Regisztráció Blogot indítok
Adatok
appasztorik

3155 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
appasztorik -'23. január közepe 2024.05.10 09:22:14
2023-01-13 Nagy hallgatásba burkolóztam, de most mondom. Szerdán megcsinálta Czeglédi főorvos úr a szürke hályogműtétet. A műtét előtt mondta, hogy műtét közben mondani fogja, hogy éppen mit csinál. Voltak mellette. Azt gondolom, bemutatta hogyan kell csinálni. Fél tíz után kerültem az…..
Igazatok van! Nehezen engedem el május elsejét. Már-csak azért is, mert egyre inkább kizsákmányolják a munkásokat. Rendre vezetik be a 12 órás munkaidőt. Tömbösítik. Így nem kell teljesíteni az ügyeleti rendszerek számára biztosítandó előírásokat, és csökkentik a fizetett szabadságok számát. Térjek…..
Aki azt gondolja, hogy nem szeretem Viktort, az nem téved. Egyszerű oka van. Nincs rajta semmi szeretni való, de ezt most, hagy ne részletezzem. A politikusok nem azért vannak, hogy szeressék őket. Olyasmi számomra, mint mikor a kutyát, macskát, vagy horgászok a halat csókolgatják. Próbálom Én…..
Még, csak visszatérek a „munkásosztály” (régen így mondták) nagy ünnepéhez. Persze ünnepeltek, azok is, akik nem végeztek effektív fizikai tevékenységet. Sőt a főnökség vonult az egysége élén. Megengedő természetem lévén, asszondom, hagy vonuljanak a dolgozók is. De! – mi a dolgozó? Ki számít annak?…..
Pedig mindenkivel szót tud érteni, még a disznókkal is. Emlékeztek? „Hoppá! Na helló, röfik”. De, a marha brüsszeli bürokratákkal nem tud szót érteni. Nem bántom Én, dehogy bántom. Hová vezetne ez? – kérdem, mint Henry a Meldrum házban. Alfred Stokes válasza: Én megmondom, hová fog vezetni:…..
Azt mondja a múltkor Brumi: Milyen ember az, aki anyák napjára tüntetést szervez? Ilyenkor az anyákat ünnepeljük. Tedd azt jó gyerek, - gondoltam. Nem vár téged arra a tüntetésre senki. Mondom ezt egy ismerősömnek, hogy Lali mit mondott. Asszongya erre. Az anyák ott fognak tüntetni a fiaikkal!…..
Hát tele is volt velük a … hátizsákom. Mégse írom ki, amit első gondolatként akartam írni. Sokan azt tartják pedig, az első gondolat a legjobb. Tisztázzuk a dolgot. Valóban a Magyar Telekom Részvénytársaság bosszantott fel. Teszem hozzá, nem kis mértékben. Tegyem azt is hozzá, Én nem vagyok függő.…..
Hát az van. Tegnap megígértem, hogy írok róla. Egyébként nincs vele semmi. A munka ünnepe. Nem olyan jó az. Mi ünnepelni való van akkor, a munkán? Egyes embereknek nagy jövedelmet biztosít. Persze nem azoknak, akik dolgoznak. A rendszerváltás óta azt hallom. Örüljetek, hogy van munka! Százak jönnek…..
Be szép is volt Istenem. Mentünk az utcán. Pontosabban vonultunk, hisz felvonulás volt. Zászlók, és elmaradhatatlan volt a hidrogénnel töltött lufi. Az egésznek megszervezett ceremóniája volt. Mi indultunk az Alkaloidától. A többi termelő egység (kisebb vállalatok téeszek) várakozott, hogy…..
Fauci és Sváb szövege hemzseg az olyan kifejezésektől, mint a „fenntarthatóság”, „befogadás”, „zöld”, „természet” és „harmónia”. Ezeket már bölcsődés kortól zsolozmázzák az apróságok fülébe. Ezekkel a kifejezésekkel könnyű egyetérteni, és a körítés miatt könnyen azonosulnak vele az emberek. Az apró…..
Folytatom ott, hogy már régen készülődtek egy világméretű járványra. Anthony Fauci amerikai orvos, virológus már 2017-ben megjósolta ennek bekövetkezését, ugyanis kijelentette, hogy Donald J. Trump mandátumának lejárta előtt pandémiával fog szembesülni. 2020-ban aktívan szorgalmazta a maszk…..
A minap írtam, hogy Sváb 2019 októberében, mondhatni váratlanul járványtervezési gyakorlatot hajtott végre. Teszem hozzá, ez lehet fordítási hiba. Mindenesetre Én úgy értelmezem, hogy elszólás. Az emberiség túlságosan elszaporodott. A technológia fejlődése miatt nincs szükség ennyi jobbágyra és…..
