Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Tedeschi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkóstoltattam ma Nagyanyámmal a gumibogyószörpöt :) Múlt héten mondta, hogy neki nagyon fáj a lába, mutatta, hogy mennyire tudja csak felhúzni. Azt mondta, ha ettől nem fog fájni a lába, bevisz a nyugdíjas klubba :) Ma megitta az elsőt reggel. Kérdezem nemrég, hogy vagy mi a…..
AnDirect Az első megrendelés 2015.02.05 19:19:16
Ma kiosztottam pár ingyen terméket a környezetemben élőknek, aztán használatba vettem az internet adta lehetőséget. Facebook-on egy csoportban ajánlottam, hogy tudok egy olyan terméket (név nélkül), ami nekem így hatott, persze aztán törölve lett a bejegyzésem, mert más volt…..
Elmentem fénymásolni a termékinfót, hosszú volt a sor a papírboltban, engedélyt kértem, hogy megcsinálhassam a másolást addig. Közben érkezett egy nyugdíjas néni fénymásoltatni, felajánlottam a segítségem. Megcsináltam a másolását, közben panaszkodott, hogy fáj valamije.…..
AnDirect Termékajánlás 2015.02.04 23:43:10
Az elmúlt napok programja: - elkezdtem listázni az ismerőseimet egy füzetbe, hogy kit miért érdekelhet a termék - kiválasztottam azokat, akikben nagyobb a lehetőség - listát írtam az érdeklődőkből (a facebook-omon korábban megosztottam a tapasztalatomat,szintén a termék neve…..
AnDirect Befektetés az üzletbe 2015.02.04 23:35:09
5 beszállási lehetőség van az üzletbe. Az a típus vagyok, aki ha elkezd valamit, abba belead mindent. Mostanában elkezdtem befektetési témájú könyveket is olvasni. Korábban ezt el sem tudtam volna képzelni. Olyan idegenek voltak a "cash flow" stb. kifejezések. Aztán kezdtem…..
A tervem az, hogy szeretnék egy gyorsasági motort. Persze ehhez megint csak hitelt kellene felvenni. A törlesztőrészletre megvan bőven a pénzem. De elhatároztam, hogy havi minimum 30.000 Ft bevételt csinálok valahogy a fizetésemen felül. Agykontrollos vagyok, tehát, ha elhatározok…..
AnDirect A kezdet előtt... 2015.02.04 23:18:02
Rólam. Tavaly szeptemberében sikerült kilépnem 7 év után a munkahelyemről. Se megbecsülést, se elegendő fizetést nem kaptam. Kinek mi az elegendő ugye. Nekem van egy lakáshitelem, ca. 50e Ft. Persze DiákHitellel én is megírtam a jövőmet, ez a 10. év, hogy fizetem vissza és idén…..
Szeretnéd elérni az összes célodat? Szeretnél megállíthatatlanná válni? Szeretnéd gyorsabban teljesíteni a céljaidat, mint ahogy valaha képzelted? Ha igen a válaszod ezekre a kérdésekre, akkor a következő 7 területen fejlődnöd kell, hogy elérj mindent, ami…..