Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asztalosani

0 bejegyzést írt és 1681 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Van, hogy a beteg a bunkó 2016.09.22 05:39:56
Kérdem én: Hogy veszi a bátorságot egy 478. senkiházi tetű, hogy azt a dolgozót ócsárolja, aki az ö hozzátartozója alól a szart pucolja a nővérekkel és a mentősökkel egyetemben? Kedves blogtulajdonos!   Azert irok most mert egy olyan esetnek voltam szem- es fultanuja az egyik budapesti…..
Undorító az orvosok nemtörődömsége, a hanyag munka, a bunkóskodás, és a betegek hülyének nézése. Tisztelt praxis blog!   Eddig csak lelkes olvaso voltam,de nem tudok mar elmenni amellett, ahogy az emberekkel bánnak a jaszberenyi korhazban! Tavaly tavasszal, nott egy dudor az alam allam alatt,…..
asztalosani 2016.09.19 14:19:14
@she_wolf:
fika-migusza!

" Gyulladt, gennyes területen a helyi érzéstelenítés vagylagos. Érthetőbben: vagy hat, vagy nem (ez utóbbi sanszosabb)."

legalább ne okoskodnál egészségügyi területen bazdmeg a hülyeségeiddel, főleg azok után hogy itt kérdeztet azt is hogy mi is az a vérátömlesztés b+.

a többi szarjaidat már el sem olvasom, mert irreleváns.

ha pedig az orvos azt adja elő hogy életveszélyes, akkor evidens, hogy NEM AMBULÁNS a beavatkozás.
asztalosani 2016.09.19 14:21:43
a beteget be kellett volna fektetni, zárni a sebet, előtte drain csőt bevezetni és egy vákumos üvegecskét a végére.

@Tajgetoszvagybazmeg:
nem kívánságműsor hogy ambuláns-e vagy sem b+, főleg ha az orvos azzal riogatja a betegét (!) hogy életveszélyes az állapota és PONT.
asztalosani 2016.09.19 14:27:31
@she_wolf:
"a protokollnak megfelelően jártak el.

cöcöcöcöcöcöcöcö
cöcöcöcööcöcöcöcö

mondja ezt egy 30 évig wc pucolóként a kórházban dolgozó - még takkernő kategóriát sem ért el "észlény- a hasára csapva.

idézd már be az általad "protokoll"-nak említett cuccost b+.
János Kórház. Gratulálok. A jó beteg türelmesen kussol, ugye? Elkepesztő... Az alábbi képet egy Facebook olvasónktól kaptuk, nem szorul különösebb magyarázatra, önmagáért beszél...   "János Kórház. Gratulálok. A jó beteg türelmesen kussol, ugye? Elkepesztő..."  ..
asztalosani 2016.09.16 05:36:16
@Igazság, hol vagy?:

"1.Mandula műtét után nem aznap küldik haza a beteget."

aha, "jó poénjaid "vannak. arról feledkezel meg, hogy ha sok a fekvőbeteg és jönnek újabb fekvőbetegek, akkor biza a műtéten átesetteket is hazaküldik, természetesen saját felelősségre, hatványozottan érvényes ez a HP betegek érkezése esetén.

"2.Ha súlyos allergiát tapasztalsz,nem tudsz a kórházba bemenni,marad az ügyelet vagy a mentő(arról nem az eü.tehet,hogy egyedül vagy)"

mint már írtam, NEM TUDSZ BESZÉLNI, akkor ecseteld már részlesen, hogyan tudsz BÁRKITŐL is segítséget kérni?!?! Jó kifogás ez a "ez eü nem tehet róla hogy egyedül vagy" úgy látom kib*szott nagy divat lett mondogatni, remélem akkor is ezt mondom amikor idős elesett beteg embereket küldesz haza, vagy egyedül maradt édesanyákat, akiknek a férjük a te segged megmentése miatt vesztette életét, vagy mert azért van egyedül, mert a párja külföldön dolgozik, mert hagytátok szarrá degradálni az eüt a mocskos HP rendszerével. hoppácska, ugye? Másrészről meg nem kötelező párosban nyomulni, vagy hol van előírva, főleg az Eü tv.-ben amire hivatkozol, drága?

"3.Gyermekkel nem a gégészetre,hanem az ügyeletes gyermekkórházba megyünk,fulladás esetén! "

LOL. na ne gyere ezzel a hülyeséggel!
ha a gyerek fullad, akkor is el lehet vele menni a legközelebbi akár felnőtt ügyeletre is, vagy az ügyeleti FOG-ra. amint átlépik a küszöböt ellátási kötelezettség keletkezik, súlyos esetben MINDIG kötelező az életmentés. a fulladásra ez hatványozottan érvényes. nem kell kóricálni liluló gyerekfejjel, hogy jaj istenkém hol a gyerekügyelet... "jó poénjaid" vannak.
asztalosani 2016.09.16 05:42:29
@Braincelle:
"Annyira, hogy életveszélyes állapot és általában nem gyalog egyedül mész vele a kórházba, főleg ha annyira vérzik, hogy beszélni se tudsz.
De ha akkora a baj, akkor a bejáratnál lévő portásnak szólsz"

AD1. gondolkozni tudsz?????
azt írod, hogy beszélni sem tudsz, akkor hogy a f*szba szólsz a portásnak?! írd már le ezt részletesen.

---------------------------------------------

AD2. portásnak egyáltalán feladata-e hogy téged megértsen és mint a triangle nővér pontosan megállapítsa mi a bajod, és annak megfelelően elirányítson?! LOL. Van-e ehhez egyáltalán szakképesítése?! LOL. miért kell mindig a másikra hagyatkozni, hogy a beteg megkaphassa azt az ellátást, amelyet a törvény számára előír.

