Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvegrande85

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Juvegrande85 2015.03.01 22:28:37
@sui.generis // SZÉP VOLT ROBIN! / MEGMONDTÁÁM! xDD: Én még a VV2 győztes Lacit is ide sorolnám. Ő is nagy forma volt.
Juvegrande85 2015.03.01 22:56:34
@Mók_Ica: Lehet, hogy ez valóban egy hangyányival jobb volt az előzőnél de olyan mélyre került a szint az 5ös után hogy jelentős javulásnak nem nevezném. Nagyon nem sikerül nekik eltalálni az arányát annak, hogy milyen típusú embereket zárnak össze. Ebben a szériában számomra már túl sok volt az a típusú játékos aki a cél érdekében kérdés nélkül mindenkin átgázolt volna. Az előző szériában számomra az volt a baj, hogy túl unalmas karaktereket szedtek össze. 1-2 kivételtől eltekintve.
Juvegrande85 2015.03.01 22:56:34
@Mók_Ica: Lehet, hogy ez valóban egy hangyányival jobb volt az előzőnél de olyan mélyre került a szint az 5ös után hogy jelentős javulásnak nem nevezném. Nagyon nem sikerül nekik eltalálni az arányát annak, hogy milyen típusú embereket zárnak össze. Ebben a szériában számomra már túl sok volt az a típusú játékos aki a cél érdekében kérdés nélkül mindenkin átgázolt volna. Az előző szériában számomra az volt a baj, hogy túl unalmas karaktereket szedtek össze. 1-2 kivételtől eltekintve.
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
Juvegrande85 2015.02.27 19:21:07
@Gia Gianea: Attila egy olyan szintű intelligens módon lefolytatott észjátékot vitt ami előtte példátlan volt és a nézőknek láthatóan tetszett. Az Alekosz az meg egy olyan egyedi karaktert képviselt amire az ember azt mondta hogy "áááá ilyen a világon nincs... ez nem létezik, hogy van ilyen ember is". És iszonyú szórakoztató volt majd minden megmozdulása. Mindketten elég simán legyőzték a saját maguk kis tujáját a végén de ez másoknak nem sikerült volna. Szerintem egyébként az Alekosz volt az akivel tényleg nem lehetett volna mit kezdeni senkinek és az ellenfelek jobban jártak volna ha előre feladják az egészet. Azt a karaktert szerintem még Attila sem tudta volna kiokoskodni. Amúgy minden tiszteletem az övé... de Alekosz ellen akkor még nem volt fegyver.
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Juvegrande85 2015.02.27 00:25:57
@dare: Dennis bemutatkozását se egyszerű elfelejteni ha már a tahóságról, egyenességről és a nőkkel való bánásmódról van szó.
Juvegrande85 2015.02.27 00:52:00
@dare: A Laciét se felejtem el. Undorítóan oltotta le az elején Dórit... okvetlenül.... :D:D:D
Utána meg ugyanakkora sara volt a "nagy botrányban" mint Zsunak. Ez egyértelmű. Az már más kérdés, hogy a két lány ezután egymást teljesen leamortizálta. Abban hogy kiestek sokkal több köze volt egymásnak mit Lacinak. A Laci egyébként egy faragatlan tuskó ezzel nem is vitatkoznék. Ami a való életben nekem sem jön be senkitől. Viszont a két ember összevetésében még mindig Dennis az akit sokkal nagyobb ganénak gondolok. Mert akármekkora tuskó a Laci tőle legalább megtudod ha szarba se vesz. E közben a Dennis elröhögcsél veled és csak gondolja ugyanezt. Melyik a jobb?
