Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak ügyesen!

0 bejegyzést írt és 1991 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
Csak ügyesen! 2015.03.02 15:06:29
@Krétagarbó: Igen, ezt kb így látom én is, aztán betették inkább Lacit a Zsu szerepbe, mert ő jobban bírta/hozta ezt a figurát. A Laci-Zsu párbaj előtt írtam, h most kiderül, h Zsu Oli,Peti-jellegű figura lesz-e, olyan értelemben, h tematizáló jétékosként kiesik a jéték felénél, vagy Éva, aki ellentmondásos figuraként főszereplő lesz. Zsu végül ez előbbi kategória lett, a második kategóriát Laci kaparta ki magának (szerkesztői segédlettel).
Csak ügyesen! 2015.03.02 20:55:52
@zorja: Á, Dórinál rosszabbul egyik sem járt, és Dennis sem nagyon örülhetett. Laci volt BV-ben, végigfutotta az összes kötelező kört, egyedül a Blik chat maradt ki, de azt nem is bánom :)
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Csak ügyesen! 2015.02.28 15:46:37
@pomac: Nem voltam egy Fanni fan, de szerintem semmi olyasmit nem csinált, ami miatt el kellene ítélni, és így kellene viselkedni vele. Az emberek irtózatosan álszentek tudnak lenni.
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
Csak ügyesen! 2015.02.28 01:04:48
@vastyúk is ..: Pedig most még mondta is az ON-ban h nem érti h ezzel Robinnak mi volt a baja, ott már nincs mit csinálni, csak ülni. Szóval az előbbiként értette.
Csak ügyesen! 2015.02.28 07:56:02
@lukacstoncsi: Ugyan, nem ezért küldik, hanem egyrészt, mert mögüle kiszavazták a saját csoportját (erről nem tehetett), így őt volt a legegyszerűbb betámadni, másrészt mert tartanak tőle, mint állat, főként Robin, aki nagyon-nagyon szeretne tőle megszabadulni már régóta. De ennek köze nincs ahhoz h mennyire kedveli vagy sem.
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Csak ügyesen! 2015.02.27 10:12:42
@dare: Laciról nagyon sok kopott a három hónap alatt a felvett macsó attitűdjeiből, sokat változott, ő profitálhat ebből a szériáből legtöbbet személyiség tekintetében. Ami nem meglepő, hiszen még fiatal. Érdekes egyébként tényleg, h olyanokkal maradt a végére, akik 5-7 évvel idősebbek nála, így nyilván jóval értettebbek. Ehhez képest gond nélkül lökik a busz alá, újra és újra. De teher alatt nő a pálma, mint szokás mondani :D
Csak ügyesen! 2015.02.27 10:14:31
@Gia Gianea: Bízom benne, h higgadt tud maradni most is, de biztosan nem lesz könnyű, azért három héten belül három párbaj aligha tesz jót az ember idegrendszerének :) Megint felszívni magát, stratégiát állítani, kimenni, stresszelni, annyira nem lehet egyszerű.
Csak ügyesen! 2015.02.27 10:44:57
@dare: Neki nyilván azt tenne jót, ha a jelenlegi környezetéből kiszakadhatna, de erre meg is van az esélye.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Csak ügyesen! 2015.02.25 23:23:15
@@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nagyon szimpatikus volt az apukája a Fókuszban, még a műsor elején, ilyen kis moslygós. Persze, az csak néhány pillanat volt, szóval nem lehet tudni, h milyen egyébként.
Csak ügyesen! 2015.02.26 11:24:35
@lukacstoncsi: Nem, Laci annak köszönheti a párbajokat h a saját csapatát kiszavazták mellőle. Amiben persze a csatorna keze is alaposan benne volt. Ennyi a történet.
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Csak ügyesen! 2015.02.25 00:58:36
@lukacstoncsi: Majd látjuk a holnapi öföt, ez a néhány pillanat nem volt túl biztató.
