Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kugler Ádám

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai cikkben kicsit eltérnék a megszokott témától és az emberi viselkedés kielemzése helyett a kutyák viselkedésével foglalkoznék. Személy szerint imádom a kutyákat és mindig is arra törekedtem, hogy a lehető legtöbbet tudjak meg róluk, hogy megismerjem a viselkedésük okait és a testbeszédük…..
Folytassuk a testbeszéd cikksorozatot egy ismételten szaftos témával. A következőkben bemutatom neked hogyan olvasd a férfiak testbeszédét társas összejövetelekkor vagy randin, és hogyan győződj meg arról, hogy te tetszel neki és nem csak vaktában próbálkozik...
Több száz kutatásban és vizsgálatban bebizonyították már, hogy a magabiztos és az önbizalomhiányban szenvedő emberek közötti legnagyobb különbség az, hogy míg  a magabiztos emberek sokkal nyitottabb testtartást használnak a mindennapjaikban, addig a bizonytalan emberek sokkal zártabbak...
Köszöntelek "A legnagyobb hazugságok ..........................." című cikksorozat legújabb részében. Mielőtt bármire is gondolnál a cikksorozattal egyáltalán nem az a célom, hogy magamra haragítsalak, pláne nem az, hogy megmondjam, hogy mit csinálj vagy mit gondolj, egyszerűen csak azt szeretném,…..
A címet olvasva biztos értetlenül húztad fel a szemöldöködet, mert nem ilyen típusú cikkekhez vagy hozzászokva, de bízz bennem és olvass tovább, mert rengeteg hasznos gondolatot szeretnék megosztani veled. Amikor létrehoztam ezt a blogot, akkor egyetlen egy célom volt, mégpedig az, hogy olyan…..
Oké, egy kicsit erősen fogalmaztam, de gyanítom, hogy egy "Miért nem szimpatizálnak egymással az emberek" című cikkre nem biztos, hogy rákattintottál volna és egy újabb értékes, szemfelnyitó cikkről maradtál volna le...
Aki már jósoltatott magának az nyilván megdöbbent azon, hogy mi mindent tud róla a jós, ráadásul olyan dolgokat is, amiket rajta kívül senki sem tud. Ebben a cikkben azokról a jósokról lesz szó, akikhez "házhoz megyünk", mert ők egy teljesen más kategória, mint azok, akik a  TV-ben tajszámból és…..
Amikor drága embertársad nem kíván őszinte lenni veled és úgy dönt, hogy ehelyett inkább gátlástalanul belehazudik a képedbe, akkor a testében nagyon érdekes folyamatok zajlanak le. Ha valaki hazudik, és tudja is magáról, hogy hazudik, akkor az idegességtől a vérnyomása felszökik, ettől pedig…..
"Az emberek kettő százaléka gondolkodik, három százaléka gondolja, hogy gondolkodik, és a 95 százaléka inkább meghalna, minthogy gondolkodjon."  George Bernard Shaw Ismerős idézet? Gondolom te is találkoztál már vele a különböző közösségi oldalakon...
  Nem akármilyen témával készültem neked a mai napra! Ebben a cikkben a meggazdagodás receptjét fogom megosztani veled, vagyis megkapod az útmutatót, hogy hogyan teremthetsz magadnak egy gazdagabb, tehetősebb életet!   Készen vagy? Akkor kezdjük!  ..
Az internet tele van különféle olyan önismereti tesztekkel és önismerettel foglalkozó weboldalakkal, amelyekből megtudhatod, hogy milyen jóindulatú, kedves, becsületes, vidám, elragadó és barátságos személy is vagy valójában...
Elgondolkodtál már valaha is azon, hogy miért vásárolod el minden egyes megkeresett forintodat? Hogy miért költöd el még azt a pénzt is, amit még meg sem kerestél, hogy miért vagy hajlandó ezért még horribilis kamatokat is fizetni és, hogy miért kockáztatod még a saját családod jövőjét is azért,…..
Az előző cikkemben érintőlegesen említést tettem pár alaptörvényről, amit neveztek már lelki törvényeknek, szellemi törvényeknek, vagy az élet játékszabályainak is. Közkívánatra megosztom veled azt a 20 alaptörvényt, ami befolyást gyakorol mindennapi életünkre, és a helyes alkalmazásukkal képesek…..
