Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csong

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BringaBuzi™ Bryton Rider 10 2017.10.30 12:26:53
Volt egy Wahoo RFLKT kerékpáros komputerem....  itt a múlt időn van a hangsúly, mert egyszerűen felszívódott és/vagy átszublimált egy másik dimenzióba a Fertő-tavi hókamóka után. Bevallom nem sok funkciót használok az ilyen eszközökön, de van egy pár. A Wahoo-ban azt szerettem, hogy bringafüggetlen…..
nemmaratonman Ez az enyém 2017.11.06 10:42:17
Pár száz méter van negyvenig. Dani eldobja a kulacsot, ahogy a kocsihoz érünk és nekiindulunk a végének. Valahogy lendületet szerzek, visszasírom a kilométert hat alá. Az út mellé kivágott pörgő, csúszó, forgó kulacs képe a fejemben marad - letettünk mindent, innen már csak menni kell. Soha nem…..
nemmaratonman Tégla a vízben 2017.07.10 10:27:24
Árpád megint megkínzott. Mindig ugyanazt csinálja. Ha ott van a környéken, általában következő dolgok történnek velem. 1: Nem tudok parkolni. 2: Sorban állok. 3: Izgulok. 4: Szenvedek, de picsamód. 5: Nagyon elfáradok és büdös leszek. A 35. Lidl Balaton-átúszás kiváló és szemet gyönyörködtető…..
csong 2017.07.15 15:44:55
Mit lehet mondani egy városról, ami Mozartot egy marcipános csokigolyóba csomagolta?   Ennek a golyónak állítólag semmi köze se a marcipánhoz, se Mozarthoz.   Hogy zseniális, például azt. Mi szintúgy gasztronómiába tömörítjük nemzeti nagyjaink legjavát, gondoljunk csak Rigó Jancsira, szóval…..
Haanchee fut Helyzet? Az nincs. 2017.04.05 14:08:03
Az utóbbi időben kicsit eltűntem, a saját magamról szóló bejegyzések megfogyatkoztak. Nem véletlenül. Nem nagyon történt velem semmi, amit meg lehetett volna osztani, az meg szerintem lóf.szt sem érdekel, hogy egy héten hányszor és mennyit edzem, mert minden futó edz, és a legtöbben többet is, mint…..
A 100 km nagyjából tíz óra alatti lefutásának egyik maradandó utóhatása, hogy a talpi inam két nap múlva hirtelen élesen megfájdult miközben ártatlan arccal hazafelé ballagtam. Nem tudtam mire vélni, kérdőre vontam, azt mondta, hogy elfáradt, besértődött, hagyjam békén két hétig, max egy tizes per…..
csong 2017.04.06 20:52:00
@siroki: Elmondanád, hogyan sikerült meggyógyulnod? Én is a peroneus inammal szenvedek már 10 hónapja! Tavaly nyár óta nem tudok futni, 4 dokinál is voltam, de egyik se tudott segíteni :( A szokásos "pihentesse, sportoljon mást" dumát kaptam csak..
Megcsináltam!Ildi az út végén, az óceánnál..
Talán említettem már, hogy a Szelidi-tó futáson volt némi sár, ugyanis a verseny napján majdnem a rajtig zuhogott felhőszakadás erősséggel, a pálya fele homokos dűlő ÉS valaki előző héten feltárcsázta az egészet, ezzel olyan frankó húsz centis laza talajt alakított ki, amibe eső nélkül is móka lett…..
Gyula, azaz a gyulladás tényleg nem a barátom, igyekszem őt mielőbb eltávolítani a közelemből. Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy nem fogok elpatkolni, a lábamat sem kell levágni, sérvem sincsen, nem fáj a derekam sem, és már - remélhetőleg - gyógyulok. A kényszerpihenő még tart, de talán már…..