Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoods.

0 bejegyzést írt és 899 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este lezárult Olaszországban a nyári átigazolási időszak, így véglegessé vált, hogy a Juventus milyen kerettel vág neki a 2021-2022-es szezonnak. A zebramezesek ma kihirdették keretüket a Bajnokok Ligája csoportkörére is, amelyből kimaradt Luca Pellegrini és a nyáron igazolt, azonban…..
Hoods. 2021.09.01 22:14:19
Hatalmas lehetőség kapujában áll az olasz válogatott, hiszen az Európa-bajnokság ma esti döntőjében az 1968-as győzelem óta először hódíthatja el a kontinens legjobbjának járó trófeát. Olaszország másodszor vagy Anglia először, ez a döntő nagy kérdése. Olaszország a győzelem mellett két alkalommal…..
Hoods. 2021.07.11 22:15:48
Massimiliano Allegri visszatér a Juventus padjára, megszületett a megállapodás, erről egyöntetűen számolt be nemrég Fabrizio Romano, Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio. A közzétett részletek szerint az elmúlt napokban gyorsultak fel a tárgyalások Massimiliano Allegri és a Juventus között, és ennek…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Hoods. 2018.07.28 09:13:47
@Rikoo: Hollandiaban elek evek ota, soha nem volt meg bajom a torrenttel, pedig eleg surun hasznalom. Inkabb a nemetekrol hallottam en is azt. Szerencsere itt nincs problema azzal, hogy melyik vajna csatornan nezzem. :)
Hoods. 2018.07.29 14:24:50
@Dr. Grant: Csak siman, a 10 evvel ezelott keszult ncoreommal. Szoval nem hiszem, hogy itt komolyan vennek. Senkitol nem hallottam meg problemat ebbol.
Hoods. 2021.03.08 14:42:13
@venember83: @steven.h: Ismet egy zsenialis dontes..
A Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo pályafutásának 760. góljával szerezte meg a vezetést csapatának a Napoli elleni olasz Szuperkupa-döntőben, s a veterán legenda, Gigi Buffon a közösségi médián keresztül gratulált a sokadik rekordhoz. Ronaldo ezzel a labdarúgás történetének…..
A Napoli fölött aratott 2:0-ás győzelemmel a Juventus megszerezte a szezon első trófeáját, az Olasz Szuperkupát, mely egyben a első trófea volt a zebramezesek kispadjára nyáron edzői tapasztalat nélkül leülő Andrea Pirlo pályafutása során. "Nagyon örülünk a győzelemnek, különösképpen, mert a pálya…..
Andrea Pirlo értékelt a derbin elszenvedett rendkívül sima vereség után, amelyen az Inter lényegében megfojtotta a Juventust, semmilyen esélyt nem adva a címvédőnek. „A hozzáállás rossz volt már az elejétől, ha pedig nincs meg az eltökéltség a párharcok megnyerésére, minden nehézzé válik.” - mondta…..
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain érdeklődik a Juventus védője, Alex Sandro iránt, azonban bármilyen átigazolásra legalább nyárig várni kell. A brazil futballistát az elmúlt nyáron számos angol klub vinni akarta, azonban végül a bal oldalt bejátszó játékos Torinóban…..
Hoods. 2018.01.12 06:35:11
@m.martin91: Eskuszom neked az evek alatt ugyanerre jutottam. Valami hihetetlen, hogy barmikor barmi tortenik az helyes, ellenben akit eladunk az onnantol zsoldos, buta mert meghulyiti az a r.hadt ugynok, esetleg balhes. Ha levaltanak Marottat, megszunne az ember letezni. El sem tudom kepzelni, hogy ezt valaki ingyen csinalja, legalabb otthon ezeknek a trolloknak fizetnek.
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Hoods. 2016.08.20 15:06:40
@Rikoo: @sleepy8: Khedira mint top jatekos? Mikor azon a 10 meccsen amit evente jatszik ? Hany csapat kapkodott erte, amikor ingyen eljott? Ment volna valami nemet kozepcsapatba MAXIMUM, ami az o szinte.Lehet jonni, hogy 5 evvel ezelott de jo volt, de kerdem en hol van az mar?
A nepszerusege meg megint vicces kerdes, mert nagyjabol a Tuneziaiknak valaki, rajtuk kivul vicc kategoria.