Juvegrande85 2015.02.27 01:14:51
@dare: Akkoriban nem sűrűn láthattad őket egymással röhigcsélni. Sőt kimondottan kerülték egymást ha lehet. Egyébként ebben a buzizós témában pont Robinnak van igaza az viszont már más kérdés, hogy ő is túl dramatizálta azért ezt a dolgot. Úgy mondanám, hogy Laci ezen bunkóságát remekül megfogta a sokkal okosabb Robin és a rossz viszonyuk rendezése helyett jobb volt neki így mert használható fegyver Laci ellen. Kint már rég kibékültek volna. Bent is ha Robin kevésbé lenne okos.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Juvegrande85 2015.02.25 23:46:28
@Gia: Arturo Vidal tényleg nagy király! :)
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Juvegrande85 2015.02.25 01:38:10
@vastyúk is ..: Kintről nézve természetesen az lenne. Bentről viszont attól függ kit lát erősebbnek. Az nem kérdés, hogy Lacit utálja jobban de most így kapott egy elég erős indokot Robintól is. Akinek az erejével kevésbé lehet tisztában mint Laciéval. Az már szerintem neki is leesett, hogy a Laci kőkemény ellenfél. Bentről nézve Robin annyira ugye még nem lett letesztelve hogy ezt tudhatná. Az a véleményem egyébként, hogy szemernyi esélye is csak Dóri ellen van a visszamenetelre. A másik két fiú ellen kipottyan. Ha meg a Dóri ellen nyeri a párbajt esetleg akkor meg garantáltan 3.

Abban én is biztos vagyok, hogy a régi VV lakókóknak ki vannak adva bizonyos feladatok is. Szerintem már a mai kiválasztás se így alakult volna ha nem jöttek volna be a régiek. Nem azt mondom, hogy kötelező jellegű feladatok... de mondjuk ha az RTL egy VV Attillának azt mondja, hogy próbáld meg megakadályozni ezt és ezt a párbajt azt elég könnyen képes lehet megoldani. Szerintem egy Laci vs. Robin párbaj konkrétan ki lehetett adva hogy tegyenek meg mindent a megakadályozására mert az a Fináléra kell.
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Juvegrande85 2015.02.23 01:18:06
@Csak ügyesen!: Nem feltételezem róluk, hogy gondolkodtak. Fanni kiutálta a hármasból Dórit. Dennis meg kénytelen volt színt vallani hogy a nővére ugye valójában egy tetvedék. :D Ebben nem volt semmi észérv. Csak úgy megtörtént.
Juvegrande85 2015.02.23 01:20:09
@Cimili: Egy Punk Rocker... :)
Juvegrande85 2015.02.23 01:26:05
@Cimili: A tetvedék különböző más jelzőkkel fűszerezve Dennis szava járása amikor valaki háta mögött kommunikál. Ezzel Dóri még nem szembesült de ez még elő lesz adva nekik videó formájában szerintem. Mostanra mivel már elmérgesedett a viszonyuk annyira nem fog ütni, de még így is érdekes lehet Dóri reakciója mert akkor még jóban voltak amikor elhangzott.
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Juvegrande85 2015.02.21 23:39:30
@lukacstoncsi: Full hülye ez a nő. Kicsit sincs képben. Azt mondja Laci azzal ment volna biztosra ha Robint hívja ki mert Robin gyenge és Ő ellene tutira vissza ment volna. Aztán amikor Éva felhozza, hogy szinte mindenhol azt látni, hogy Robin messze a legnépszerűbb figura akkor annak meg semmi jelentősége mert nem hisz az ilyesmiben. :D Se kép se hang....
Juvegrande85 2015.02.22 00:17:20
@Ilyen vagyok: Na ez volt amin még röhögtem. Látszott Fanni muterján, hogy Dennist legszívesebben kinyírná. Erre most kénytelen volt őt is fényezni bizonyos keretek között mert minden szavazat számíthat. A legjobb az volt ahogy mekegett makogott amikor azt kérdezték mit szólt Dennis szakítási módszeréhez. A mondandójából az jött le megesik az ilyen. Persze látszott rajta, hogy zavarban van meg szerinte is suttyóság volt csak most nem lett volna jó ötlet kifejteni a véleményét. :)
Juvegrande85 2015.02.22 00:26:05
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Ja... Meg ott volt a balján Reni. Egy rossz szó Dennisre Reni átmegy Hulkba és elszabadul a pokol. :D
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Juvegrande85 2015.02.19 00:17:26
@VV Erőlegény: Teljes mértékben egyet értek. Igazából mind két fiúnak volt a mondandójában igazság de elbeszélnek egymás mellett és az igazukat bizonyítván néha jókora ökörséget vágnak egymás fejéhez. Most a Robin se volt különb.