---------------------------------------------

AD3. ha életveszélyes állapotban vagy, és tudod jól, hogy a mentők 3 óra múlva érkeznek csak, te pedig a kórháztól/ügyelettől x m-re laksz, csak bemész akár egyedül is, nem pedig várod a kaszást otthon.
annyira életképtelen vagy, hogy az már fáj.
asztalosani 2016.09.16 05:50:24
@she_wolf: alias mig54

fáj mi fika?
mivan, csak nem megy a 'bót az út szélén?

tempuszka már nem kezelget?

szólj neki, vágjon gerincre, úgy tűnik hiányod van.

a való életben téged még bottal sem piszkálnak meg és ne felejtsd el rohamosan közeledsz afelé az életkor felé, amikor már ellátni sem fognak, mert kár beléd a KÖZpénz :-)
Praxis Ilyen az igazi extrém sérv 2016.09.15 06:00:00
Most kb 45-47 cm-es a sérvkapum, már menni sem bírok a fájdalmaktól, reményem orvosilag már semmi, sőt még kontrollra sem járok... Annál nagyobb, és egyetlen reményem van, hogy a Megváltó majdcsak megszán végre és csendben elvisz. Kedves Praxis!   Hát én meg ezt cipelem már…..
Nem kellene mások egészségével és életével játszadozni, semmilyen körülmények között sem. Csupán tisztességgel elvégezni azt a munkát, hivatást, amire esküt tettek.  Tisztelt Praxis!   Tudom, nem haltam meg, még csak életveszélyben sem voltam, ezért jobb lenne, ha ki se nyitnám a számat, mégis…..
asztalosani 2016.09.10 07:01:36
@tremoló:
"Van ilyen helyen panaszkönyv?"

ne tedd magadat röhejessé több ezer ember előtt...

_________________

"Sajnos itt semmilyen papírt nem kaptam, így azt sem tudtam volna bizonyítani, hogy ott jártam, vagy nem is tudom mi lett volna a helyes lépés? " (...)

gondolkozzál már ember! mert magánrendeléseken kapsz papírt? (pl.: egyszerű fogtömés magándokinál, életedben hányszor kaptál?)

_____________________

"nem indítottam ellene etikai-fegyelmi eljárást."

kérdezz meg egy ügyvédet erről, mielőtt ilyeneket írsz... javaslom dr. Ábrahám Lacit... na meg arról is hogy az utóbbi 20 évben hány esetben is zártak ki orvost a kamarából?
Azt azonban leszögezhetjük, ha a mentők hozzáállásán múlik, ma már nem lenne közöttünk. 19 óra 51-kor futott be hozzájuk az első hívás, 20 óra 16-kor a második és 20 óra 32-ig nem érkeztek meg egy életveszélyben lévő beteghez. Tisztelt Praxis blog és olvasók!   Pár hétvégével ezelőtt majdnem…..
asztalosani 2016.09.01 19:54:09
@mechanikus körte:

tipikus kérdés azoktól akik seggükbe szokták dugni a fejüket.

kíváncsi lennék, ha a te apáddal, gyerekeddel történt volna, akkor is ilyen kommenteket firkálnál-e???
asztalosani 2016.09.01 21:54:59
@Gróf Aranka:

"Értelemszerűen azt kell újraéleszteni, akinél keringés - és légzésleállás történt. Akinél pedig ez megtörténik, arra mondják azt, hogy meghalt. "

anyám borogass...
Illúzióim nincsenek. Amennyiben kapok is választ a megkeresésemre, abban vagy az lesz, hogy minden a törvényes keretek közt történik, vagy, hogy az intézményfenntartó csak ilyen színvonalú ellátásra biztosít keretet. Tisztelt Rendelőintézet!   Szeretném megosztani Önökkel tegnapi…..
asztalosani 2016.09.01 05:14:10
@Ludovikás Levente:
látom, érdemben nem tudsz mit nyilatkozni az ügyben, ezért elkezdesz személyeskedni, és azt hiszed ez így menő.

tudod kis bogaram, a te fajtád miatt és az olyan megnyilvánulások miatt amiket fentebb közreadtál, nézik le a magyarokat. LOL
asztalosani 2016.09.01 05:17:28
@she_wolf:

LOL.
már fél éve van erről szó, de úgy látom a s*ggedbe tartottad eddig a fejedet, hogy csak most ért el hozzád a hír.
LOL

nagy sz*rban leszel, hogy be kell vallanod: iszol, drogozol, gyereked nincs, nem dolgozol, csak az ellátórendszeren csüngsz, mint egy élősködő---
LOL.
asztalosani 2016.09.01 19:59:01
@g0826:
te tényleg ennyire sík hülye vagy hogy nem látod mire megy ki ez az egész???

kiscsillagbogárka!
a kisajtolt adatokat nem a prezentációkban (HÖHÖHÖÖÖÖÖ) fogják felhasználni.

______________________________

("Ki fogja ezt a következményes munkát elvégezni"
orbáncka ráhelke, több milliós órabérért... LOL)
Praxis Hetekig hagytak szenvedni 2016.08.26 05:48:43
Tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ez az egész eset egy kisebb katasztrófaként is felfogható, és mint olyan, apró hibák láncolata.  A háziorvosom pedig örüljön, hogy nem említem meg a nevét, olyan gusztustalanul viselkedett. december 18-án történt velem egy idióta baleset. Az év utolsó…..
asztalosani 2016.08.27 08:19:10
minek a francnak kell TÉLEN kerékpározni????