Csak ügyesen! 2015.02.25 08:38:28
@Mona Vandervaal: Most komoly, h azért ő érdemelné meg a legkevésbé, mert nyert három párbajt? :D Mindig azt hiszem, h engem már nem lehet meglepni semmivel, aztán rá kell jönnöm, h de :D :D
Csak ügyesen! 2015.02.25 08:39:26
@B.Betyár: Pkata a Laci különítmény alapító tagja, szóval ő nem tudott elfordulni Robintól, mert sose volt Robinos :)
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Csak ügyesen! 2015.02.24 09:17:49
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ez tuti így lesz, mert emlékszem, h Attila idegrángást kapott minden olyan hímneműtől, aki nem esett tőle hasra és veszélyeztette az "alfahími" státuszát. Laci így Attila ellenszenvét már eleve megkapta :) Remélem, azért Attila visszafogja majd magát, mert nem kéne ennyire befolyásolni a játékot, de vastyúk leírása alapján Dennisék már az szajkózzák, amit Ati mondott. Na, majd látjuk.
Csak ügyesen! 2015.02.24 10:17:53
@lukacstoncsi: Ha Robin a saját feje után megy, akkor harmadjára is Lacit fogja küldeni. Nagyobb hibát el sem követhetne, szóval a magam részéről remélem, h sikertelenek lesznek és nem beszélik le sorozatban harmadik krva nagy taktikai hibájáról ebben a játékban.
Csak ügyesen! 2015.02.24 10:19:28
@lukacstoncsi: Arra tippelek inkább, h Robin most Dennishez fog húzni, még keveset láttunk, de nekem a tegnapi on-ból úgy tűnt, h Robin eléggé megzuhant Laci újabb visszajövetelétől, amit megértek, folyamat ki akarja rakni, erre mindig visszajön :D Dóri meg marad Lacinál.
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Csak ügyesen! 2015.02.23 01:05:15
@ornyim: Elvették az on-t.
Csak ügyesen! 2015.02.23 01:06:17
@Juvegrande85: Nem is értem h hogy gondolták, ennyire nem lehettek biztosak abban, h Fanni fog visszajönni.
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Csak ügyesen! 2015.02.21 13:36:18
@Csak ügyesen!: Betette kétszer, elnézést, fogalmam sincs h hogy.
Csak ügyesen! 2015.02.21 13:38:52
@Ruadhnait: Bőven megérdemelte a kiscsaj, nem nagyon láttam, h akkora felháborodást váltott volna ki nézői körökben az esemény :D Az viszont nagyon vicces volt, ahogy azóta Fanni úgy emlegeti azt a hat órát mint a legkegyetlenebb dolgok legkegyetlenebbikét, ami megesett vele :D
Csak ügyesen! 2015.02.21 14:25:00
@másodpéldány: Jáj, de egy kedves, empatikus nick vagy te...

Nem baj, biztos vagyok benne h szerzel néhány appot Lacinak, szóval csak toljad :D
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
Csak ügyesen! 2015.02.20 23:19:35
Csak ügyesen! 2015.02.20 23:21:09
@-pkata-: Igen, pontosan :D Nem is értem a gondolatmenetét, pornót azt nem néz (és úgyis mondja, mint ha az valami ördögtől való dolog lenne :) ), de élőben szexelő párokat nézni az tök normális :D :D
Csak ügyesen! 2015.02.21 00:18:17
@Ilyen vagyok: Tudom, h ilyeneket nem mondunk, mert nemez a menő álláspont mostanság, de ha nincs alapvető szervi probléma egyik fél részéről sem, és a másik fél odafigyel, és nem két pillanat az egész (Edináék esetében ezen feltételek megvoltak), akkor a női orgazmus alapvetően a nőben, és nem ott, ahol gondolnánk, hanem az agyacskájában dől el. Nekem tök egyértelmű volt, h Edina semennyire sem tudott ellazulni, nyilván azért is próbálta meg harmadjára kiiktatni a kamerákat. De szerintem az normális, h úgy nem tudsz kikapcsolni, h közben kamerákkal vesznek. Fanni is csak megjátssza, úgy egyébként.