Szerintem a Robin egyébként tényleg a pszichikai hadviselésbe kezdett ezerrel... de ez neki is árthat. Egyrészt túlságosan erőlteti a kettejük dolgát. Láthatóan jobban mint Laci. Másrészt meg az egykori tujaságából nekem mondjuk a mostani Robin az túlságosan éles váltás. Ez az ember nyíltan kimondhatjuk nem tuja mint volt mondjuk anno Jerzy vagy Csaba. Csak okosan a háttérbe húzódva várta amíg a többi öli egymást és most úgy érzi itt az ideje harcba szállni. Ez nekem így már nem szimpi. :) Természetesen még mindig inkább ő nyerjen mint egy Fanni vagy egy Dennis de nálam mindenesetre elkezdett hátra lépdelni. Mondom ezt úgy, hogy volt amikor nálam is toronymagasan ő vezetett szimpátiában.
Juvegrande85 2015.02.19 02:00:33
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha pusztán mint jelre tekintünk természetesen az övé se volt különb mint a többié amikor lehetőséget láttak abban, hogy létrehozzák és ne elkerüljék a szerelmesek párbaját. Az ugye senkinél nem kérdés még Lacinál sem, hogy az alapvető hibát azt ő és Edina követte el amiért meg is kapták a jogos büntetést. Ami utána a kiválasztáson történt az már egy külön szituáció. Az egy olyan rendhagyó kiválasztás volt, hogy nem lehet egyszerűen úgy tekinteni mint egy átlagos kiválasztásra. Pedig a villalakók ezzel próbálják magyarázni és legitimálni a döntésüket. Azért ennyire nem egyszerű ez a történet ezt ők is jól tudják csak abban a helyzetben egyik se mert másképp reagálni mert féltek, hogy a későbbiekben ők kapják a jelet. Robinnal se az a baj szerintem hogy a duplával nem akadályozta meg a dolgot. Ő már teljesen jó döntést hozott volna ha egy jelet dob Fannira és támadhatatlan lenne a döntése. Viszont azzal, hogy Lacira tette a jelet ő sem lett különb a többitől. Laci meg Edináért haragszik. Ő megmondta, hogy Robin nem lesz tekintettel az állítólagos barátságukra de a lány ezt nem hitte el neki. Ehhez képest most azt hallgatnia bent Robintól hogy hogy sajnálja, hogy jó barátja Edina kiesett meglehetősen furcsa lehet. Egyébként visszatérve az elejére. Ugyanolyan rohadék volt a többi is e téren. Csak ők nem próbálják meg még magukat utána jó színben feltüntetni. Robin jót akart állítólag Edinának. Tényleg őrült jó lehetett neki egy ehhez hasonló párbaj. :D:D
Juvegrande85 2015.02.19 16:13:53
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az 1. es és 5. ös pont pusztán kötekedés. Nagyon nem mennék bele. Őszintén bevallom nem vagyok jó nyelvtanból. Mindenkinek vannak gyenge pontjai. Mondjuk azt hogy éssel nem kezdünk mondatot azt gondolom te is tudod csak én ha nem muszáj nem emlegetem fel mert nem az volt a célom, hogy azért mert gyökeresen más a véleményünk megpróbáljalak hülyének feltüntetni. :)

2. Szerintem a bűnösök megkapták a büntetést a kiválasztás előtt. Az én számomra abból hogy a szerkesztők büntetésből az ellenfél kezébe belenyomnak egy lapátot még nem feltétlenül következik, hogy pofán is bassza vele az ellenfelet. A döntés az övék volt így döntöttek. Most vállalják a következményét, hogy esetleg volt akinek nem volt ez szimpatikus. Azért azóta hamar kiderült hogy mindenki nyugodt szívvel tudna jelet tenni másra is mert be vannak tárazva az ellenségek bőséggel. :)

3. Amíg Edina-Fronton megy a harc a két fiú között addig Robin vesztésre van ítélve. Sok dologban van igaza Robinnak Lacival szemben de az Edina témában nincs. Nem is értem miért erőlteti ezt a dolgot.

4. Persze, hogy mindenkinek joga van bárkire rátenni a jelet. A nézőknek meg joga van szavazattal ítélkezniük, hogy minden körülményt figyelembe véve egyet értenek e a cselekedetével vagy sem.