LOL

___________________
"Szerinte a dudor vélhetően csak egy haematoma, ami néhány hét alatt felszívódik. És amúgy eszük ágában sincs csinálni vele valamit."

és hogy bejött nekik a lekoptatási technika...
és mivel következmény nélkül maradt (ezúton is "vállveregetés" jár neked) ne csodálkozzál azon, ha a gyereked, testvéred, apád, anyád is így jár, csak mondjuk úgy hogy ők nem lesznek annyira szerencsések mint te, és belehalnak! vagy te a következő esetnél egy másik orvosnál.

________________________________

"így a Hermina úti rendelőbe mentem, (...) a sebész azt tanácsolta, hogy menjek traumatológushoz, (...) Innen nem is mentem haza, egyből elmentem az Uzsoki utcai kórházba, mivel itt van a legközelebbi traumatológia. Nem viccelek: 5 órát vártam türelmesen, mire kb. utolsónak kerültem sorra. 2 röntgen, és egy rögtönzött konzílium után az eredmény: nagyon gyorsan menjek vissza a Honvédba, mert valami nem stimmel. Ezután hazamentem, ki kellett pihennem egy kicsit a napot"

kurva nagy mákod volt, ezzel a hazamenéssel hogy nem kaptál komolyabb fertőzést (agyi érintettséggel), hogy még hazarohangáltál kipihenni magadat!!! LOL

__________________
"Szóval este 11 körül hívtam egy taxit, hogy elvigyen a Honvédba. Itt az SBO-ra mentem be,"

kurva nagy mákod volt, hogy este 11-kor nem küldött haza az SBO, hoz ez nem sürgős eset!!!!

__________________

" Telefon, SBO. Tanácsot szerettünk volna. Azt üzenték, hogy szedjek ibuprofent, meg paracetamolt, és ne lépjem túl a megengedett adagot. Kösz a semmit,"

miért mire számítottál? távgyógyításra????? szerinted melyik épeszű orvos ad tanácsot fizikális vizsgálat nélkül TELEFONON??? gondolkozzál már ember!!!

_____________________

"Mély megdöbbenésemre a háziorvosomnál hiába kopogtattam, lényegében azt javasolta, hogy miután szerinte elfertőződött, menjek le a sebészetre (az ő rendelője is a Honvédban van, de nem kell hozzá jogosultság) és próbáljam meg magam bekönyörögni, hátha segítenek. . Természetesen meg sem próbáltam az ő módszerét"

LOL. HA hallgattál volna a háziorvosodra, nem kellett volna össze vissza rohangálnod, mint a mérgezett pók a falon.
asztalosani 2016.08.27 16:52:55
@Ari11:
és a te problémád miatt miért én rohadjak meg baszki?
amúgy hasonló jókat neked is ;) LOL

mint a poszternek is írtam (mert látom olvasni azt nem tudsz):

"és hogy bejött nekik a lekoptatási technika...
és mivel következmény nélkül maradt (ezúton is "vállveregetés" jár neked) ne csodálkozzál azon, ha a gyereked, testvéred, apád, anyád is így jár, csak mondjuk úgy hogy ők nem lesznek annyira szerencsések mint te, és belehalnak! vagy te a következő esetnél egy másik orvosnál."

így jártál!
:-)
asztalosani 2016.08.27 16:59:29
@Ari11:
"lőttek fel sztent. "

fellőtték? XD

tripla LOL.
Praxis Minden kórházban lopnak 2016.08.23 06:00:00
Nem fér a fejembe, hogyan visz rá a lélek bárkit is, hogy egy kórházban lopja meg a betegeket. Nincs ezeknek lelkük, hogy mások nyomorán és szenvedésén nyerészkednek? Tisztelt Praxis!   Sokat olvasom az oldalt, lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de valamiért a kórházi…..
asztalosani 2016.08.24 08:29:08
@qbr:
ugye jól gondolom, hogy sz*rt sem értesz a beléptetőrendszerek biztonságtechnikájához?

"könyvtárban? "
ja, mert a nagyobb cégeknél (IBM, ipari park) is "könyvtári tiketekkel" csekkolnak be, mi?????
visítok a röhögéstől!!!!!
asztalosani 2016.08.25 07:09:38
@Igazság, hol vagy?:

ki a f@szom rágalmaz?
rendőrségi (érted: HATÓSÁGI ÜGY!BTK) ügyek vannak belőle, le van írva feketén fehéren: hogy kórházi dolgozó is lopkod előszeretettel, baszod.

________________________________________________

na b*sszátok+, még hogy a kórházi dolgozók nem lopkodnak, mi????

www.vg.hu/kozelet/idos-betegektol-lopott-a-korhazi-apolo-vadat-emeltek-ellene-473205
index.hu/bulvar/hirek/181170/
www.boon.hu/munkahelyi-lopassal-egeszitette-ki-fizeteset-egy-korhazi-dolgozo-kaposvaron/1780446
www.weborvos.hu/lapszemle/egy_jatekfuggo_dolgozo_lopott/167066/

és ez még csak jéghegy csúcsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asztalosani 2016.08.26 10:48:42
@she_wolf:

"she_wolf 2016.08.25. 21:07:05
" kellőleg"

és még te szólogatsz be másoknak, hogy nem rohadna le a bőr az arcberendezésedről!
Szabályosan kirúgtak a kórházból, a nővér kétszer jött, hogy mikor megyek már. Mondtam, hogy nem tudok egyedül felöltözni, lehajolni, felvenni a táskám, stb. Erre a nővér segített, de kijelentette, hogy ez neki nem kötelessége és várta, hogy adjam a pénzt. Teljes mértékben egyetértek, hogy az…..
asztalosani 2016.08.19 15:25:45
@g0826:

LOL.
LOL..
LOL...

a sündörsdég még akkor sem tépheti fel a lakás ajtaját, ha be vagy oda jelentve és téged kizártak a cuccaid meg bent vannak. akkor sem mehet be, ha kiadtad albérletbe a saját tulajdonú ingatlanodat és az albérlő úgy dönt: zárat cserél és "elfelejt lakbért+közüzemit fizetni".

pici paraszt virágszálaim!
attól hogy f*szságokat leírtok nem egyszer, nem kétszer, hanem többször, attól még nem lesz igaz LOL.
asztalosani 2016.08.19 15:27:18
@g0826:
hülyeség, főleg ha ezeregy másik dolgot elszámol mellé a f*sba a kórház.

ja hogy erről "kedves kicsiny férjecskéd" csak kussol---
asztalosani 2016.08.20 10:44:10
@g0826:
" Aki kórházi ellátásra szorul kórházban van, aki nem szorul emberségből bent tartják +1-2 nap,"
a nagy f*szt, látszik te még a rohadt kis életedben nem dolgoztál kórházban!

"de ha olyan jön, aki valóban ellátásra szorul a potyázót hazaküldik."
potyázót? hát beszarok! tudod drágaságom potyázni a bkv-n lehet nem kórházban!!!
nem kellene a grace klinikát nézned, és abból okoskodni!

"Tudom nem tetszik, de az orvos kompetenciája kit vesz fel az osztályra és kit küld haza."
ez sem így van.
tudod seggdugaszkám, létezik olyan hogy PROTOKOLL!

"Egyébként egyre nagyobb baj van, rohamosan adósodnak el, ilyen dolgokért is. "
nem kiscsillag, azért adósodnak el mert az orvos férjecskék összelopják a magánrendelésük eszközeit az állami fenntartású intézményekből hogy az állítólagos orvos feleségek ráérjenek ide jönni napközben és irkálni hülyeségeket !
Ha az öt nap mérlegét nézem, 100 ezer forintot is meghaladja, amit ott hagytunk, csupán azért, hogy a feleségem azt kapja, ami egyébként a több tíz éve fizetett tb után amúgy is járt volna neki. Tisztelt Praxis!   A nyár alapvetően a pihenés, kikapcsolódás időszaka lenne, nekünk sajnos kórházi…..
asztalosani 2016.08.17 17:33:14
@Sandor Akarki:

a 27%-os áfáról, a különböző járulékokról, adókról nem is beszélve, amit a megkapott nettó béredből utána még lehúznak szépen...
asztalosani 2016.08.17 21:12:38
@csak néha benézek ha marhaságot látok:

golyvás, mi??? LOL.

tessék, seggeld:
www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oid/0/KonyvReszegyseg.4_6529

ha benyaltad akkor várlak vissza, dumcsizzuk már át, hogy hogyan is gondoltad ezt, jó?!

a többibe (debil, meg a koraszülöttbe) már bele se menjünk!
majd ha dolgozol pic-en, akkor ismét dumcsizhatunk róla, de addig a részedről nem kellene erőltetni az ide általad beböfizett luftot.
asztalosani 2016.08.18 07:07:42
@csak néha benézek ha marhaságot látok:

személyeskedéseiddel beismered hogy nem tudsz érdemben válaszolni a neked feltett szalmai kérdésre, még úgy sem hogy a segged alá tettem a rövid anyagot, melyet bármely első osztályos is el tud olvasni és megfelelően értelmezni, csak te nem , tehát a fenti mondataid alapján éppenséggel te vagy a debil.
Fogadd el, hogy nincs magyar egészségügy. Ami pedig van, az működésképtelen. És ez nem fog változni egészen addig, amíg a rendszer bele nem döglik a saját hamvaiba. Magyarországon kevés orvos van. És kevés nővér. Különösen nővér/ápoló van kevés. Ennek nagyon egyszerű…..
asztalosani 2016.08.10 11:07:02
@she_wolf:

addig ne menjünk bele az alapvető matematikai műveletekbe, ameddig ilyen nehézséget okoz RÉSZEDRE a számjegyek felismerése és beazonosítása!
asztalosani 2016.08.15 07:52:16
@Humpfrey:
'mer a fidessss és a szavazótábora 'aszonta.
asztalosani 2016.08.15 07:54:04
@she_wolf:
te aztán jó sokba vagy másoknak!
nem gondolkoztál el még azon, hogy ne akarj púp lenni a másik hátán?

"Azt azért nem árt megnézni, hogy összes levont TB-ből mennyi megy az eü. kasszába! Nagyon kevés."
LOL.
forrásmegjelölés???? vagy csak bebüfizted?
Praxis Mázlista lennék? 2016.08.03 06:43:37
Hálapénzt nem adtam senkinek, mindent szépen megköszöntem. Nem éreztem hátrányos megkülönböztetést emiatt. Sziasztok!   Több szomorú cikket is olvastam már a Praxis blogon és valahogy már megint azt érzem, hogy szerencsés vagyok. Eddig elkerültek a szörnyű élmények a hazai egészségüggyel…..
asztalosani 2016.08.03 12:22:10
@she_wolf:
látom, munkád még mindig nincs!

a leszereplés inkább rád jellemző :)

tényleg, hogy is volt?
azt írtad, hogy magad után fizeted a tébédet, oszt meg azt találtad ki hirtelenjében, hogy fizetik utánad...

azt sem tudod mit hazudozol össze vissza
asztalosani 2016.08.03 17:57:17
@hajatsermuta:

" a kerületi rendelőből maga a sebész hívott fel, hogy menjek a leletért minél előbb"

most akkor miről is beszélsz valójában?!
tehát a p. bemegy a kórházba a leletért, a lelettel együtt a leletet kiértékelő orvoshoz. tiszta sor, de akkor sem tudod megkerülni, hogy a beteg ne előbb értesüljön a saját leletéről.

