Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarcsarda

6 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fruzsi vette észre ezt a gyanúsnak látszó feliratot egy Naturland krémen. Most akkor van-e benne alkohol, vagy nincs? Megfejtés hajtás után: A napokban vettem egy Naturland kénes krémsampont, melyre rá van írva, hogy nem tartalmaz illat- és színezőanyagot, tartórítószert és…..
magyarcsarda 2013.05.04 13:38:51
@A Spanyol Inkvizíció: Anyád a majom buzi!
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
Igaz, hogy úgy volt, hogy nem lesz téhome-os sztori, amíg beáll az ügyfélszolgálat 2.0, ez végülis pozitív végeredményű, úgyhogy most ez van. Boldog ügyfélnek 5 hónap kitartó baszogatásba telt, amíg sikerült jóváíratnia a közel egy hónapos internetkimaradás miatt…..
Csak hogy ne legyen annyira egyoldalú a sok naiv ügyfél, tekintsünk be egy kortárs szórakoztatóipari létesítmény kulisszái mögé. Naiv diákmunkás nem sejtette, hogy a napi 8-12 órás üvöltés a horrorszínházban ennyire fájdalmas lesz: Eszter vagyok, 22 éves, nappali tagozatos…..
A Telenor valamiért szégyelli a még két napig elérhető akciós árait, mert semmilyen írásos ajánlatot nem volt hajlandó küldeni reménybeli naiv ügyfélnek az árazásról: Szeretném veletek megosztani a telenor aktuális akciójának workflow-ját: Weboldalon jelzed, hogy…..
Attila extraprofitot talált a csepeli teszkóban. Valószínűleg megszaladt a címkéző és már nem volt szívük kidobni a félkilós matricákat. Amúgy meg trappista vagy nem trappista? Na, ugye: A mellékelt kép tanulsága szerint több, grammra pontosan ugyanakkora sajtot is találtunk…..
Egy újabb sikeres akció, ezúttal egy Tesco Expresszből: Csak egy apróság, amit a szombathelyi un. "Kisteszkóban" kaptam lencsevégre. A 2 literes kóla darabja 299 Ft, de akciósan, összecsomagolva a kettő együtt 649 Ft. Utóbbi ráadásul büszkén hirdeti magáról, hogy Szenzációs…..
Naiv ügyfélnek nem jött be az LG szervize mert fél év alatt 2x ment tönkre a ledes tévéje, amikor eljutottak a cseréig, csak ráfizetéssel akartak neki újat adni. 2012 közepén vásároltunk egy LG 106 cm-es LED megvilágítású lapos tv-t. Akkor kezdődött a foci EB, és az…..
Zoltán nem érti, miért adnak az óvodában olyan szintetikus színezőadalékkal dúsított szörpöt, amitől az aszpirinérzékenyek hiperaktívvá válhatnak. Nem mintha a cukortól nem gyorsulnának... Persze az is kérdés, ha 60 éve ismert az azorubin rákkeltő hatása, miért nincs…..
Van akinek az sem elég, hogy bármilyen zenét be lehet rakatni a Morrisons 2-ben. Mindösszesen 300 forintba kerül. Az NFC-s fizetést kell még hozzátenni, és DJ sem kell, a közönség telefonról összerakja a playlistet. Csütörtöki (2013-01-17) szórakozást terveztünk barátaimmal,…..
Anikó nem érti, hogy a Camponába deportált Csodák Palotája miért a hallássérült gyerekeken akarja behozni a felmerült pluszköltségeit. Korábban mindig bejutottak ingyen, most azonban a felnőtteknek teljes árat kellene fizetniük. De ezt persze telefonos egyeztetés után a…..