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
Juvegrande85 2015.02.18 00:53:59
@VV Erőlegény: Csak azt nem tudom megfejteni, hogy Robin mit akar. Meg a beszédéből kiindulva van valami elvárása Lacitól. Robin szerint mi lenne a megfelelő lépés most Lacitól? Ha őt hívja ki... ha Fannit esetleg Dennist. Véleményem szerint most csak Dóri kihívása nem lenne elfogadható lépés de van egy olyan sejtésem ha nem Robin lesz kihívva akkor az később még az orra alá lesz dörgölve.
Egyébként a csattanó az lenne ha Dennis lenne kihívva teljesen váratlanul. Kimondottan örülnék is neki.
Juvegrande85 2015.02.18 01:22:15
@VV Erőlegény: Ja. Jó hasonlat. Végül is ha jobban átgondolom azért nem volt ez se biztos hiba. Persze reménykedve abban, hogy nem ő lesz kihívva mert azt biztos nem akarja. Máskülönben meg megszabadul egy erősnek gondolt ellenféltől és még Lacit baszogathatja is, hogy ott volt a lehetőség és nem hívta ki. Laci döntése dönti majd el, hogy hiba volt e Robin részéről a mai.
Juvegrande85 2015.02.18 01:26:17
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez a szerencséje a Dennisnek, hogy a sok hülye bent azt gondolja hogy ő a legerősebb. Mondjuk nem tudom mennyiből lehet szerencse bejutni a döntőbe és 3.-ként koppanni de ahhoz képest, hogy akár már ki is eshetett volna tekinthető annak.
Szerintem Lacit most csak Robin ejtheti ki. Dennis meg még Dóri ellen is kipottyanna.
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
Juvegrande85 2015.02.16 22:34:39
@spinks: Én férfiként teljesen megértem egyébként Lacit... Olyan nevethetnékem van amúgy. 3 másik férfival nézem az összefoglalót és egyik jobban anyázza az élőben síró Lacit. Lééégy máár férfi bazdmeeeg.... meg hasonlók. Erre fél percre rá bevágják a bömbölő Robint.... És basszus mindenkiből kitört a röhögőgörcs...hogy Itt a másik :D:D Persze tudom az összesről, hogy hasonló szituban ők se lennének különbek úgyhogy én magamban ezen is röhögök. :D
Juvegrande85 2015.02.16 23:01:52
@-pkata-: Lebuktunk basszus. :D A mai rész mindent vitt. A légpisztoly óta nem szórakoztam VVn ilyen jól. :)
Remélem Laci vagy Robinho fut be a végén. A többi már elásta magát nálam. Mondjuk Laci is megtette KB 2 hét alatt de ő mára már kiásta magát.
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
Juvegrande85 2015.02.15 19:51:28
@Well...: Azért kötve hiszem, hogy akarná. Most például feltehetően drukkol Edinának ezerrel. Ha Laci visszamegy és az Edina drukkerek nagyobb része mellé csapódik akkor bajban lehet még Robin is. Ha józan ésszel átgondolja. Szerintem Robin okos úgyhogy biztosan megteszi. Ő ugyan nem akar már párbajt a Lacival.
Juvegrande85 2015.02.15 20:05:45
@Majom1Parádé: Az attól függ, hogy a többségük hogy látják ezt a "Love Story"-t. Szerintem nagyon sokan ezt teljes egyszerűséggel is képesek nézni. Azok pedig a jövőben Lacira tesznek és nem Robinra akiben az Edina drukkerek szerintem csalódtak annyira, hogy a többség nem hiszem, hogy jelen körülmények között mellé állna ha most kiesik Edina.
Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa,…..
