Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rézmajom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, míg hazaérek, már fenn lesz a Nerd videója, de amíg az jön, kirakom PoisonChihuahua videóját a Snajperről, ahol 4 pontban összefoglal bakikat, illetve a végén azt is megtudjuk, hogy Stelláéknál Heineken helyett mit isznak ..
Már csipkésre rágták a fülem, hogy írjam meg ezt a posztot. Nos, megírtam. Remélem hasznára válik férfi olvasóinknak...:)Legutóbbi írásomban a nők élvezetéhez szükséges eszközöket rendeztem top 5-be. Most ez következik, csak pasiknak. Néha nekik is legyen jó.. Az ötödik…..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
Oszt gyün ami gyün' Csak játék 2008.02.04 13:00:00
Mára 2, azaz kettő darab játékot szeretnék ajánlani, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy mást is az őrületbe kergessek vele. Mer' az nem úgy van, hogy csak én szopok velük, mint kezdő pornószínésznő a castingon, neeeem, hívet agybajt mindenkinek. A két játékban a közös,…..
Csurtus hívta fel a figyelmemet erre az elképesztő videóra, ami a világ legbalfaszabb hastáncosnőjét mutatja be. Ezúton köszönet érte. ..
rézmajom 2008.02.04 00:29:43