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
Csak ügyesen! 2015.02.19 23:52:42
@(AdottEsetben)KötsögLány: Szerintem ez az érzés csak az RTL miatt van, ha ők nem lennének, Fanni simán kiesne, nem kedveli őt az ucca embere és akkor finoman fogalmaztam. De az RTL sem mindenható, sokat tudnak tenni, de pl. teljesen biztos vagyok benne, h az előző párbajnál sem Lacit akarták vissza, dolgoztak is az ügyön, de van egy határ. Szóval nem kell eleve így állni hozzá szerintem. Jó, mondjuk, mi, Laci drukkerek ezt már megszoktuk, egész szériát ellenszélben toltuk, szóval egy kis RTL maniptól nem ijedünk meg :D
Csak ügyesen! 2015.02.20 06:38:05
@VV Erőlegény: Ez alap :D De akkor is, mindenki könnyen volt itt, nektek fogalmatok sincs h milyen volt ez a VV Laci drukkerként. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor állok a buszmegállóban, esik az eső, a szél is fúj, hideg is van és kávét sem kapok :D
Csak ügyesen! 2015.02.20 06:43:32
@másodpéldány: Nem utálom Fannit egyáltalán. De ez nekem nem érv h mennyit tett a műsorért jelen párbajnál, mert Laci legalább annyit tett hozzá. Ha Fanni-Robin vagy Fanni-Dóri, vagy Fanni-Dennis lett volna, Fannira szavaznék. De nem az lett, mert a villalakók továbbra is Lacin akarnak leverni mindent, ez a kényelmes nekik, párbajozgasson csak Lacc, ha már így belejött, felkiáltással. Örülök h olyat vitt, aki még nem volt kint.
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Csak ügyesen! 2015.02.19 06:39:20
@Juvegrande85: +100 És Robin tudja is pontosan, h ezt elcseszte, ezért is beszéli ezeket a hülyeségeket és próbálja ráhúzni Lacira a vizes lepedőt. Laci azzal tenné a legjobbat saját magának, ha megvonná a vállát és hagyná a kis gésát, nem haverkodna vele, meg ilyesmi, meg nem állna le elmondani, h miért hülyeség az, amit a másik mond, mert felesleges. Csak ezt nyilván nehéz megtenni, főként ha örökké Laci van a porondon, a tegnapi játék tulkép egy vegzáljuk Lacit óra volt.
Csak ügyesen! 2015.02.19 07:02:47
@Csakazértis én vagyok a királynő: Laci ilyen is, meg olyan is. Amíg Edinával volt, akkor is robbant, ha bántották, csak kevesebbszer mentek neki a többiek, meg meg tudta beszélni valakivel a dolgokat, most meg szabad préda. Laci stílusa olyan, amilyen, azzal nyerné a legtöbbet, ha megtanulná csendesebben lerendezni a konfliktjait, mert egyébként a legtöbbször igaza van.
Csak ügyesen! 2015.02.19 08:22:51
@minden reggel: Igen, de Robin éppen ezt teszi: Laci nyakába varrja h képes volt visszajönni egy olyan párbajról, amit Laci sosem akart.
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
Csak ügyesen! 2015.02.18 10:52:29
@Ruadhnait: Bízom benne h nem fog felülni Robin provokációnak és marad az eredeti elképzelésnél. Fannival is nagy menet lesz, de megcsinálható.