úgy gondolom hogy az IT korszakában a p.-nak legyen annyi esélye, hogy otthon rákereshessen a lelet eredményeire, és utána menjen el az orvoshoz. ugyanis ha felkészült, akkor fel tud tenni olyan kérdéseket, amik nem jutnának eszébe ott azonnal, ha akkor közölnék velük a hírt (haldoklás fázisai) . másrészről miért b*szna el még egy szabadnapot azért, mert jellemzően "munkaidő kellős közepén " kell személyesen átvenni a leletet?! postai szolgáltatások között meg már van olyan hogy s.kézbe kézbesítés.

arról nem is beszélve hogy gondolj bele: nap közben van, éppen a munkahelyeden húzod az igát ezerrel. majd 10 órakor megszólal a telefonod, felveszed, közli veled az orvos, hogy húzz be azonnal a leleteidért. mit mondasz a feletteseidnek? egyáltalán rájuk tartozik a te "kétséges" egészségügyi állapotod, vagy az hogy te ekkor és ekkor ilyen beavatkozáson estél keresztül? vagy a kollégáidra? hát nem igazán! főleg nem a mai világban.

és ebben a sztoriban nemcsak az az időhúzás, hogy a leletértékelés csúszott, hanem hogy a sebész olyan orvoshoz irányította, aki szintén tovább küldte a beteget... szóval ez nem más mint az időhúzás a négyzeten.

:::::::::::::::::::::::

én még olyanról nem hallottam, hogy a sebész külön telefonálgatna a betegeknek, hogy vegye már át a leletet. a sebésznek az a dolga, hogy vágjon, nem pedig a páciensek után futkorásszon, meg telefonon vadássza le.

::::::::::::::::::::::

ebben az esetben a sebésznek konzíliumot kellett volna összehívnia, és azzal felhívni a p.-t munkaidőn kívül, hogy menjen be egy sürgősségi beutalóért + a leletéért. nem pedig elküldeni C-hez, aki meg továbbküldi D-hez...
Soha nem fogom tudni megbocsátani, hogy hagyták őt meghalni, szimulánsnak tekintették, ahelyett, hogy megpróbálták volna megmenteni és meggyógyítani. Tisztelt olvasók!   Fájdalmas történetet mesélek el önöknek, amely a mi családunkban esett meg már 2 évvel ezelőtt. azóta…..
asztalosani 2016.07.26 22:55:16
@Conchobar:
látod?
írtam én hogy nem fog rá válaszolni, mert akkor beégne :D
asztalosani 2016.07.26 23:33:54
@she_wolf:

fikuszka! látom jót beszélgetsz magaddal.

vedd be a bogyóidat!
asztalosani 2016.07.28 07:01:52
@she_wolf:

"Amikor kb 3 éve regisztráltam, még volt. Kettő is! Egyikük súlyos beteg volt, legyőzte a betegsége (nyugodjék békében!). A másikuk személyes okok miatt távozott."

fikuszka!

azt is tedd hozzá, hogy a másodikat TE ÜLDÖZTED EL, MERT NEM BÍRTÁL MAGADDAL!!!!!!!!!!!!
Praxis A beteg nem fejőstehén! 2016.07.19 09:43:37
Majdnem 50 ezer forintot voltunk kénytelenek kifizetni az ingyenes egészségügyi ellátásért. Hogy miért? Biztosak lehetnek benne, nem passzióból, vagy, mert nem tudnánk a pénzünket másra elkölteni. Tisztelt Praxis!   Tudom, nem én vagyok az első, aki ebben a témában önöknek ír, de úgy látszik, sok…..
asztalosani 2016.07.26 19:14:53
@Diorella Queen:

"Ott a a saját neve! Asztalos Anett."

XD XD XD XD XD XD XD XD

napok óta röhögünk rajtad, annyira sík hülye vagy!
asztalosani 2016.07.26 19:17:32
@Diorella Queen:

milyen kibaszott vicces lesz, ha beperelnek és sérelemdíjként fizethetsz majd több milliót...

XD XD XD XD XD XD

ingyen fogsz melózni és pakolgatni fogsz majd tojásdobozokat a szalagra (mert ezen kommentek után erősen kétséges, hogy te valaha majd az eü-ben elhelyezkedhetsz baromarc!) :D
asztalosani 2016.07.26 21:38:07
@Diorella Queen:

na meghághatod magad b+:

"A vádirat szerint a szentesi kórházban két éve ápolóként dolgozó férfi anyagi problémáit úgy kívánta rendezni, hogy 2014 márciusától idős betegeket károsított meg.

A vádlott kihasználta, ha a páciensek elhagyták kórtermüket, de előfordult, hogy az öntudatlan, védekezésre képtelen állapotban lévő beteg fülbevalóit vette ki, aranygyűrűjét húzta le vagy kézitáskájából vett el készpénzt.

A kórházból a vádlott 170 ezer forint értékben egészségügyi eszközöket is ellopott.