2023-01-08 Dacára annak, hogy borult, szürke idő volt, enyhe széllel (kinn nem is volt olyan enyhe) kimentünk. A vízszint nem változott ugyan, de tisztult, az élő ágon is. Én megint pergetéssel kezdtem. Mit tesz Isten? - egyből eltaláltam, mi a nyerő. Ahol a kereszt gát helyén, egyből akasztottam…..
appasztorik Első horgászatunk 2024.04.26 05:05:33
2023-01-07 Olyan szép idő volt, hogy egy óra előtt elindultunk. Több részletben, mert össze kellett szedni a motyót. Fenn maradt a lakásban a száknyél. Elővettem a hűtő aljából, a sikertelen decemberi etetőanyag maradékét. Hideg vízhez jól meg volt aromázva, így nem penészedett. A csonti lefulladt,…..
appasztorik 2023 év eleje 2024.04.25 05:52:55
Legutóbb Nagy mellénnyel, fennhangon (ha levélben lehet ilyet csinálni) következnek a 2023-as beszámolók. Igazából nem is volt ez nagy mellény. Azt a kérkedően magabiztos kijelentésekre mondjuk. Én csak simán magabiztos voltam. És íme, volt is miért. Ezennel tényleg megkezdem a beígért…..
K. Gandhi. Jól gondoljátok, ez a Gandhi, az a Gandhi. Mohandász Karamcsand Gandhi, aki a híveitől kapta a Mahátma Gandhi tiszteletnevet. (Mahátma szanszkrit szó, jelentése: „Nagy Lélek”). Ő indiai jogász, politikai és spirituális vezető, az indiai függetlenségi mozgalom vezéralakjaként vált…..
A Világgazdasági Fórum (WEF) vezetőjének, Klaus Schwabnak (ahogy a legutóbb hívtam Sváb) a lezárásokról és a jövőről szóló könyve, 2020. július 9-én jelent meg. A könyv elég nagy port kavart. Mostanáig több mint 900 értékelés jelent meg róla. Sváb évtizedek óta nyíltan harcol (láthatjátok, nemcsak…..
december 28. Felkeltem hajnalban, azzal az elhatározással, hogy megírom miket láttunk a vizek partján. E helyett belebonyolódtam a Great Narrative átfutásába. Arról aztán át, a Great Resethez. Amerikai költő barátom teljesen oda van tőle, és szidja szegény Klaus Schwabot. Tényleg mondott olyat,…..
Amint az eddigi irkálásaimból kiderült, arról írok, és azt, amihez éppen kedvem van. Írhattam vóna, hogy úri kedvem, - de hol vagyok Én ahhoz? Egy időben írtam a kapitalizmusról, meg a Sváb féle megújításáról. A WEF, emberiség életét jobbá tevő terveiről. Mindenki boldog lesz, bár nem lesz magán…..
appasztorik Karácsony előtt (II.) 2024.04.20 12:04:40
Na, a gyilkos szer hatásának ismertetése után térjek vissza 2022-be. Nem fog tetszeni, amit most mondok, az emberek megmérgezését erőltető szervezeteknek. Megismétlem azért, ilyen anyagokat nem szabadna étetni az emberekkel. A legbrutálisabb az egészben az, hogy mindezt úgy adják be az embereknek,…..
Úgy történt, hogy leánykám hazalátogatott egy hétre. Menjünk akkor ide-oda. Mentünk. A főhadiszállás Zsuzsánál volt. Természetesen vittem magammal laptopot. Nem vagyok Én hülye. Az más kérdés, hogy nem vittem a tápkábelt. Így aztán, ami eszembe jutott fecnikre írtam. Később jelenik meg posztban. Nem…..
Egyből az jutott eszembe, - vajon Ki várja el? Az biztos, a haza nem vár el semmit sem. A haza nem gondolkodik. Azt se tudja, hogy ő haza. Még rosszabb, hogy Én se tudom, - mi a haza? Hogy hazamenjek, azt tudom értelmezni. De, gondolatilag nem tudok hozzá hazafiságot társítani. A hazáról, valami…..
Akárki, akármit mond a kormány az igazság oldalán áll. Mondom is, hogy miből gondolom. Varga Judit, azt mondta, hogy volt férje, ő rá, mint igazságügy miniszterre való tekintettel kapott jól fizető állásokat. Lássuk be, ez nem volt szép Judittól. Rá, Péter egy rossz szót sem mondott. Pont azt…..
2022-12-22 Valóban nem vagyok jó véleménnyel a sztatinokról. A szomszéd üzemben gyártották, és néha át kellett menni segédkezni a leszedésnél. Jó termék volt ez, mert az USA vette nagyon. Etették a nagy kövér négerekkel. A 2008-as válságnál csökkent a kereslet, mert a drága gyógyszer helyett inkább…..
dec. 18. Szerdán, miután hazajöttem, ½ 1-kor elmentem a leletért. Délután elugrottam a háziorvosomhoz. Egy páciens volt előttem. Na, azt kivárom. Be is kerültem hamar. Ült az asztalnál dzsekiben, de már le volt húzva a cipzár. A rendelő közepén felállított szieszta fűtőtest megtette a magáét. A…..