Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorja

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
zorja 2020.12.28 22:43:18
@vágtázó vadmalac:

No, én a VV6 óta nyomom read onlyban, ill. volt egy-két nagyon rövid elhajlásom különböző nickneveken, amikor belepofáztam, és nem kellett volna, és le lettem oltva :) De azóta is visszajárok, és alapvetően élvezem olvasni a kommentszekciót. Én személy szerint bordi vagyok, egy pici kényszerrel, nagyon sok szorongással, meg elfojtással, és perverz mód kíváncsi vagyok, mi lesz ebből, meg mit hozz ki Alice a dologból :D Megyek vissza read onlyba, de folytassátok pls.,mert érdekes! Köszi! :)
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
zorja 2018.11.13 09:34:24
@Magentax: @É2I: Pumped idén már a TV2-ön nyomult, szóval szerintem ne számítsunk rá, bár illene a színvonalhoz :D
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
zorja 2018.11.09 09:12:46
@etikette:

Tavaly is előre párbajoztak:

"Lemegy a cetlizés, DE Bencus nem olvassa fel a HD-ben látványosan gagyi műanyag bödönnek látszó urnába rejtett voksokat, mert tízen vannak és lehet iksz is, így ELŐRE lesz egy tűzrakó párbaj. Mert. Én ezt nem értem, a dramaturgia is azt kívánná, hogy a végén legyen, HA kell, gondolom a műsoridőt ki kellett tölteni valamivel. Aki nyeri a tűzgyújtást, annak van egy plusz szavazata. "

hogyvolt.blog.hu/2017/10/14/survivor_3x35_iliasz
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
zorja 2018.11.08 11:46:28
@bElannaTorres:
Ez egyébként valami elképesztő, ahogy Dávid rászólt Alexára, meg amikor Robi megérkezett a Holtakhoz, és mindhárman belerúgtak még egyet-egyet, pedig tudták, hogy hárman kiesnek és csak egy tér vissza, akkor ennek már semmi értelme nem volt, csak nyomták tovább a parasztot, teljesen értelmetlenül. Komolyan felnéztem Robira, hogy ennyire jól viseli, a többi meg még jobban leírta magát nálam, mint eddig, már amennyiben ez még lehetséges. Tomi viselkedése meg nonszensz kategória, én ennyire naiv, hülye embert élőben még nem láttam, hiába jószívű, akármi, nála nem lenne jó helyen a pénz. És igen, benne is folyamatosan érezni, hogy nem tekinti egyenrangú ellenfélnek a lányokat, innentől kezdve meg eleve nem szimpi....
Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen…..
zorja 2018.11.08 10:46:15
@korxi: és @ hereverő heverő:

Érdekes, kinek, hogy jön le ez a mondat. Nem mondanám, hogy egy PuskásPetiForever fan vagyok, de a zenei- és a színházi munkásságát is értékelem VV Bajusznak. A Celeb vagyokban, szereplőként nekem szimpatikus volt, műsorvezetőként egy idő után meg tudtam szokni, X faktort nem nézek, ahhoz nem tudok hozzászólni, VV még alakul.... De ebben a mondatban én semmi dehonesztálót nem éreztem PP-re nézve, sőt, az jött le, hogy köszön, bemutatkozik, tök normális, és mellé el van sütve egy poén, ami a valóságban vagy elhangzott így, vagy nem, de ha el is hangzott, nem tudom elképzelni, hogy bántóan....A büdösgyökérségtől bőven messze áll, ne vegyük már magunkat és egymást ennyire komolyan :)
zorja 2018.11.08 11:30:45
@nookedli: muszáj cigányozni, négerezni és buzizni? Most komolyan. Legalja szín- és mélymagyarokat /heterókat te sehol se látsz? Te milyen nézőközönség vagy? Ha az előbb felsoroltak egyike, miért vered a nyálad itt? Üdv, Zorja, aki egynegyedrészt sváb, többi részben magyar (bár elsősorban európai), heteró és családanya. Az iskolázottságot nem keverted még ide, diplomám is van, de ki nem szarja le, tévém meg tényleg nincs. (És célközönség vagyok, na akkor mi van? Semmi, ezt is letojom :D)
Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim...
Hála az égnek Vasvárdi a harmadik rész elejére nem tartogat nekünk egy elvetemült kísérletet sem, ellenben csipától összetapadt szemekkel botorkál be a tanáriba, ahol valószínűleg vakon is eltalálna a kávégéphez. Nála ez egy nyugodt, derűs napindításnak számít, mert az…..
Későn eszmélő vallási fanatikusok és szarkavaró arisztokraták - tömeggyilkosság. Határaikat próbálgató, handabandázó északi hadurak és egy zombi - asztalracsapás. Háttérben pecsenyét sütögetni akaró sunyi kis geci és rendszeres nemi erőszaktól megmentett nemeslány - összenézés. Töketlen kalóz és…..
zorja 2017.07.20 11:36:23
A ketogén diéta egy magas zsír, alacsony szénhidrát és moderált fehérje fogyasztást jelent alacsonyabb napi kalóriabevitellel a mindennapokban. A Paleo étrendnek egy szigorított változata, mivel a paleoban magasabb a napi megengedett szénhidrát és fehérje bevitel, és alacsonyabb a…..
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
zorja 2015.05.26 19:04:47
@valackyatömegből:

Ha Targaryen, akkor is fattyú! Hiszen ha Rheagar nemzette Lyannának - és én is ebben a teóriában hiszek -, akkor is fattyú!
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
zorja 2015.05.05 20:20:02
@Ronni:
+1 :)
Kurva hosszú rész volt, a hogyvolt is az lesz, előre szólok. Braavos Arya nem éppen a boldogság két lábon járó szobra, mert ugyan befogadták a Fekete-Fehér Házba, de ott nem a bérgyilkosszakkör ülése, és a “hogyan öljünk meg a szomszéd gyerekét egy fél barackbefőttel,…..
zorja 2015.04.28 20:02:08
@Equinoxe:

Ez csak akkor lenne logikus szerintem, ha Királyvárban tudnak arról, hogy Dany elküldte Jorahot, máskülönben nem...
zorja 2015.04.28 20:38:02
@vastyúk is ..:

iiiigen, ezt tudom, de ha tudják, hogy hozzá hű, akkor szerintem Tyrion nem gondolhatja, hogy Cerseihez szeretné vinni...szerintem :$ :) de majd meglátjuk :)
zorja 2015.05.04 23:59:17
@Equinoxe:
@vastyúk is ..:

ok, igazatok volt ;) :)
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
zorja 2015.05.02 15:13:57
@Bostonboy:

Érdemes volt több hét után csak azért beugranod, hogy beszólj azoknak a kommentelőknek, akik mással szimpatizálnak, mint te.... Tényleg, sokkal különb vagy náluk :)
zorja 2015.05.02 18:18:19
@Edwest:

Hugyos Meli az :)
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
zorja 2015.04.29 20:45:09
@mokamini:

nálam van, ha még aktuális a kérdés :)
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
zorja 2015.04.24 12:29:44
@laszlofiam:

Ebből szerintem nem feltétlenül kell következtetéseket levonni, én úgy emlékszem, a végén visszamegy pár korábban kiesett játékos, akiknek beleszólásuk van abba, hogy melyik pár gömbözhet. Simán kieshet most Bence vagy Becks is, azután meg visszajöhet a végére. Bármi megtörténhet :)
zorja 2015.04.24 12:30:49
@zorja: @laszlofiam:

jahm, látom már írta más is, bocsi :)
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
zorja 2015.04.11 10:25:46
@kismalacka:

Lokiról és Botoxról :)
zorja 2015.04.11 11:09:25
@XocoLatte:

Mandulának ígérte meg - azt hiszem a csütörtökiben - hogy nem fogja kiejteni.
Nem állítom, hogy ez volt minden idők legjobb évadnyitánya. De moziteremben megnézve az első részt, nyugodtan ki lehet jelenteni: a látvány és a kedvenc konspiráló szereplőinket (Tyrion, Varys és Kisujj) alakító színészek megbízhatóan jó játéka bőven kárpótolt mindenkit az…..
zorja 2015.04.13 11:09:01
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
zorja 2015.04.10 21:43:04
@AkkorlegyenPtr:

mindenesetre megnyugtató, hogy nem csak én vesztettem el a fonalat ;)
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
zorja 2015.04.08 20:21:02
@tomfree: @ga_zsi:

Nekem úgy jött le, hogy ott a "szlovák kurván" volt a hangsúly...hogy a származásának belekeverése verte ki igazán a biztosítékot...
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
zorja 2015.04.07 17:16:24
@beacska:

Oldalt van szavazás, hogy szerintünk ki jön vissza, de csak a mostani szériából vannak felsorolva játékosok:

tv2.hu/eden_hotel/teljes_adasok
hogyvolt Kossuthkifli 1x01 2015.03.22 15:00:00
Belecsapunk ebbe a régóta várt sorozatba, elvégre évek óta nem láttunk színvonalasnak szánt új magyar sorozatot a tévében, itt a blogon meg végképp nem. A magam részéről nem fogok sem a sorozat költségvetésével, sem az első részről szóló fogadtatással foglalkozni (maximum…..
Gólem egy jelenség a kis piros topánban a zöld domboldalon, mellkas alatt behúzott, kicsit feszülős, csíkos ingben, de mintha érezné, hogy ez most mellélövés volt, és feszeng, topog, bár az is lehet, hogy a reggeli utáni káfolás maradt ki a szórásból, nem tudni. Ma…..
zorja 2015.03.17 00:12:47
@fosch9:

Elméletileg lila, narancs, sárga, kék és zöld szobák vannak csak. De az ötleted tetszett ;)

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89den_Hotel_3
Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg…..
zorja 2015.03.10 23:38:53