Csak ügyesen! 2015.02.18 10:58:36
@-pkata-: Szerintem eredetileg az volt az elgondolás h most Fanni, aztán Dóri. De Dóri ezt átlátta és beállt Laci mögé, míg Robin napközben jófejkedik vele h aztán, amikor feladat/kijelölés van, közölje h mennyire utálja. Nem igazán értem Robin gondolatmenetét, illetve igen, bízik benne h valaki végre kint hagyja Lacit, aki nem ő :D
Csak ügyesen! 2015.02.18 11:10:34
@-pkata-: Szerintem igen, nem akar vele menni. A többiek esetében ő patyolattiszta, Laci az egyedüli, aki esetében nem. És valszeg belőtte azt is h lehetnek átfedések a szavazótáboruk között. Meg hát, az álmoskönyv szerint egy hozzá hasonlóan fiatal, jóképű sráchoz képest sokkal jobb kimenni egy tuja csajjal vagy egy vállalhatatlan csajjal, vagy egyáltalán nem párbajozni :).
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
Csak ügyesen! 2015.02.16 23:02:18
@Rémület: Szerintem ha Lacit viszi, akkor sem fog visszamenni. Szóval a szerkik vagy bevédik megint, vagy most már elengedik a kezét.
Csak ügyesen! 2015.02.16 23:04:27
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja, de hát azt Robinnak mondta :)
Csak ügyesen! 2015.02.16 23:06:15
@Mók_Ica: Hagyámá', örökké Lacival lóg és tök jól elbeszélgetnek, szóval még csak ez sem igaz. Azért cuki, h közben Robin azért mindig elmondja, h mennyire nem bírja Lacit :D
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
Csak ügyesen! 2015.02.15 23:09:56
@Spitzbauer: Ezt én is így gondolom, de mi lesz ha senki nem hívja ki? Egyedül Laci tenné meg ezt, de neki még ott van a másik három is, akikből szemezgethet, ha ő lesz a kiválasztott. Persze, Dennist kellene, de a jóég tudja h őt vinné-e. Más meg nem fogja, kiválasztott meg nem lesz.
Csak ügyesen! 2015.02.15 23:57:25
@kamilla123: Szerintem azért sem Dani, sem Edina bukása sem csak a Zsus történet miatt volt. Nagy szerepe volt benne, de önmagában nem lett volna elég, ezt azért láthatjuk Laci két párbajgyőzelmén (neki is volt megbocsátania a nézőknek, de mivel önazonos maradt, és egy ártalmatlan hülyének tűnik, így őt jobban elfogadták) és azon is, h a hasonlóan viselkedő Fanni sem emiatt fog bukni, ha egyáltalán fog.

Nekik az tett be igazán, h az általános kép, amit kialakítottak, nem sikerült túl jól. Daninak önmagában a Zsu elleni kiakadása nem okozta volna a vesztét, viszont ha hozzátesszük az első részeg kajabálást Zsura (nem igaz h meg sem simogathatom a vállad, pedig én mindig melletted állok stb), a Dennisszel való csúnya összeveszését, a Laciról történő kendőlevételt, az állandó okoskodását, ezek mind együtt egy olyan személyiségképet keltettek a nézőkben, ami nem szokott nyerő lenni.

Edinával is ugyanez volt, nem lett volna ehhez elég a Zsus ügy, kellett hozzá az is, h a játék felétől egyre nagyobb arca lett, egyre magabiztosabb lett, Danival osztották az észt, és nagyképűsködtek, és a következő nagy hiba azt volt, amikor Lacival közölte, h jó jó, de azért a játék fontosabb, és vidáman spannolt Robinnal, meg szervezkedett Danival. Onnantól kezdve lejtmenet volt, azt hittem,h Dani kiesése helyrerántja, de nem így történt, nem zárt össze Lacival és ez volt az utolsó nagy hiba.

Szóval több minden együtt alakította ezt így.
Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa,…..
Csak ügyesen! 2015.02.15 00:19:15
@Tündérfalvi Anti: Igen, valami ilyesmi. Van ez így, jobban jártak volna, ha normálisan megbeszélik/elrendezik a dolgokat, de hát Dóri inkább a három hónapos bosszú hadjáratot választotta.
Csak ügyesen! 2015.02.15 00:39:56
@lukacstoncsi: Fanni nem szokta beléfojtani Dennisbe a szót, Laci viszont átlag öt-hat szóig jut Edina mellett :) És volt h már jelezte neki (igazából nem is egyszer), meg otthagyta a pitsába. De eredménye semmi :)
Csak ügyesen! 2015.02.15 00:40:30
@lukacstoncsi: Jó éjt!