Egy álmatlanságra panaszkodó betegnek orvosi utasítás nélkül olyan gyógyszert adott, amelytől a páciensnek leesett a vérnyomása. A beteg a gyógyszermérgezés miatt további kezelésre szorult - tudatta a csoportvezető ügyész."
Havonta egy valag pénzt vonnak a béremből egészségügyi járulék címszó alatt, csak most már azt nem értem, mégis mi a frásznak. Kedves Praxis!   A körzeti reumatológiai szakrendelésre kaptam beutalót a közelmúltban. Ez egészen konkrétan még februárban történt. Állandó fej és deréktáji fájdalom…..
asztalosani 2016.07.25 13:55:55
@forge:

"Ha ennyire 'tré a férjednek állami szférában dolgozni,miért van még ott? Kimehetne külföldre,vagy átmehetne magán ellátásba.Probléma megoldva. "

egészen egyszerűen azért, mert akkor nem lenne páciense.

(mivel azt a tb fin kórházakból, rendelőkből gyűjtik össze - ugyanúgy ahogy a magánrendelő felszerelését is ) , ha nem így lenne, már nem lenne állami kórházban orvos. márpediglen ez az oka annak, hogy sok magát "sztár"orvosnak gondoló orvos is húzza az igát az államiba)
asztalosani 2016.07.25 14:05:04
@g0826:
"de sok milliót kell befektetni, csak az amortizációt és egyebeket fedez az olcsóbb árfekvés"

szerintem te nagyon nem vagy képben: az amortizációt az eü szolgáltató KÖLTSÉGKÉNT leírhatja. na innentől kezdve, meg bocs, de etesd a hülyéket az idióta szövegeddel, mert nálam ez nem jön be, és csak magadat égeted a továbbiakban.

és akkor még van arcod azt írni nekem, hogy "Nem, mert veled ellentétben tudom a műszerek árát és a felhasznált anyagokét is. "

hát beszarok.
_____________________

kiscsillag!
bárki kinyit egy orvosi katalógust face-to-face ott látja az árakat is.
nem nagyon kérkednék azzal hogy tudod az árakat, miközben az adózáshoz, számvitelhez, könyvvitelhez, törvényi szabályozáshoz segg hülye vagy, holott az elméletileg orvos férjed egy magán egészségügyi szolgáltató, tehát egy bt.-t kft.-t visz! olyan szavakat használsz, mint az "AMORTIZÁCIÓ", amiről azt sem tudod eszik-e vagy isszák?!
asztalosani 2016.07.25 16:33:54
@g0826:
hiába vergődsz itt, már eléggé leégetted magadat a széles publikum előtt. :)

a kutyaszar pedig te vagy.

"öreg róka vagyok"
majd lecserél az "orvos" férjed 'oszt majd nem leszöl "orvos" feleség és nem fogsz itt a praxison olyan hülyeségeket irkálni, mint hogy "amortizációt fedezi az olcsóbb árfekvés"... meg hogy "sok millió"...

persze, te meg az orvos férjed, mi?

kiszakad a vakbelem a röhögéstől.

te maximum az elmegyógykezelésed alatt találkozhatsz orvossal...

XD XD XD XD XD
Tudom, túlterheltek, vannak rendelők, ahol a tárgyi feltételek sem adottak a működéshez, de van egy hírem, beteg van bőven! Tisztelt Praxis!   Nem igazán kedvelek ilyen témában írogatni, hiszen sok orvossal találkozom- szinte nap, mint nap - és nem kívánok senkit megsérteni, aki az egészségügyben…..
asztalosani 2016.07.24 19:34:22
@Diorella Queen:

"A sejtek elöregednek és nem lesz hova megújulnia az új sejteknek"

FACEPALM....

és tegyük hozzá, hogy elméletileg azt reklámozod magadról hogy tanulsz eü.-is tantárgyakat: tripla FACEPALM!!!

________________________

ha te ezek után bármilyen eü.-is végzettséget is kapsz, azzal nyugodtan törlöd ki a s*ggedet, majd b*zd bele a wc-be és úgy ahogy van húzd is le, mert az a papír annyit is fog érni
:D :D :D XD
asztalosani 2016.07.25 06:16:44
@Diorella Queen:

ha ott is ilyen színvonalon fogod nyomni (tudásbeli és hozzáállásbeli) nem sok esélyed lesz, azt már előre borítékolom neked, baromarcúkám, főleg ha kapnak egy szép kis kör-emailt az itteni megnyilvánulásaidról. 3:)

sz*rszagot érzek, csak nem becsináltál?

és amúgy meg más fényképével visszaélni és kitenni profilképnek az biza BTK.
más képe alatt meg pláne hülyeséget írni és publikálni egy blogba az meg biza vastagon BTK.
szeretnél ebből ügyet?

húzz vissza a mandiner blogra és ott oszd az észt nyomoroncka! :D
asztalosani 2016.07.25 14:34:05
@Diorella Queen:
látom beszartál!

:D
Az, hogy a beteg egy darab kutyagumi, és felőlük akár el is patkolhat, de a fejpénzeket beszedik utánuk, egyszerűen gusztustalan. Hány embernek kell meghalnia, hogy észbe kapjanak az illetékesek? Tisztelt Praxis!   Nem szokásom másokat sarazni, vagy bárkire is köpködni, még átvitt értelemben sem,…..
asztalosani 2016.07.07 11:59:16
@Dikusz:
"Azért nem luxus mai nap az, hogy otthon legyen vérnyomásmérő. A posztot író is megtehette volna hogy vesz egyet, és akár magának meg is méri, nem kell hozzá diploma."

ja-ja.
meg kapásból vegyen mellé egy békebeli sebészet könyvet is, hiszen azt is be lehet már az antikváriumból is 200 ft-ért beszerezni. na meg mellé a 100 ft-os boltból papírvágó szikét, 'oszt már meg is műtheti magát otthon a páciens! nehogy már elvárás legyen az orvosok felé az hogy mérjen már egy szaros vérnyomást.

