Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gubcsinyúl

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is megírtuk, hogy az Éva magazin díjat hirdetett Inspiráló Nők címmel februárban. Az online szavazáson több mint 11 ezren voksoltak, a zsűri a szavazatok figyelembe vételével választotta ki az öt kategória győztesét.Bár nagyon drukkoltam nekik, abban azért nem reménykedtem,…..
Két héttel ezelőtt megszavaztattuk veletek, hogy Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvívője melyik magyar tervező ruhájában menjen egy közeledő hivatalos programra.Piroska a ruhát a Gymnich, azaz uniós külügyminiszterek informális ülése alkalmából megrendezett…..
Azt hiszitek, viccelek, de nem. Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvivője kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkája során népszerűsítse a magyar tervezőket. Örömmel vettük észre, hogy elsőként a magyar női közszereplők közül végre valaki kezd a magyar divattervezők…..
Knaan Wavin Flag című dalának magyar változatát Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. A tévé rockzenekara, a Szabadság tér 17. kísérte az MTV arcait. A klipben szerepel Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al…..
Pont a minap jelent meg egy bombasztikus "leleplezés" a Storyonline-on arról, hogy Csiszár Jenő nem mással, mint Fabio Cannavaróval fog főzős műsort forgatni, merthogy valaki lekapta őket együtt Olaszországban. A hír persze fals, de a dologból annyi tényleg igaz, hogy…..
Az év utolsó napját a tévé előtt tölteni annyira nem menő, hogy az valami hihetetlen. Ki az az őrült, aki 364 nap villódzás után úgy dönt, hogy ad még egy pofont a szarnak, és ahelyett, hogy az utcán trombitálna fél liter körtepálinkával a gyomrában (eleinte), a tévé elé…..
Gubcsinyúl 2009.01.05 18:57:59
@kelleman: Miért, a hangképzéshez kell a szemüveg? Piroska jó hangja nem ujdonsag: már énekelt egyszer a TV 50-ik születésnapján. Nekem a személyes favoritom az M1-esek közül. Látszik, hogy van benne élet és reggelente imádom a hatalmas mosolyait. A töbiek valahogyan olyan buskomorak. Kivincsi lennék mit tud egy jazz zenekarban.
wwww viszkrák 2007.10.08 23:18:03
Gubcsinyúl 2008.10.27 17:35:23
Alcím: avagy hogyan áll át az átlagember a szcientológia gondolatvilágára   Ebben a bejegyzésben azt próbálom meg bemutatni, hogy hogyan lesz valakiből hithű szcientológus, milyen lelki folyamatok zajlanak le valakiben az egyházban onnantól fogva, hogy bekerül, és milyen…..