  Nagyon érdekes ez az emberi agy! Sosem tudom eldönteni, hogy barát, vagy ellenség? Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy most, ez egy precíz eszköz (ahogy, a tudósok állítják), vagy egy lyukas fazék? (ahogy, az átlagember állítja)..
  A minap akkora „szerencsében” volt részem, hogy egy internetes felület megosztotta velem az önbizalom növelésének „10 titkát”. A cikk címe alapján persze sok jó dologra nem számítottam, (aki ismer pontosan tudja, hogyan viszonyulok az ilyesfajta „titkokhoz”) de nagyon örülök, hogy végül…..
Amikor kezdjük érezni, hogy melegszik a talpunk alatt a talaj és itt az ideje végre változtatni, akkor általában fogadalmakat teszünk. " Végre lefogyok! Leteszem a cigit! Többet foglalkozom  a családdal! Most végre odateszem magam a munkahelyen" Ha nem történik valami radikális dolog év közben,…..
Érdekesek vagyunk mi emberek! Mindannyian hatalmas elvárásokat támasztunk a világgal, a társadalommal, a munkahelyünkkel, az emberekkel, a barátainkkal, a párunkkal és gyermekeinkkel szemben. Tesszük ezt úgy, hogy nekünk ezeket az elvárásokat eszünk ágában sincs viszonozni.A legjobb példa, amikor…..
Napjainkban hatalmas teret hódított magának a siker témája.  Ez a népszerűség persze nem meglepő, hiszen ezek a tanítások reménnyel ajándékoznak meg bennünket, " De jó, én is lehetek sikeres és gazdag". Azonban a legtöbb sikerirodalom, a gyakorlattal szemben, a szemléletváltásra és a gondolataid…..
  A politikusok a kedvenc bűnbakjaink, szinte mindenki őket teszi felelőssé, történjen bármi is az életben! Azzal vigasztalod a lelked, hogy azért nem értél el semmi említésre méltó dolgot az életedben, mert nem az van kormányon akit te szeretnél!Azért verted magad adósságba és azért nem…..
A legtöbb ember a mai napig a körülötte lévő embereket és történéseket teszi felelőssé minden kudarcáért és bukásáért. Ennek pedig az az eredménye, hogy nem képesek tanulni a hibáikból, ezért arra kárhoztatják magukat, hogy újra és újra elkövessék azokat. Mondanom sem kell, hogy ezzel a…..
Az előző cikkemben világosan kifejtettem, hogy a pénzhez való negatív hozzáállás akadályozza meg a legtöbb embert abban, hogy elérje célját, és vagyonokat halmozzon fel. Ezek az emberek nem értették meg azt az egyszerű szabályt, hogy amit elítélsz vagy megvetsz, az soha nem lesz a tiéd! Azonban…..
  Mi emberek egy dologban nagyon hasonlítunk egymásra. Mindannyian többre tartjuk magunkat a másiknál! Te is úgy gondolod, hogy sokkal okosabb, értékesebb, életrevalóbb vagy másoknál. A gondolkodásod ésszerűbb és logikusabb, a tetteid pedig megalapozottabbak és eredményesebbek. Ha meglátsz egy…..
Bizonyára a környezetedből te is rengeteg példát tudnál mondani erre az állatfajra. Gyakorlatilag nem találunk ma olyan munkahelyet Magyarországon, ahol ne garázdálkodnának szabadon, szájkosár nélkül ezek az egyedek. Az az életük, hogy csak kavarják és kavarják az állóvizet, ezzel pedig rengeteg…..
Arra mindannyian képesek vagyunk, hogy megfogalmazzuk, mi az, amit nem akarunk az élettől. Nem akarunk egy förtelmes főnök keze alatt dolgozni! Nem akarunk boldogtalanok, ingerültek, feszültek lenni! Nem akarunk betegeskedni, szenvedni, és még hosszasan sorolhatnám. Azt viszont, hogy mit is várunk…..
Kezdjük talán azzal, hogy kifejtjük miért is van szükségünk a meditációra. Hogy megértsük ennek a lényegét, tudnunk kell, hogy az agyunk a gondolkodással sokkal több energiát használ fel, mint a testünk a mozgással. Tehát a bevitt energia nagyobb részét a gondolkodásunk emészti fel. Biztos te is…..