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
Csak ügyesen! 2015.02.14 00:13:01
@lukacstoncsi: Jóvanna, oké, értjük, Edinát szeretnéd vissza. Az állás meg szoros, és elég hülyén is viselkedik még emellé a lány. De nyugi, a párbajon Laci fog küzdeni, mint disznó a jégen, h valahogy kivakarja magát a szarból, amit az RTL a nyakába fog zúdítani, míg Edinának elég lesz a szerelmesen nézni (ezzel azért lehet h lesznek gondjai). és még egy, de inkább kettő buli is lesz, amiken Lászlónk kivívhatja a nézők újabb antipátia rohamát :D Szóval, ne aggódj ennyire ;) :)
Csak ügyesen! 2015.02.14 00:21:15
@Morcz: Jesszumpepi, mi van ezekkel? :D
Csak ügyesen! 2015.02.14 00:23:53
@Morcz: Jah, meg leginkább az, h nekik kell letolni helyettük a párbajhetet :D De azért vicces, h így benyomta mindenki a szunyit :)
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
Csak ügyesen! 2015.02.13 10:35:10
@vastyúk is ..: Szerintem nem nagyon lesz, amin kiboruljon, a vasárnapi kiválasztásnál már látszott, h mi lesz. Minden párbaj a párbajozók kapcsolatainak elemzéséről szól, na, hát jelen esetben ez úgy fog kinézni, h Edina elmondja, h Laci mennyire tetszett neki már régóta, és h szereti, a kicsapongásait meg megbocsátotta neki. Lacinak pedig el kell majd magyaráznia 1. Dórit, 2. Zsut, 3. Edinát :D Amit egyébként el lehetne, és a legutóbbi párbajon meg is tette, de most ott lesz Edina, így nem fogunk túl sok őszinte szót hallani Lacitól, ami pedig látszani fog és ezt az emberek nem szeretik. És ebben nem is feltétlenül az van benne, h az RTL Edinát akarja vissza, hanem pusztán az, h ez lesz a show, ennek a mentén lehet felfűzni a párbajt, be fognak vágni mindent, ami volt velük 3 hónap alatt, jót és rosszat is, és ez Lacinak több, mint esélytelen. Főként mert Laci érzéseinek megértéséhez kell némi empátia, nem fekete és fehér a srác, nem annyira egyszerű és ez azért a nézők többségének már nehezebben megy :) Ezt szerintem azért Laci is sejti, ő volt már kint, tudja h kb. mire számíthat, nem véletlenül nem tudja elengedni magát és van beszarva a vasárnaptól. Mert szerintem kb. úgy van vele, h nemcsak a párbaj a tét, hanem még Edina is. Vagy legalább is nagyon remélem, h felkészül erre, és nem ott fog neki leesni h az RTL mit csinál, de szerintem ennél azért jobban képben van a srác.
Csak ügyesen! 2015.02.13 10:40:52
@Spitzbauer: :D Szerintem a srác van annyira hülye, h tényleg képes lesz megvárni Edinát :D :D
Csak ügyesen! 2015.02.13 10:44:50
@minden reggel: Reméljük :) Az biztos nem fog neki ártani, ha visszanyeri a józan eszét :D :D
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
Csak ügyesen! 2015.02.11 12:09:27
@KapitányG: Az első négy szériában is volt védettség. A VV4-ben négy között nem volt már csak, a korábbiakra már nem emlékszem h mikortól.
Csak ügyesen! 2015.02.11 12:34:17
@Magg.: Én meg azt nem értem h mit nem lehet azon érteni h mi a különbség aközött h kiválasztják a páros egyik tagját (pl Lacit), aki kihív valakit, akit kinn akar látni a játékból (pl Fannit), utána meg vagy megnyeri a párbajt, vagy elveszíti és aközött h kiküldik a pár két tagját egymás ellen, ami nyilván sose következett be volna egyébként, mert egyik se hívta volna ki a másikat.