Juvegrande85 2015.02.14 16:31:47
@Empty Bee: Jobb is így szegény kislánynak. Ha már bedobta Dennis ezt a kártyát akkor tényleg remek alkalom lett volna, megemlíteni a gyerekét. Nem vágott az esze az adott pillanatban. Csak amikor az embernek a saját gyerekéről van szó akkor ez bizony elég gáz hogy nem jut eszébe. Nem kételkedem abban azért hogy zavarja ez a félresikerült helyzet, hogy van egy gyereke akivel nem találkozik,-hat? De hogy túl sokat nem tett és ezután sem fog tenni a probléma orvoslásának érdekében arra sok pénzem rá merném tenni. :)
Juvegrande85 2015.02.14 17:00:59
@-pkata-: Nem feltétlenül keverném össze a Zsus sztorival. Aki maga neveli a gyerekét és bizonyos helyzetekben azért nem volt szimpi amikor megemlítette Leventét és éppen nem a többiek hozták fel mert önként vállalta azt hogy jön a VV-be. De abban azért nem sokan kételkedtek hogy ő azért őszinte volt ilyenkor.
Ellenben Dennis jól tudta, hogy neki a gyerekes sztoriban azért bőven van sara. Feltehetően ezért sem emlegette. Nálam egyébként egy öngóllal ért fel, hogy végül elárulta és úgy próbálta eladni a történetet mint akit iszonyatosan sajnálni kellene érte. Pedig csak egy felelőtlen emberről van szó aki láthatóan még most sem lenne alkalmas az apa szerepre. Jobb lett volna ha hallgatott volna de ha már előjött vele akkor ezután ugyanolyan visszatetsző hogy ezután ismét nem szól róla egy szót sem. Még akkor sem amikor ugye az esetleges nyeremény utáni életét reklámozza. Számomra azért sokat mondó.
Juvegrande85 2015.02.14 18:19:10
@-pkata-: Szerintem egyiket se kellene sajnálni. Sőt Dennist kimondottan szánni amiatt, hogy egyáltalán megpróbálkozott magát áldozatnak feltüntetni.
Szerintem ott rontotta el, hogy elárulta az egészet. Utána neki már tényleg nincs jó megoldás, de mégiscsak akkor a két rossz közül még mindig jobb ha legalább megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy számol a továbbiakban a gyerekével is. Nem minden egyes percben persze, de ez egy olyan helyzet volt amikor nyilván legalább egy fél mondatban utalhatott volna rá abban az esetben ha nem csak önsajnáltatásnak szánta a történetet. Mert így pont ebbe illik az egész. Persze csak egy ilyen csökkent értelmi képességekkel rendelkező ember gondolhatta azt, hogy jó ötlet saját érdekében egy ilyen dolgot felhozni. De azért már elég régóta nézzük ezt az embert a TV-ben és megmutatta már, hogy az agya nem nagyobb egy diónyinál és csak azért akkora mert meg van neki duzzadva.
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
Juvegrande85 2015.02.13 23:52:19
@lukacstoncsi: Egyébként bárki bármit mond ez a Laci végül is nem egy velejéig romlott gyerek. Viszont szegénykémnek kurva lassú az észjárása és sokszor kerül kellemetlen helyzetbe azért mert lassan kapcsol. Mire észbe kap olyan szitukba sodródik ami számára finoman szólva sem előnyös. Meg van egy olyan védelmi ösztön nála - amitől nehéz ám megszabadulni - amit leginkább egy sündisznóhoz tudnék hasonlítani amikor begubózik függetlenül attól hogy esetleg nem bántani akarják hanem megsimogatni. Sok villalakó simán bebukta a Lacival való normális kapcsolatát azzal, hogy az első tapasztalata az volt, hogy úgymond megszúrta a kezét egy tüske. És ezzel elkönyvelték egy rohadéknak. Vagy nem könyvelték el csak rájátszanak akkor már a dologra gondolván azt, hogy a nézők többsége is elkönyvelte egy rohadéknak.
Gyávának egyébként semmiképp nem gondolnám. Az egyértelműen Dennis. Van hibája bőven Lacinak de hogy gyáva lenne azzal vitatkoznék.
Juvegrande85 2015.02.14 00:02:03
@henrik_: Nem volt más opciója abban a helyzetben. Abba a helyzetbe eléggé bele lett kényszerítve.
Juvegrande85 2015.02.14 00:09:57
@lukacstoncsi: Az egy álarc volt. Kemény gyereknek akart tűnni. Ha jobban megnézed azért azóta már mondhatni valamilyen szinten mindenkiről lehullt az az álarc amivel az elején mindenki megpróbálta elhitetni hogy más mint aki valójában.
