 2017.02.02 09:50:27
Ebben a fagyos téli időben az ember legszívesebben ki sem mozdulna otthonról. Biztos észrevetted magadon vagy a környezetben, hogy ez a hetek óta tartó hideg kihat az ember hangulatára is. Gyakrabban érezzük magunkat levertnek, fáradékonynak, unottnak. Ilyen állapotban a betegségek is hamarabb…..
Az ágyvéggel általában keveset foglalkozunk, amikor a hálószobába kiválasztjuk a franciaágyat és a matracot. Pedig az ágyvég és az ágytakaró markánsan meghatározzák az egész háló hangulatát. ..
Egy kifejezetten jó egyéni és egy nagyon vicces csoportos produkció, hét felejthető vagy kifejezetten rossz előadás és a műsornak egyre többet beszóló zsűri (amibe egy új tag is érkezett) - erről szólt a Sztárban sztár vasárnap. A TV2 zászlóshajója, ami egy kurva drága jachtnak tűnő, de a valóságban…..
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...
WYW 2016.09.19 12:23:19
@Galicius: :-)
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
WYW 2016.05.02 10:34:10
@Vélemény Béla: Az indulatot azon vezesd le aki ilyen szemetet képernyőre visz!!
Ez mindennek a legalja.
Az alábbi hölgyek mellett azt hiszem, hogy mi is meghúznánk magunkat. Mosogatás? Jöhet! Vasalás? Az a kedvencünk! Egyedül a főzést lehetne talán megúszni, ha az elején túlszénhidrátozzuk a kosztot, de hát ki merne ilyen stiklit bevállalni? Én kösz, de nem!..
Minden kapcsolatban elérkezik az a pillanat, amikor feltesszük a kérdést magunknak: más párok vajon milyen gyakran vannak együtt? És bár a válasz nem egyszerű, mégis regényeket lehetne írni a témáról. Ezt bizonyítja, hogy több tanulmány is készült ennek kiderítésére. Na de mit mond erről a…..
A TV2 műsorvezetője az Ice Bucket Challenge, azaz a jegesvödör-kihívás után szabadon egy mozgalmat indított, amiben nem kell a fejünkre öntenünk semmit, csak pénzt adni a rászorulóknak, és nem titokban, az adóbevallások 1 százalékban, hanem csekken, jól láthatóan, lefotózva, nem elsunnyogva.…..
Négy és fél éve nagy port vert föl, hogy egy szombat hajnalban őrizetbe vették Szilvásy György korábbi kancellária- és titokminisztert, az államtitokká minősített ügy pere a napokban indult újra. Nem ez az egyetlen eset, hogy a szocialista kormányok volt tagjai hatósági…..
Sajnos ritkán adatik meg hogy bográcsozzunk, az ötödiken elég nehézkes is lenne, de azért minden nyáron legalább egyszer készül valami szabad tűzön is.  Tavaly már volt szerencsém kipróbálni a sertéspofát, úgyhogy idén azt tűztem ki célul hogy ha pörkölt lesz, akkor az…..
Koko Kovacs előbb bevallja, hogy nem fideszes, majd amikor ez kisebb vihart kavar az interneten, már azt állítja, hogy soha nem is volt az. Ilyen az, amikor a biodíszlet visszamenőleg is föllázad. Nem vagyok Fideszes!! Nem is voltam!! Akkor sem amikor felültem a tribünre..akkor sem…..
WYW 2015.05.11 07:57:37
www.sonline.hu/somogy/kozelet/koko-sutotte-a-baranyt-orbaneknak-kotcsen-fotok-381690

Itt még bőszen sütögette a pecsenyéjét!

Szarember!
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..