persze azt meg se említsük a "hülye betegnek", hogy ezek az automata RR mérők szart se érnek... mert hát "nem luxus" szar műszert a másikra rásózni...
asztalosani 2016.07.07 12:14:03
@Dikusz:

gondolom nálad meg értelemszerűen van otthon vércukormérő, rr mérő,pulzoximéter, sztetoszkóp, ekg gép, eeg gép, ct, mri készülék, coniotomia szett, laringoszkóp, bioptron lámpa, infralámpa, mágneses takaró, mágneses térdtámasz, mágneses ágybetét, méregtelenítős lábáztató készülék, méregtelenítős ledes orrtampon. a hűtődben meg fizsó, a varrosdobozodban branül, lumbálpunkciós tű, intubációs szett, hipó mellett: natronlúg, bromtimolkék, sutyiban széles spektrumú antibogyó, fémkacsa, elektronmikroszkóp, oxigénpalack, sebész szike, sterilizálógép, műtőasztal...

mert hát végülis "nem nagy luxus manapság az hogy legyenek nálad".

sőt!!!

nem is otthon, hanem a kis piperetáskádban!
asztalosani 2016.07.08 06:59:26
@g0826:
ezt a zagyvalékot!
Nekem szerencsém volt, mert a férjem is orvos és neki van rálátása arra, hogy ki mennyire jó a szakmájában. Aki viszont belecsöppen ebbe a gépezetbe, mint Pilátus a Credoba, arra ráfér a szerencse és az isten gondviselés. Tisztelt Praxis!   Tény, hogy sok félrekezelt beteget és esetet ismerek,…..
Ami jó pont, hogy jó néhány problémát igyekeztek azonnal megoldani, de még így is sok maradt ami megoldásra vár: van még min csiszolnia a kórháznak, sőt a személyzetnek is. Kedves olvasók. Kb. 1/2 évvel ezelőtt írtam a praxisra egy cikket a fentebb kórházról, ami meg is jelent, viszont nem kis…..
asztalosani 2016.06.27 17:27:11
@she_wolf:

tőmondatokban, csak neked:

hülye vagy.
kibaszott hülye vagy.

írtam már sokszor, hogy nem én írtam.

a kibaszott üldözési mániáddal meg vonszold a beleidet a zárt osztályra.

látom thempus anus nem döfköd tovább, és hiányod van.

azt is látom, hogy mennyire nem vagy szociális, és hogy mennyire kibaszottul egyedül vagy a való életben. eddig csak gyanítottam, de most már tudom, hogy egy olyan szarkeverővel, mint veled nem állnak le az IGAZI emberek. nem. egyszerűen csak felrúgnak az utcán és mennek tovább. a gyerekeid is magasról szarnak rád, mert ha nem tennék, velük foglalkoznál és nem velem.

egy jelentéktelen légyfing vagy és maradsz is az, wc pucoló migecském, wolfikÁNUSZocskám!
asztalosani 2016.06.27 18:40:10
@she_wolf:

tehát a génjeid hál istennek veled együtt hamarosan kihalnak :-)

HURRRÁÁÁÁ!
asztalosani 2016.06.28 05:47:01
@she_wolf:

egy baszatlan vén picsa vagy.

ráadásul értelmi fogyatékos.

ezerszer leírtam.

az hogy te vagy annyira értelmi fogyatékos, hogy nem tudsz olvasni, arról csakis te tehetsz.

vágasd magadra gerincre thempuszánuszkával, meg karcsibácsival meg a többiekkel, feltéve ha sikerül.

(de úgysem fognak, egy vén picsához, aki ennyire keveri a szart, mint te: már nincs gusztusok)
Aki használható, menthető azt előre veszi, megmenti, aki már öreg, a gyógyulása csak kicsit meghosszabbítja az életét, de a csata kimenetelét már nem tudja befolyásolni, azt ott hagyjuk az útszélen megdögleni. Tisztelt Praxisblog!   Szeretném elmesélni történetünket, és egyúttal örülnék…..
asztalosani 2016.06.26 16:43:51
@she_wolf:

"Steril tűt lehet venni mezei vásárlóként, vény nélkül is. Onnan tudom, hogy én is veszek, de az infúziós szerelékben már nem vagyok biztos. "

uram atyám, ekkora szarokat hogyan tudsz te ideböfögni???

_________

"Steril tűt lehet venni mezei vásárlóként, vény nélkül is. Onnan tudom, hogy én is veszek"

ja-ja. eddig azt hitte hogy be vagy baszva folyamatosan, de hogy már lövöd is magadat???? uram atyám, akkor ezek szerint ezért nincsen neked NORMÁLIS emberi kapcsolatod...nagyon gáááz
asztalosani 2016.06.26 16:44:58
asztalosani 2016.06.27 07:26:57
@kheiron:

kiscsillag!

tegnap SBO-n sötét bőrű nő asszony megjelent 2 pereputtyával. a betegfelvételi pultnál azt mondta hogy fáj a csuklója. kérdezték tőle: mióta fáj? erre benyögte: 2 hete. majd el akarták zavarni, hogy menjen szakrendelésre ez nem sbo feladata. nem ment el, telefonált. a zárt ajtók mögül kijött egy szintén sötét bőrű takkernő, akivel puszi jobbról-puszi balról, majd kedélyesen traccsoltak egyet.majd ő visszaspurizott az ajtók mögé, nemsokára megjelent uaz a betegfelvételis ember. újra megkérdezte hogy mi járatban erre. erre közölte az asszony vele, hogy még mindig fáj a csuklója és hogy nincs tb kártyája. érdekes módon erre meg rögtön találtak neki egy kitöltendő papírt. mi már 5 órája ültünk ott, velünk egyetemben egy szívinfarktus gyanús, egy megégett kisgyerek, egy hasi panaszokkal görnyedő középidős férfi (aki még felállni sem tudott) , ő meg 10 perc alatt bejutott, további 25 perc alatt végzett is.