Én is utáltam amíg az álarc le nem bomlott róla. Meg volt olyan is akit szerettem amíg rajta volt. Az álarc nálam nem számít. A valóság - mint TV néző ez persze csak vélt lehet - az ami számít.
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
Juvegrande85 2015.02.12 15:45:37
@Tündérfalvi Anti: Hát ja. Igazából az nem volt szerencsés, hogy a kis Deniszke képessége volt csak kedves apuka mint egy jó szülő úgy gondolta, hogy ez a képesség mint a kés villa meg az olló gyerek kezébe nem való. :)
Juvegrande85 2015.02.12 16:02:10
@Csakazértis én vagyok a királynő: Feltehetően alapvetően hidegebb van. Miután bezárták 6 órára természetesen indítottak neki valami fűtést, hogy ne fázzon meg. De biztos, hogy nem akkorát, hogy bármiféle külön kellemetlensége adódjon neki azon kívül, hogy 6 órán keresztül összezárták saját magával. Ezt valóban nem lehetett neki egyszerű elviselnie. :)
Juvegrande85 2015.02.12 19:15:41
@Tündérfalvi Anti: Vagy eldönthetnék egy Money In The Bank küzdelemmel. :)

www.youtube.com/watch?v=6Q76TNtBpmk
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
Juvegrande85 2015.02.11 17:34:38
@Ruadhnait: Hasonlóan vélekedek. Természetesen mindenki esetében lehetne hosszasan sorolni a tulajdonságait. Pozitívat és negatívat egyaránt. Ez a 7-es széria összességében már nagyon sokszor túl megy a jó ízlés határán. Nem is kicsit. Egyetlen szereplőjével se tudok nagy mértékben azonosulni és emiatt kimondottan kedvenc szereplőt se tudok választani. Maximum azt tudom nézni, hogy mindent egybevetve melyik a kisebb rossz. Nincs gyerekem, meg ha lenne se örülnék neki ha nézné viszont én az alapján is szoktam vizsgálni a dolgot, hogy amennyiben 1et muszáj lenne melyiket állítanám oda reklámnak a mai fiatalságnak. Persze egyiket sem. Ha viszont kötelező lenne választanom Edina és Fanni között nem is kérdés, hogy az erdélyi lányt választanám. Mert annál borzalmasabb üzenet mint amit a Fanni minden "tündérfalviságával" és viccességével együtt közöl szerintem csak a vak nem látja, hogy nincs.
Még Robint emelném ki aki minden hibájával együtt még megüt egy bizonyos szintet. Dóri és Laci már nagyon a határ alatt van. A Fanni meg a Dennis meg aztán mindennek a legalja.
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Felfokozott hangulat a stúdióban, fantomképek, üdvrivalgás. A helyszíni hangzavar alapján Dennis jön vissza. Nem akarok spoilerezni, de ez az ész és az ösztön gigászi csatája, amiből csak egy jöhet ki győztesen. És ha az intelligens emberekkel útnak indított, aztán még start…..
Juvegrande85 2015.02.02 10:28:28
@Magg.: Ha engem kérdezel. Véleményem szerint ha már eddig nagyjából semlegesként ellavírozott most már a végéig megpróbálja. Jól is csinálja egyébként valljuk be mert a végén hatalmasat kaszálhat. Mert ugye van a Jó oldal és a Sötét oldal harca - ki ki döntse el, hogy neki melyik melyik - és van középütt a Robin... valószínűleg jelenleg se kis szavazóbázissal. Na de a majdani elkeseredett vesztes oldal kire fogja majd rakni a szavazatát? Persze hogy nem a csúnya gonosz legyőzőjére hanem... Batman hű fegyverhordozójára. :)
Juvegrande85 2015.02.02 11:15:09
@Cathcart_ezredes:

"Bencus a kiesése napja után hány nappal fog üzekedni Fannival, és vajon sikerül e benyomnia a bv-be, mint az őstehetség Adélt?"

