Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.a.b.o.r.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jimmy Fallon talkshow-jában a Super Bowl után tátogott versenyt Fallon Will Ferrel és Kevin Hart komikusokkal. És sírsz a röhögéstől, pedig ennél ócskább ötlet nincs is. ..
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
g.a.b.o.r. 2015.01.28 09:40:42
@Conchobar: amint elküldtem és átolvastam (rossz volt a sorrend.) belegondoltam, hogy istenigazából' nem volt sok szopatás..

Na, de azok ellenére, amit most "kapott" Deniszke se tudott a szememben szimpatikusabb karakter lenni. Főleg a riportszobás megnyilvánulásaival... azoktól rosszul vagyok.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
Úgy néz ki, ez egy ilyen évad, ma sem marad el a Bence-féle defaszagyerekvagyok videó. Ma épp kettő van belőle, pedig egy is sok. A műsor elején valami vadidegen nő köszönt mindenkit. Majd írjátok meg, ki volt. A közös dal valami kapkodós püc-püc nóta, a Changing, ami annyira…..