Krisztina szilveszterre időzítette mosógépvásárlását, amit azzal fejelt meg, hogy az első körben Facebookon próbált választ találni arra, hogy az ünnepek közötti akció termékeit ugyan hol lehet kapni. Erre végül 3 héttel később érkezett válasz. Személyesen sem tudtak…..
magyarcsarda 2013.01.29 15:19:42
Meglepő válasszal szolgált a Canon ügyfélszolgálata naiv ügyfélnek, amikor nem működő nyomtatója rendeltetésszerű használatáról érdeklődött. Windows 8 alatt megtorpant az évek óta problémamentes Pixma MX310, amire az lett a hivatalos reakció, hogy a hiba naiv ügyfél…..
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
Nem csak a Diginél szórnak ki csatornákat, a UPC is szelektál időnként. Náluk most az Animal Planet hullott el, de csak analóg kábeltévén, digitálisan HD-ben is fogható, vélhetőleg a gyorsabb átállás jegyében: sajnos ugylatszik hogy az animal planet nem egy mezzo, mert rajtam…..
Képzelhetik mennyire pörög még mindig a Mikulásbiznisz így január végén. Naiv ügyfél ezért nem érti, hogyan nem sikerült időt szakítani a tavaly meghiúsult látogatást sztornózni: Tavaly történt, hogy elhatároztuk, gyermekünk élete első Mikulás élményét Mikulás…..
Juditék nem értik, hogy mitől nem garanciális a két hónap alatt elromlott, majd javított gőzkabinjuk, aminek ezután röviddel széttört az egyik üvegfala. A Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint nekik kellene bizonyítaniuk, hogy nem direkt verték szét kalapáccsal: Tavaly július…..
Autójával árokba csúszott naiv ügyfél ijedtében magára hívta a mentőket, aztán meglepődött, hogy a velük érkező rendőrök addig nem hagyják békén, amíg alá nem írja a jegyzőkönyvet. Erre a kórházban került végül sor, amikor a vizsgálatok közben és után a folyamatos…..
magyarcsarda 2013.01.29 14:23:55
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy hiába állt sorba, bőven zárás előtt bezárják az ajtót előtte. Nem is tudta a Homár, hogy Kecskeméten még a Tescóban is van okmányiroda. 2013.01.03-án (csütörtök) délután elmentünk a Kecskeméti Tesco-ban lévő patikába a beteg 7…..
A múltheti ellenőrös incidensre reagált a BKK, ami szerintük jelentősen máshogyan történt, mint ahogy azt naiv ügyfél ábrázolta. Annyira gyorsan haladt, hogy még kommunikálni sem tudtak vele: Alábbiakban olvashatják a Budapesti Közlekedési Központ álláspontját az oldalukon…..
Kix nem érti, miért nem akarnak ránézni a szétesett adására a Digi szerelői, csak azért, mert nem bérel tőlük dekódert. Illetvehogy minek kellene behangolnia az analóg csatornákat is a hiba elhárításához: DigiTV előfizetők vagyunk. Pár napja azt tapasztaljuk, hogy a…..
Naiv ügyfél még karácsony előtt észlelte, hogy vadiúj iPad Minije oldalán nyomot hagy a Smart Cover. Az XMS-ben értetlenül néztek rá, és nem is cserélték ki, mert ilyennel még nem találkoztak. Az interneten keresgélve viszont kiderül, hogy elég sok embernél hagy nyomokat a Smart…..
Tényleg van, aki még ugrik a 0 forintos telefonra? Biztos nincs hozzá 2 év hűség? Csaba mamája szerzett egy készüléket karácsony előtt, amit nem lehetett bekapcsolni. Cserélni viszont csak úgy lehetett volna, ha beviszi 200 km-rel arrébb található szervizbe. (Posta? Muhaha, csak…..
Tibiéknek meggyűlt a bajuk az Euronicssal, amikor a sértetlen csomagolásból előbújó horpadt gáztűzhelyet 3 napon belül cserélni akarták. Először a kiterjesztett garancia miatt nem volt számla, később, mivel maguk intézték a szállítást, az üzlet erre hivatkozva utasította el…..