A Bv-be képtelenség, hogy be lehetne nyomni VV Évi is rengeteg munkájukba kerülhetett mielőtt képernyő kompatibilis lett. VV Fanni nyugodtan kijelenthetjük szerintem, hogy reménytelen eset e téren. Bencusnak viszont garantált lenne a siker már akkor amikor még nem lenne érdemes megcsókolnia mert még érződne a 'godzilla' íze. :)
Juvegrande85 2015.02.02 12:14:32
@másodpéldány: "ha denisz-edina pár lesz, akkor hajaj lesz ott hirig az biztos... elképzelhető, hogy a laci dóri páros nyerné a hetet... bár éjszakai felkelésben Dóri nem a legjobb..."

Ja... Mondjuk Dóri mély álmából felriad a csecsemő sírásra... "Khiezzzz ghecciiii?" :D:D
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Juvegrande85 2015.02.02 00:00:49
@mr miss: Hogy hogy vélekedik arról az igen frappáns cselekedetéről, hogy a barátnőjét micsoda dolog élő adásban kidobni? Amikor az nem tud rá igazából egy szót se szólni mert nem teheti meg... Az továbbra is iszonyú gáz. És egyébként pont illik ez a dolog is arra amivel basztatják is, hogy kerüli a konfliktust. Csak ő mindent azzal magyaráz, hogy gyerekesek a dolgok... Az még nem is lenne baj ha csak ezeket kerülné. Csak az a baj amikor valaki még a barátnőjét is előbb alázza porig mint hogy beleálljon a helyzetbe. Mert Denis esetében konkrétan ez történt. Mi ez ha nem gyávaság? Hagyjuk ezt a "gyerekeses" dolgot. :)
Juvegrande85 2015.02.02 05:05:02
@eatpray: Adom egyébként. A Dani se volt semmi figura amúgy de még így is zongorázni lehet a különbséget a két ember között. Dennisre inkább mondanék mást mint ember mert azok rendelkeznek gerinccel is. Az első pillanattól kezdve nem szimpatikus a figura. Amit látok belőle ő amúgy tipikusan az az ember aki egyrészt konkrétan tényleg nem akar rosszat senkinek - legalábbis jól el tudja ezt hitetni mindenkivel - egészen addig amíg nem lát esélyt valami olyanra ami a hasznára válhat. Akkor viszont könyörtelenül megy a kés bárki hátába. Hovatartozástól függetlenül. És az a vicc az egészben, hogy jelen esetben olyan hülyékkel van körülvéve, hogy ezt mint látjuk gond nélkül megteheti. Általában az ilyeneket próbálja mindenki messziről kerülni... csak ugye a legtöbb esetben az illető már későn néz a háta mögé és olyat pillant meg akiről álmában nem gondolta volna...
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
Juvegrande85 2015.01.17 04:56:44
Az az igazság, hogy az Edina eszét full elvette a szerelem. Ez is okozta a játékának a végzetét valószínűleg. Mert miután nyilvánvalóan nem látja át a helyzetet megfelelően az érzései vezérlik. A szerelmének megbocsájt... a betolakodóra meg rázúdítja minden haragját. Aki egyébként nyilvánvalóan megérdemli ezt csak onnantól kezdve, hogy az egyik félnek minden meg van bocsájtva... már nagyon nem szimpi a dolog senkinek.
Számomra ebben a szituban egyébként Laci az aki teljes mértékben elásta magát. Neki sara van mindkét lány irányába. Mert neki viszont semmi jogalapja nem volt szembe menni a Zsuval.
Így a Laci vs. Zsu kérdést Laci a botrány kezdetétől folytatott viselkedése nyomán szerintem jogosan nyeri majd Zsu.
Viszont. Véletlenül sem mosnám ezt össze egy esetleges Zsu vs. Edina párbajjal sem egy Zsu vs. Dani párbajjal ahol egyébként bármilyen csúnyán is viselkedtek Zsuval szemben, bármennyire is úgy gondolom én is mint mindenki, hogy iszonyatosan túltolták a sztorit... de azért maga a harag ami van bennük mindkét esetben érthető. De mondjuk az is igaz, hogy ehhez a játékhoz ész is kell, nem is kevés. (Aurélió a szabályt erősítő kivétel) Márpedig Zsu kurva okosan játssza eddig ezt a játékot. Míg az okosnak vélt Dani is simán üti vágja Zsuzsát miközben nem veszi észre, hogy igazából a nő pont erre vágyik. Sőt amikor belevágott a Laci projectbe biztosan nem is remélte, hogy ilyen faszán fog kijönni belőle....