Azt meg kulon sleepynek hogy nem en ugattam le eloszor a masikat, hogy nehogy mar "sirjanak" hogy bezzeg a masik jatekos. Hagy dontse mar el mindenki, hogy neki ki a jobb. Allandoan mast se lehet olvasni, csak hogy megmondja mikor, mit gondoljon az ember.
Hoods. 2016.08.23 12:43:54
@Juveboy92: Marotta lenyilatkozta, hogy Pogba eladasa nelkul is megtudtuk volna venni Higuant. Akkor, ha nem adjuk el Pogbat es ugyanez tortenik, megis mibol fizettuk volna a kiadasainkat?
Hoods. 2017.06.11 11:35:35
@babo0410: De, persze Marottanak aki mindig idoben, pontosan osszeallitotta a csapatot. Soha semmi problema nem maradt nyar vegere a lyukakat illetoen, minden eladott jatekost egy sokkal jobbal potolt. Aha, igy van, ezert sikerült ilyen jol a Bl donto is.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus minden részletre kiterjedően megegyezett a Sampdoria tehetségével, Patrik Schickkel, azonban a két klub közötti megállapodás értelmében több fiatal játékos, köztük Riccardo Orsolini, Andrea Favilli és Rolando Mandragora is a genovai klub kötelékébe…..
Hoods. 2017.06.11 11:30:32
@Apuleius: Az elmult evekben volt amikor tetszett? :D
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
A Juventus a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a AS Monaco elleni párharccal folytathatja útját az európai álmok beteljesítése és a cardiffi finálé felé. Massimiliano Allegri mester 21 fős keretéből ezúttal hiányozni fog a sárga lapos eltiltását töltő Sami Khedira, aki a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az AC Milan védőjátékosa, Mattia De Sciglio arról tájékoztatta klubját, hogy nem kívánja meghosszabbítani jelenlegi szerződését, s a Juventushoz igazolva csatlakozni akar egykori mesteréhez, Massimiliano Allegrihez. Már hosszú hetek óta rendszeresen felmerül a…..
Hoods. 2017.04.23 18:08:17
@m.martin91:

Melyik játékosokat gyűlöli szívből mmartin91 kolléga a ... kinézetük miatt?"
Perin
"Melyik játékosokat gyűlöli szívből mmartin91 kolléga a ... viselkedésük miatt?"
Neymar
"Melyik játékosokat gyűlöli szívből mmartin91 kolléga a ... játéktudásuk miatt?"
DC

:D
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
A Napoli elleni keddi sikeres és egyben számos vitát generáló mérkőzést követően a Juventus vasárnap kora délután Luigi Delneri együttesével hivatott felvenni a versenyt idegenben. A két csapat szezonja rendkívül különböző, hiszen az Udinese a nehézkes kezdés után…..
A Juventus állítólag már továbbított egy harmincmillió eurós ajánlatot az Arsenalnak a londoni csapat sikerre vágyódó támadója ügyében, számolt be a Corriere dello Sport. A bianconero klub érdeklődése egyáltalán nem új keletű, hiszen már az Udinesétől is meg akarta…..
Paulo Dybala véleménye szerint a Juventus nem játszott kimagaslóan a Palermo ellen, és változtatni kell a hozzáálláson. A bianconero csapat 4-1-re nyert péntek este, azonban ennek ellenére az argentin játékos nem tűnt teljesen elgedettnek. „Szerintem nagy lépést tettünk előre,…..
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta beismerte, hogy nem reális Marco Verratti megszerzése a Paris Saint-Germain együttesétől. A középpályás többek szerint a Juventus szurkolójaként nőtt fel, és természetesen felmerült a neve egy torinói átigazolás kapcsán. „Hogy…..
Hoods. 2017.02.18 13:48:21
@GGábr81: Khedira egy bohoc, ezt mar evek ota mondom, de lassan mindenki eszreveszi a blogon, aki nem szemellenzos. Sturaro meg sose lesz Juve szint. Igy van a kedvenc csapatunk, de attol mert elhozunk ilyen szerencsetleneket, mert eppen olasz, vagy ingyen van, attol meg nem lesz tehetsegesebb. Eskuszom, ha meghosszabitjuk a szerzodeset, es nem ugy hogy legalabb 50-60%-al kevesebbet keressen (es ugy is oruljon) akkor en kiborulok. Menjen az usaba, nehany vakon kivul senkinek nem fog hianyozni.
A Juventus bajnoki szezonjának négy veresége közül egy éppen az Inter ellen esett, s vasárnap este a zebramezes csapatnak lehetősége nyílik visszavágni, amikor a milánói együttes a Juventus Stadiumba látogat. Massimiliano Allegri "őrült ötlete" továbbra is győzelmekkel és…..
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
Tegnap leleplezésre került a klub új logója, mely megosztja a szurkolókat. Most a csapat kapitánya osztotta meg nézeteit az új jelvény kapcsán, de emellett még számos témát is érintett. "Ez most más, változott a logó, de az teljesen világos, hogy a Juventus ugyanaz marad mint előtte, nem riad…..
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta a közelmúltban már megerősítette az olasz sajtót bejárt pletykákat, azonban ma hivatalossá vált, hogy az Atalanta védőtehetsége, Mattia Caldara valóban a zebracsíkos mezben folytatja pályafutását.  A fiatal játékos ugyan ma a Juventus tulajdonába került,…..
A Juventus a Torinóba látogató Bologna elleni találkozóval folytathatja a bajnoki küzdelmet, s egy esetleges győzelemmel megpróbáltathatja feledtetni a Milan elleni kudarcot az olasz Szuperkupa dohai fináléjában. A Juventus keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Dani…..