Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsi966 (törölt)

0 bejegyzést írt és 405 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Jutka sokat kommentelt, ezért alapítványi támogatással eljutott a Balatonra, de levele és fotói szerint olyan állapotú szállást kapott, ahol nem szívesen töltött volna el a gyerekekkel egy éjszakát sem. A reklamációra válaszul megkapta, hogy akkor nem is igazi rászoruló…..
ÚJ!!! LAST MINUTE ingyenes nyaralási lehetőség,a tartalék nyerteseknek és az érdeklődőknek!ZÁNKA2008.július 27-i érkezéssel, 2008. augusztus 3-i haza indulással és2008.augusztus 4-i érkezéssel, 2008. augusztus 9-i haza indulással1-1 db 6 ágyas szoba, WC,…..
Hivatalos statisztikák szerint minden ötödik magyar, azaz kétmillió honfitársunk eddig még nem élvezhette a Balaton szépségeit. Hogy mi ennek az oka? Talán elvesztette vonzerejét? De akkor miért és kinek épülnek megállás nélkül a luxus apartmanok, a négy csillagos…..
Balaton Egészségére! 2008.01.18 14:21:00
Hagyományos orvoslás vagy természetgyógyászat? BalatonA felelősen gondolkodó szülőnek manapság nehéz döntéseket kell hozni gyermeke gyógyítását illetően, különösen ilyenkor, az őszi-téli időszakban. Sokszor az anya tölti be a "házi orvos" szerepét a háziorvos…..
"Az átlagnál több gyermeket vállalók megfelelő támogatásához széles társadalmi összefogásra van szükség, mert a megélhetési nehézségek következtében civil kurázsi nélkül végleg a perifériára sodródhatnak" - vallják a Balaton Aranykora Alapítvány civil…..
Balaton Karrier vagy család? 2008.02.24 12:45:00
Az utóbbi évtizedekben a nők szerepe a családban gyökeresen megváltozott. Nagyanyáink sztereotíp háziasszony beosztása, mely főzésből, gyereknevelésből, és házvezetésből állt, manapság időnként a másik végletbe csap át: a karrierista családanya dilemmája, hogyan lehet…..
Balaton Apák Napja 2008.03.15 18:08:00
Míg az édesanyák ünnepének hosszú múltra visszatekintö nemzetközi hagyománya van, addig az apák viszonylag kevés megbecsülésben, társadalmi szintü elismerésben részesülnek. Amerikában ezt már felismerték és létrehozták az Apák Napját, sajnos kevesen tudják és még…..
  Az év élménymedencéjének választották a siófoki Galerius fürdő létesítményét, ahová a Balaton Aranykora Alapítvány üdültetési programjában az elmúlt nyáron 50 család kapott ingyenes belépőt. A tavaly átadott, romai kori hangulatot árasztó fürdő kihasználtsága…..
Balaton Javaslatok, ötletek 2007.11.09 18:03:00
A Balaton Aranykora Alapítvány ingyenes üdültetés programjában részt vevö családok a szállást kapják ingyen, továbbá különbözö rendezvényekre biztosítanak belépöt a szervezök. Ez családonként mintegy 100-150 ezer forint hozzájárulás a balatoni nyaraláshoz. A…..
 Mennyiből lehet kijönni havonta? Balaton Aranykora Alapítvány A Magyar Szegénységellenes Hálózat jelentése szerint a szegénység aránya Magyarországon az összes háztartásoknál 28 százalék, az összes gyermekes háztartásoknál 41 százalék. Ez annyit jelent, hogy ezek…..
Balaton Ingyenes üdülés 2008 2007.10.21 12:24:00
Tisztelt Pályázók!A Balaton Aranykora Alapítvány 2008-ra is meghirdeti Elöször a Balatonon programját. Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a pályázatok elbírálásánál új szempontot vezettünk be, miszerint bármelyik bejegyzésünkhöz a legtöbb…..
Köszönöm a Balaton  Aranykora Alapítvány segítségét, hogy most már blog formájában is elérhető és még szélesebb körbe juttatja el a nagycsaládosoknakés rászorulóknak szóló ingyenes balatoni üdültetési programot. ..
Balaton Kihal a nemzet? 2007.11.21 17:40:00
A XX. század első évtizedeiben Magyarországon egy családban átlagosan még négy gyermek született, mára pedig ez a szám alig emelkedik egy fölé. Hódít a szingli életforma, hamarosan az egynemü párok is regisztrált élettársi kapcsolatot létesíthetnek.Magyarországon 1956 óta…..
Ahol sok az iskolás a családban, a bevétel viszont kevés, bizonyára problémát okoz a taníttatással járó megnövekedett költség. A délutáni edzés, a zeneiskola, a nyelvtanulás, vagy a korrepetálás közül valamelyik foglalkozásra előbb-utóbb nagy valószínűséggel igény vagy…..
Balaton A Balaton újra mindenkié 2007.08.22 13:23:00
A Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervezett nyaralást rászorulóknak, az idei évben már több, mint száz hátrányos helyzetű család élvezheti a magyar tenger szépségeit. A tó körül összesen tíz település kapcsolódott be a programba. Jelenleg a 100. család…..