Szerintem értitek ti ezt pontosan, csak akkor már rögtön kevésbé védhető a másik csapat döntése (meg a csatorna belenyúlása). Robin meg szimplán hülyeségeket beszél, de csak azért, mert ő is tudja h ez necces volt és aligha tette szimpatikussá az átlagnéző előtt, szóval magyarázza a bizonyítványt.
Csak ügyesen! 2015.02.11 12:43:12
@Magg.: Leírtam már a véleményemet az egészről, ezen poszt alatt, nem kezdek neki még egyszer, újdonságot nem tudok mondani, főként h felesleges is, ez nem vita, mert te is ragaszkodni fogsz az álláspontodhoz, meg én is és már unom ennyiszer leírni h mégis mi volt a bajom ezzel az egész üggyel.
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
Csak ügyesen! 2015.02.10 23:29:03
@csak mert: Mert van egy vérrög a fejében, nem érheti ütés.
Laci meg Edináét mondana le a milliókról és az ajándék autóról. A naplementében Richard Calyderman nagyon romantikusat klimpírozik, de a háttérben azért Aurelió meglengeti a faszhelikoptert. A villa egyetlen hatalmas sustorgás, különböző leosztásban ugyanazt beszéli meg…..
Csak ügyesen! 2015.02.10 08:51:02
@lukacstoncsi: A játék ezen szakaszában szerintem ezek a dolgok már nem számítanak. Dani kiesése utáni néhány napban egyértelmű lett, h ezeket itt már jól elpunnyadnak, nem lesz itt már semmi releváció, új szerelem, barátkozás, érzelmi szál, ez itt már a végjáték, csak a párbajokról és az azokkal kapcsolatos helyezkedésekről szól a dolog. És ebből a szempontból Laci visszaküldése jóval érdekesebb lenne, mivel őt mind a négy másik utálja (már csak a fejekért megérné :D), akár a Laci-Dennis, akár a Laci-Fanni, akár a Laci-Robin több konfliktust jelentene, ráadásul ott lenne a nagy kérdés, h mit lépne a többi kis lemming, el kezdene-e a taktikázni, h kiküldjék-e megint, vagy inkább ne, ha már az általuk erősnek tartott Edinát kinthagyta. Arról nem beszélve, h jóval érdekesebb lenne megnézni, h Laci mit kezd ezzel a helyzettel, h mindenkit kiszavaztak mellőle, akivel jóban volt, akire támaszkodhatott, míg a megmaradt másik néggyel bevallottan nem ért szót és rühelli őket. Ez a faktor Edinánál nem lenne meg.

Szóval műsor és játék szempontból nem Edina visszamenetele lenne az érdekesebb szerintem.
Csak ügyesen! 2015.02.10 09:36:04
@lukacstoncsi: Nem vennék én arra mérget, h Laci nem lenne top 3-ban. Az egyéni játék meg lehet az is, h te vagy egyedül a többiek ellen. Sőt.
Csak ügyesen! 2015.02.10 09:44:12
@Ruadhnait: Tudom h ez nem egy szép dolog, de én két okból szeretném igazán h Laci menjen vissza. Egyrészt emlékszem arra a játékra, amikor megválasztották h szerintük ki a három legerősebb játékos, Dennist, Danit és Edinát választották, és utána Dani és Edina hogy osztotta az észt Dennisnek, külön kitévre Lacira, akire lazán közölték, h a felénél ki fog esni. Meg amiatt is, h Fanniék milyen lekezlően közölték, h a leggyengébb játékost hagyta kinn (az se volt igaz).

Na jó, ezeken kívül azt is nagyon bírnám, ha az Ádám-Laci-Zsu-Dani-Edina szövetségből Laci maradna legtovább, mert hát hányan tettek volna erre akkor, amikor megalakult a Cinkostárs és szövetségre lépett velük Laci és Ádám? :D
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Csak ügyesen! 2015.02.09 17:15:30
@Well...: Még van egy hete a reteknek, h felhozza Edinát. Az jó sok idő, több, mint más párbajoknál szokott lenni.
