Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igarember

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Autonánia: Suzuki Swift 2008.07.04 01:09:00
Az első autóm egy életveszélyes szar volt. Nem a konstrukció, hanem a konkrét példány, egy huszonéves Renault 4-es. Nagyon fontos, ha nem a legfontosabb, hogy autóvásárláskor tudatosan alakítsuk ki a preferencialistánkat. Írjuk össze, mi kell nekünk, és ragaszkodjunk hozzá. Már…..
 Előre bejelentett nyaralásom alkalmával ellátogattunk egyik nap Tapolcára is. Sajna a bolhapiacra nem jutottam el, mert nem délelőtt voltunk, hanem délután.Piac helyett azonban láttam valami sokkal érdekesebbet.Ezt:Sajnálatos módon még nem volt teljesen készen, de ha…..
A Renault-nál tudnak formatervezni. Szépet, érdekeset, különlegeset. És, ha akarnak, a ronda is nagyon megy nekik. A szándékosan ronda autót nem tudom, ki találta fel, de a Dacia/Renault Logan előtti korszakból nem nagyon emlékszem ilyenre. Az ugye úgy volt, hogy a Renault nagy…..
  Hónapok óta megy a disputa. Lesz-e magyar motor, álmodhatunk-e arról, hogy olyan kétkerekű áll a garázsban, ami itt, határainkon belült készült? Átkozzuk a komcsikat, hogy elhajtották anno a Yamahát, figyeljük Mázló Imrét, hogy képes-e életet lehelni a Pannóniába.…..
Erre mindenki rákattintott, mi? Ajándékba, ingyé', odaadásra – ezekre a szavakra ráharapunk, úgy-e? És itt nem nyereményjátékról van szó, ahol minden egymilliomodik ügyfél Audi TT-t kap, ha a sorsjegyen a tízcsillió kispóni mind rózsaszín, hanem ez inkább egy tender. Az…..
Autófília Múlt-jelen-jövő 2008.05.08 16:00:00
Az elmúlt napok számomra legfontosabb híre után bátorkodom megmutatni a Kedves Olvasóknak ezt: Egy kis összeállítás. :)..
Május harmadikán, a budaörsi Auto Expo területén volt az az esemény, amelyre hetek-hónapok óta készültem, és természetesen a végén gyakorlatilag lekéstem: a nagy tavaszi BMW-találkozó. A mókát a Cápa BMW Klub szervezte, de csatlakozott a menethez a Magyar BMW Autóklub, a 02-es…..
igarember 2008.05.05 21:17:41
Suzuki Swift 1994  1,3 GLXCsúcs járgány aki nem hiszi szerezen be egy ilyet cserélje ki a kopo alkatrészeket. A 13 colos felnit hajitsa le 14 re simán alámegy.legalább egy 175 elöre hátra mé befér a 195 elöre csak 185 ig És én garantálom hogy olyan élvezetben lesz része mint…..
Belsőség UAZ régen és most 2008.04.01 14:00:00
A napokban kaptam emailen egy ismerőstől ezt a kis reklámfilmet az új Uazról. Ami tudom, hogy nem új, már legalább 2004 óta létezik a Hunter. De nekem ez a reklám új volt, és nagyon tetszett:     Bevallom, főleg azért tetszett annyira, mert nekünk is volt egy Uazunk. Egy…..
Nem gondoltam volna, hogy egy hét alatt két amcsiautós flessem lesz. De a hét eleji krokodil – amiről közben kiderült, hogy anakonda – után ma ismét utolértem valamit, csak most Újpesten a Váci úton. Elsőre feltűnt, mennyire fent hordja a farát, így mellégurultam, hogy…..
Belsőség Az egyik legpengébb BMW 2008.03.21 10:00:00
De csakis az E24 és az M1 mellett. Gyerekkoromban két autót akartam. Egy 240-est és egy ilyet. Emlékszem, az átkozott katalógusban azzal vádolták a pengearcú BMW-t hogy hátra legfeljebb a plüssmaci fér be, ami nagyon felháborított. A vádaskodás, nem a helykínálat hiányosságai. A…..
Tipikus olvasói levél következik, máma gyütt.Sent: Thursday, February 21, 2008 2:18 PMTo: Winkler RóbertCc: olvasok@totalcar.huSubject: Autovasarlas Vectra vs CorollaSziasztok!Ferfi letemre sajnos nem nagyon ertek az autokhoz, de most szeretnek venni egyet. A kovetkezo 2 tipus kozott kellene…..
Ezennel eredményt hirdetnék az autós-motoros kivagyisági verseny Álmodik a nyomor kategóriájában. Keeway Light Chopper. Egy nagy használtautó-kereskedés irodájában lőttem, közvetlenül egy 2004-es Yamaha R1 mellett, nem is tudom, az értékesítőknek nagyobb megpróbáltatás…..
Belsőség Fogfehérítés a BMW-n 2008.02.12 11:55:00
Szégyen, gyalázat volt már, ahogy  szegény kiscápa kinézett. Meg az is, ahogy viselkedett. Legutóbbi szervizlátogatásunk (olajcsere, szűrőcserék, ilyesmi) alkalmával ugyanis a szemfüles szerelők észrevették, hogy kicsit üt valamelyik első kerék. Ezért aztán megcserélték…..
Sokan elátkoztak a múltkori Paris Hiltonos blogposzt miatt, remélem ez is kivágja néhány blogolvasónál a biztosítékot. Az akkori képek forrása, miként a mostaniaké is egy velvet.hu-s kolléga, aki történetesen a mellettem ülő íróasztalnál dolgozik. Marczisovszky Mártonnak…..
Van az autószerelők nagy halmaza. Ezen belül egy – elég nagy – részhalmaz: azoké az autószerelőké, akiknél van számítógép a műhelyben, legalábbis az iroda-részben. Sok autószerelő inkább emailezésre, elsősorban funpicek küldésére és fogadására használja, amivel nincs…..