És miközben leírom ezeket a sorokat Robin újabb információt gyűjt be csendben. Na ő az akinek még van esze tényleg és még rendelkezik a fináléhoz megfelelő szintű tujasággal is. Egy egy elejtett mondat itt... egy egy ott. Nem beszél sokat de ha igen annak hatása van. Nem szereti a lapokat keverni de ha muszáj akkor megteszi és nem is akárhogy.
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
Juvegrande85 2014.12.23 22:48:22
@Cathcart_ezredes: Na jó.. végem. Ezen sírok. :D:D
Juvegrande85 2014.12.23 23:19:42
@perszepolisz: Vagy Ádám felköti a Lilát és Dennist kényszerhelyzetbe hozzák, kénytelen lenne Lacit kihívni. Az eddigiektől szorosabb lenne az eredmény de Dennist ezzel kijátszanák szerintem. Ádám ellen lehet visszamenne.
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
Juvegrande85 2014.12.21 17:49:32
@filina: Egyetértek. Szerintem full félreértik ezt a lányt itt páran. Én sem mondom, hogy egy ma született bárány mert nem az. Ezzel szerintem felesleges is ellene érvelni mert a saját magáról alkotott megnyilvánulásaiból is kiderült, hogy ő sem tartja magát annak. Van neki egy gyerekes énje mint amikor például Lacival lerabolja az indiánokat de látszik rajta, hogy ezt ő full bulira veszi és nem az jár a fejében, hogy de jól kibaszunk most velük. :) Alapvetően egy tiszta lelkületű embernek gondolom. Olyan szinten amit valóban sokan már nem tudnak elképzelni, hogy létezhet. E mellett egy kicsit naiv ugyan de olyan szinten megvan azért a magához való esze amire az elején azért legalább annyira nem számítottam mint, hogy Fanni olyan szinten hülye mint amilyen. Ami miatt meg unszimpatikussá vált egyesek szemében az alapvetően pont ezekből fakad. Megpróbál ösztönösen a saját értékrendje szerint is jól dönteni és a játék szempontjából se elbaszni a dolgait.
Vikcsutól ugye azért távolodott el mert vele ellentétben nem állt be ő is kutyázni Zsut. Árulónak kiáltották ki, miközben az elejétől a végéig Ő volt az egyetlen aki ki állt Vikcsu mellett. Még az után is miután vállalhatatlanná vált. Csak ezt egyedül ő tudta felfogni a többi idióta mellett.
Lacis történet. Ott egyértelműen kissé féltékeny kezd lenni Zsuzsára. Valószínűleg ő azért tényleg picit többet érez iránta mint amennyit szeretne. Pedig a Laci részéről biztos nem lesz ez viszonozva. Jobban járna ha rövid időn belül elfelejtené. Azért kíváncsi leszek mi lesz ha kibukik majd ez a dolog Edina és Zsu között mert ki fog. Kötve hiszem, hogy teljesen kifordul majd magából mint ahogy azt remélik páran. :)
Juvegrande85 2014.12.21 18:10:49
@csincsilla72: Messze a legösszetettebb karakter a lakók közül és ebbe benne van bizonyos mértékű taktikai érzék is. Bárki bármit mond bent mindenki taktikázik egyébként csak van aki iszonyú szarul csinálja. A teljes mértékű egyenesség persze nem feltétel, de ahogy eddig látom azért amennyire lehet ő a józan ész határain belül törekszik erre. Meglátásom szerint jól is teszi.
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
Juvegrande85 2014.12.19 18:04:54
@Conchobar: Tudnál ignorálni ha lehet. Nekem téged nem fog nehezemre esni. Ha csak annyit írsz IGEN az nekem már bőven elég.
Juvegrande85 2014.12.19 18:11:55
@Conchobar: Köszönöm. Akkor ezt túl tárgyaltuk. Utolsó neked szánt kommentem láthatod.
Juvegrande85 2014.12.19 19:23:46
@csincsilla72: Szerintem nagyon jól látod a dolgokat. Nekem is nagyjából ez a véleményem.