úgyhogy légy oly kedves nem írni ide olyanokat, hogy az sbo csak sürgősségi betegellátásra való, mert akinek két hete fáj a csuklója az baromira nem lehet sürgősségi eset.

(a fenti eset is jól példázza, hogy mennyire kiszorulnak az sbo-s ellátásból azok a fehér emberek akik RENDESEN FIZETIK (VONJÁK) A TB-T, azzal szemben aki feketézik, fusizik, szarik bele befizetni az évi MINIMUM 100.000 forintot.)

végülis ja, hát hülye lenne befizetni a minimum 100.000 forintot évente, ha egy ilyenért kifizet évente 20-25.000 ezret.... még így is jobban jár, marad neki 75 ezre...
Ha véletlenül olvassák ezt a posztomat, szeretném megköszönni, amit tettek. Megváltoztatták a rosszindulatú előítéletemet is, amellett, hogy segítettek a fiamnak is. Mivel mostanában annyira divatos itt fikázni mindent és mindenkit, ezért én is beállok a sorba. Megírom, hogy mi történt velünk.…..
asztalosani 2016.06.19 21:01:40
@she_wolf:
már késő... így jártál, ez is megy a listádra, a "mi a vérátömlesztés", az "ortopédiás műtétek fajtáinak összekeverése", "sterilizáció", "sterilitás" és a "steril", valamint a "fertőtlenített" fogalmak folyamatos összekeverése "az okirat színes fénymásolása", és még folytathatnám a listát - alá...
asztalosani 2016.06.20 14:58:20
@anitám83:
akupunktúra és vagy idegátvágás, ill. fájdalomcentrumok felkeresése...

(ne itt a praxison kérdezgess gyógyszeres kezelés után, legyél okos, legyen meg a hivatalos ORVOSI válasz papíron is, igazi ORVOS ÁLTAL aláírva)
asztalosani 2016.06.20 22:20:34
@rest of boys:
neked meg mi a fasz bajod van?

ismerek olyat akinek ugyanez a betegsége volt, melynek eredményeként az arca egyik oldalán az állvonalában illetve az állszöglete és állcsúcsa között akaratlanul rángatózott az egyik izom. szerencséje volt hogy csak az. speciális sebészek átvágták az ideget az állkapocs szöglete felett és megszűnt a rángatózás. magyarul írom, és nem dobálózok latin szavakkal hogy szerencsétlen anitám is megértse. nem írok le több részletet, hogy nehogy összef*ssa magát, majd ha oda kerül akkor majd vagy addigra felkészül a netről, vagy az orvosa elmondja neki.

az hogy neki mennyire lokális vagy sem, azt ő tudja, nem írta le. ha kiterjedt akkor az V. agyideg elroncsolásával is orvosolható a baj, ha nem tudnád. csak ugye most akkor magyarázd már meg szerencsétlennek, hogy hol is van az V. agyideg, meg hogy hogyan is működik az elroncsolás folyamata, te szerencsétlen! az idegátvágást talán még megérti, mert van annyi ismerete még anno bioszóráról hogy hogyan néz ki egy idegsejt és hogyan kapcsolódnak egymáshoz, de arra a fejemet tenném, hogy nem tudja hol az V. agyidege.

de ez nem anitám szégyene. neki nagy valószínűséggel nem ez a szakmája, nem ezt tanulta, mert nem tanították neki, nem ebből vizsgázott. nagy valószínűséggel nincs anatómiai atlasza az éjjeli szekrényében, és nem azzal szokott kelni és feküdni minden nap.
ennyi.
Nagyon sok kolléga a füle botját sem mozdítja a blogon található, olvasható, zömében csak alaptalan, eltorzított, a valóságot megsem  közelítő irományokra. Én vettem a  fáradtságot és "felvettem a kesztyűt" a posztoló mocskos hazugságával szemben. „Tisztelt Praxis Blog!   Egy korábbi…..
asztalosani 2016.06.16 22:17:17
@csutkamacska:
ne ugorj be neki ;)
asztalosani 2016.06.16 23:51:32
@neduddki21:
és ilyenkor kellene a sünöknek kivonulnia az orvos lakásaira és a rendelőibe és azokat keresztbe kasul feltúrni, miután előzetesbe helyezték az orvost. a kocsiját meg lefoglalni.

ha nem vezet eredményre az első keresés, akkor megismételni 2 naponta véletlenszerűen beállított időkben, akár hajnali kettőkor a terrorelhárításnak rátörni az ajtót :)

mert hát végül is a fekete gyógyszerkereskedés és a drogok birtoklása is bűncselekmény.

ha lagzi lajcsival is megtehették, egy tapló nagyképű és gerinctelen orvossal szemben is megengedhető ez a fajta viselkedés...
Halálkórháznak hívjak, mert élve nem nagyon jön ki az ember onnan. A vidéki környezetemben számtalan ember halt meg ott. Felelőtlenek! Tisztelt Praxis!   Erről a kórházról sajnos nekem is megvan a véleményem. Én az édesanyámat vesztettem el a felelőtlenségük miatt. Nemcsak pénz, hanem emberség is…..