Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huba77

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is volt olyan régen, hogy 2015-ben megőrült az Internet népe, és várták azt a bizonyos októberi dátumot, hogy kiderüljön végre, megérkezik-e Marty, és mi minden várja abból, ami a film második részében látható volt. Most pedig ez az alkotás is 30 éves lett. Azt hittem, nehéz lesz érdekességeket…..
Biztosítós sztorijaink általában a káreseményeket követően íródnak, amikor a csalódott ügyfelek konstatálják, hogy nem vagy nem olyan mértékben kártalanítja őket a biztosítójuk, mint amire számítottak. Zs.-ék el sem jutottak idáig, mert már akkor felhúzták magukat, amikor…..
Meglátni, megszeretni és megvásárolni csak egy pillanat műve volt...
Segítünk, hogy otthon is, hiba nélkül fel tudd tenni az üvegfóliát a telefonodra..
Huba77 2018.03.10 12:06:45
@ételizésítő:
Nem láttál még ilyet, legtöbbje bizony üvegből van

Xiaomi kijelzője se másabb mint a többié az is ugyan úgy karcolódik mint a többi
A Google Wallet alkalmazás történetében volt már példa arra, hogy kilyukadt a bugyelláris, így érthető okokokból a világ egyik legnagyobb techcége kiemelt figyelmet fordít a biztonságra. Ami tök fontos. Meg tök idegesítő is néha. Tisztelt Homár! Ha valaki készít egy Google…..
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..
MInden eddiginél többre vagy képes - állítja a Sony reklámja, és tényleg! Például nézzük levélírónkat, aki igen magas szintre fejlesztette magában a keresztény vallás türelemről és megbocsátásról szóló tanítását, miközben a legkomolyabb buddhista tanítókat is megszégyenítő módon képes volt elengedni…..
Ahogyan az lenni szokott, a TomTop webáruház megint csinált egy nagyszerű nyálcsorgatodát, más nevén kütyüböngészdét. Vegyes RC eszközök hatalmas kínálatával rukkoltak elő, elsősorban olcsóbb, alacsony árkategóriás eszközöket árulnak. Lássuk, mit tud egyik-másik darab!..
Egy örökké aktuális, mindig érdekes témát szedek elő ma nektek abból a remek alkalomból, hogy kisírtam nektek egy kupont erre a termékre. A spórolás örökké rejtélyes kérdés. Mindig vannak ultimét megmondó cikkek a neten, amik elárulnak 5 tuti tippet, hogy hogyan csökkentsd a villanyszámlád a…..
Ez egy olyan termék, hogy az valami elképesztő. Most komoly energiáimat emészti fel a tanakodás, hogy hol a halálban kezdjem el ezt az egészet úgy, hogy az a lehető legpontosabban jöjjön le nektek. Ez nem lesz olyan egyszerű cikk, mint gondoltam...
Huba77 2016.06.15 13:33:25
via GIPHY Ha nem is kifejezetten BÜ (Boldog ügyfél) poszt, mert azon már semmi sem segített, hogy a szemetet el kellett takarítania Bálintnak, de cserébe olyan csudiszép bocsánatkérő levelet kapott a Ventil-Teamtől, hogy még! Lehet tanulni tőlük, valahogy így kéne a panaszokat kezelni…..
Azoknak, akiknek fejében a banki terminológia mozaikszavai megállnak a KP, az ATM és a THM minimálháromságnál elmondjuk, hogy a sztoriban oly fontos szerepet játszó TBSZ a tartós befektetési számlát takarja. Erről mindent bővebben itt találhatnak az érdeklődők. Zoltánnak pedig első blikkre a PBT-nél…..
Újabb érdekességbe botlottam. Nem is tudtam róla, hogy léteznek nem type C, mégis úgy működő kábelek. A type C lényege többek között ugye az, hogy ne kelljen az USB portba dugandó dolgok irányával bajlódnunk, inkább egyszerűen csak be kelljen dugni, és csá. Nos, ezek a Blitzwolf gyártmányú kábelek…..
Nem, még nincs jegyem a Star Wars-ra, és nem, nincsenek álmatlan éjszakáim e miatt. Ennek semmi köze ahhoz, hogy az én szívem az Enterprise-ért dobog, egyszerűen csak normálisan állok a decemberben érkező filmhez, és döbbenten nézem, milyen hisztéria alakult ki a bemutató körül.…..
A képen látható valami lehetne akár egy kórosan elváltozott here is, márpedig nem az. Csak azért hangsúlyozom így ki, hogy ne nézze annak senki. Ez valójában egy darab puha, büdös gumiszerű izé, amibe egy sorjás szívószálat dugva fel lehet fújni, és akár emberi fej méretű, relatíve kemény labdát…..
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
Kicsit zűrös, hogy akkor most milyen csomagja is van panaszosunknak, de az biztos nem oké, hogy vásárláskor nem kapott megfelelő tájékoztatást az akármilyenről és korlátairól. Azt megkérdezzük a Telekomtól, hogy mikorra várható a 4G neki és a többi Fun…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt MHT blog!   A történetem röviden a következő: 15 éve…..
Éjjel két Media Markt webshopos levelet is kaptunk, amik alapján valószínűleg a technikai support jelenleg is fejvesztve próbálja kiűzni a szellemet a gépből, hogy a MM visszatérjen olyan a kereskedelemben hagyományos megoldásokhoz, minthogy az ár az az összeg, amiért…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Adott egy cég, ahol a férjem dolgozik évek óta. Semmi gond és…..
Huba77 2014.12.25 22:22:56
@manyuska: Olyan helyre kell befektetni hogy legalább a inflációt követni tudja

Milyen mindennek az ára , 10éve is 9999Ft-ért vettem Nike cipőt és ma is tudok annyiért venni, ugyan ez igaz egy tv-re is 10éve 99000Ft-ért vettem 70cm-est , most ezért már lehetne kapni 40"-ost
De lehetne sorolni mosógépet bármit 2000-be 2-3millió Ft-ért lehetett venni új kocsit ennyiért most is lehet venni
Lakás is ugyan így majd egy árban vannak 10éve ha ép nem csökkent az ár(panelra értem)

Egyedül az élelmiszer árak mennek felfele
Huba77 2014.12.25 22:15:52
@Hajszás Láncos:
Nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed hogy 130e Ft/fő nem elég
Környezetembe örülnek ha egy 4fős család 1havi bevétele 150-170e Ft megvan, ha meg 260e Ft lenne csapkodnák a seggüket a földhöz
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Szerkesztő, Kedves Hölgyem/Uram!   Férjemet érintő problémával…..
Huba77 2014.12.14 20:58:21
@Hajszás Láncos:
Ne vicceljünk már hogyne lehetne éjszaka is dolgozni és nappal aludni
Én 24/48-ba dolgozok, 24óra ébrenlét után (ami valójában szokott 27-28óa is lenni)úgy alszom át a nappalt hogy egy atombomba se ébresztene fel

Mondjuk én világ életembe éjszakai bagoly voltam