Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serpentin

2 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
Mándoki "Dschinghis Khan" László egykor egy német diszkózenekar dobosa volt, ma udvaronc a Magyar Érdemrend tisztikeresztjének büszke viselője. Unser László aus Bayern 1,5 milliárd - milliárd! - forintot kapott tőlünk, magyar adófizetőktől. A mi pénzünkből fotóalbum, dokumentumfilm és három koncert…..
Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás: Nem az…..
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
A magyar külügyminiszter szerint Sigmar Gabriel német alkancellár hazudik, Werner Fayman osztrák kancellár nem tudja, hogy miről beszél, Victor Ponta román miniszterelnök hazudik, Ban Ki-moon, az ENSZ főtitkára felháborító dolgokat beszél és félrevezeti a világ…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere, később a Tények riportere, majd 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől…..
serpentin 2015.05.16 22:13:09
Ahogyan nagy családi magányomban ülök a szobában, eltűnödök nemzeti ünnepünk aktualitásán. Kárhoztatva vagyok a magyar szabadság kiharcolásának évfordulóján. Tényleg szabadok vagyunk? Tényleg mi határozzuk meg az életünk irányát? Le a kaszával (még ne vedd elő), mert…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Lassan 7 hónapja állást keresek egy…..
serpentin 2015.03.04 22:23:33
@dr. Hörömpő Töhötöm: szóval te is tök hülye vagy ... hát így nehéz
Újabb konyhai praktikák, újabb spórolós ötletek. Ezekkel nemcsak időt, hanem rengeteg energiát és még pénzt is megspórolhatsz. 1. Ez mondjuk nem nagy újdonság, de kezdő háziasszonyok nem biztos, hogy találkoztak vele. Én persze nem a drága fűszeres üvegeket részesítem…..
Csemer Boglárka, a 2015-ös Dal nyertese nem mindennapi titkokat rejteget - íme, a 9 leghihetetlenebb infó, aminek láttán még mi is csak fogjuk a fejünket.   1. A Dal 2015-ös győztese több szemtanú szerint ott volt a Titanicon. Hát NORMÁLIS? Az több mint 100 éve volt, Boggie…..
serpentin 2015.03.02 22:16:45
Na, Viktor, akkor hát itt lenne egy igazi erőpróba, éppen neked való feladat, lehet erőt fitogtatni. Csak fel kellene ismerni a helyzetet! Tessék rendet csinálni a Buda-Cashnél, szabadságharc indul! Mindenki csak nyerhet. Hónapok – de talán már évek? – óta megy a nyafi, hogy…..
serpentin 2015.02.26 10:08:10
@doggfather: részvétem mindkettőtöknek
serpentin 2015.02.26 10:09:57
@Hyla arborea: inkább te tűnsz agyhalottnak
Alighanem az évtized legnagyobb hazai pénzügyi botránya bontakozott ki a szemünk előtt, mindössze néhány óra leforgása alatt. Ha minden igaz, van olyan ügyfél, amely (aki?) egymaga tízmilliárd forintot bukott a Buda-Cash brókercég ügyletei miatt. Ez nyilván most hiányzik neki a…..
serpentin 2015.02.24 18:38:29
@turista a saját országában:
nyilván biztosat tudsz a dologról, de akkor miért nem jelented fel őket?
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
1. számú levél "Tisztelt Gábor Bátyám! Ezúton kérlek, hogy részemre 2, azaz kettő millió forint kölcsönt kiutalni szíveskedjél. Tudom, hogy egy magyar úr vagy, ezért megfordul abban a szép, igazi magyaros fejedben, hogy ajándékba adod ezt a csekély összeget, de nem, csak…..
Európa szekuláris közgondolkodóinak jelentős része a magánszférába száműzné a vallást. Előfordultak esetek, amikor egyet tudtam érteni a megfogalmazott aggodalmakkal, mivel a keresztény egyházak néha nem tudnak elvonatkoztatnia történelmileg privilegizált pozíciójuktól, azaz…..
Orbán egy G Viktor a parlamentben egy hozzá intézett kérdésben, melyben tündérország növekvő szegénységéről kérdezték, egy rövid felolvasásra volt hajlandó. Lassan hajtogatta ki a papírlapra írt választ, és szemrebbenés nélkül olvasta fel onnan a választ.…..
       ..