Csak ügyesen! 2015.02.09 17:22:50
@foxglove (F6): Hát, nem tom. Elég következetesen húzzák le Lacit az utóbbi két hétben, szerintem nem véletlenül. Bár, az igazság az, h bennem az is felmerült, h itt is érvényes az, mint amit a tehetségkutatóknál is láttunk: az ilyen Laci típusú karaktereket ki kell csinálni valahogy, főként, ha női nyertest akarnak, mert a végén esélyes, h megnyerik. Robin kb. ugyanez, lehet h őt úgy gondolják, h egyszerűbben le lehet a végén szavaztatni, mert ő azért még mindig elég tuja és most már marad is ebben a skatulyában. Laci viszont veszélyes lehet, főként ha továbbra is visszafogja magát és hozza a szerelmes karaktert.
Csak ügyesen! 2015.02.09 17:24:33
@Krétagarbó: Tudom :) De ez számomra nem kérdés, h ez a helyzet :) Ez az, amivel manipulálnak (a vágásokon, videókon kívül).
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Csak ügyesen! 2015.02.08 01:09:33
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Már hogyne ők lettek volna, ez egy lófing volt, nem egy kötelező párbajt és krva nagy feszkót érő hiba.
Csak ügyesen! 2015.02.08 01:11:34
@-pkata-: Hát, kb ilyen erősségű választási lehetőségek vannak:

Tanulják meg kívülről a Villa-szabályzatot
Bezárnám őket 24 órára a szaunába
Nem alhatnak együtt
Hármas randi Zsúval

Vicces.
Csak ügyesen! 2015.02.08 01:14:12
@-pkata-: Komolyan lassan megnézném ezt a verziót. Mert Edina összezuhanna, Laci is összezuhanna, aztán mókás lenne, h a csati mit csinálna ebben a helyzetben :D :D
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Csak ügyesen! 2015.02.07 16:07:11
@Krétagarbó: Nem laikus szemmel is érdekesebb :D ma már a büntetőjogon belül is rengeteg olyan terület van, ami nagyon összetett, polgári és közigjogi tudást kíván, a klasszikus bűncselekmények egyre kisebb szeletet foglalnak el (elég ha a gazdasági, informatikai, környezet elleni, foglalkozás körében elkövetett bűncselekményeket említem). És egy büntetőeljárás súlya és felelőssége nem hasonlítható össze egy polgáriéval, szerintem.
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
Csak ügyesen! 2015.02.05 23:34:40
@-pkata-: Lehet h arra gondolt, h miután Edina bedobta, h Laci szerint nem csókol jól, akkor Laci némiképp felélénkülve közölte, h valóban nem :D De nem tom, szerencsére nem lehetett a csajt hallani, ennyi is több, mint elég volt belőle :D
Csak ügyesen! 2015.02.06 09:24:55
@-pkata-: Szerintem folyamatosan lehet kérdezni, és minden szerdán tesznek fel videókat: rtl.hu/rtl2/valovilag/kerdezz-es-ok-felelnek
Csak ügyesen! 2015.02.06 09:35:02
@kamilla123: Hát, nekem úgy tűnt, h Zsu semmivel sem lépett előrébb a kiesése óta, fel sem merült benne, h ő mit és hogyan hibázott (pedig lenne min bőven elgondolkoznia). Persze, nyilván az volt a feladata is, h provokáljon, ezt meg is tette, kellően magas lóról és ahol csak lehet odaszúrva beszélt a többiekkel, így annyira azért nem kell meglepődni, ha így a többiek sem borultak a végén a nyakába. De ezen szereplésétől függetlenül is az a benyomásom, h ő felmentette magát mindenért, és csak a többieket okolja. Ez nem túl szerencsés dolog.