Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csé

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
Csé 2019.02.05 11:51:52
@FCUK5: "egyrészt unalmasabb lesz mint lehetne, másrészt eleve kizárják a lehetséges közönség nagyobb részét. de próbálkozni lehet."

Te melyik alternatív valóságból jöttél? Napi szinten vannak WTF/OMG mozdulatai "egyetlanpártunknakéskormányunknak", aki csak heccből is olvassa az Indexet, az Orgio-t és mellé valamelyik normálisabb külföldi sajtót azonnal összerak heti 1 óra sírvaröhögős összeállítást a hazai viszonyokról politika szinten.
A lehetséges közönség itt Bp és a nagyobb városon, falun kevesek néznek CC-t, ott a propaganda a nyerő és a kricsmiben a bányászTV.
A lehetséges közönség nagyobb része innentől akár ellenzéki is lehet...
Tessék elképzelni, hogy 1995-öt írunk, Peter Jackson csak egy közepesen ismert, tehetségesnek tartott hippi Új-Zélandról, akinek eszébe sem jutott, hogy meg kéne filmesíteni Tolkien regényfolyamát. Bezzeg a Horváth Ádám vezette köztévének! És érdeklődtek is a jogtulajdonosnál, hogy mégis, lehet-e…..
Csé 2018.02.14 16:19:43
@johnny77: Paudics Béla ki más?!
Két frissen igazolt, Oscar-díjra jelölt színésszel fejeződik be a House of Cards (Kártyavár): egyelőre csak annyit tudni, hogy A hűtlenből ismert Diane Lane és a Lesz ez még így se! színésze, Greg Kinnear egy testvérpárt alakít majd a sorozat hatodik, utolsó évadában...
Csé 2018.02.01 10:06:24
@efmint: Dettó, akármit találnak ki, mindenki tudni fogja, hogy mi miatt alakul úgy a dolog, ahogy... :(
Egy problémát nem gyorsan, hanem jól kell megoldani. Amikor a jó mérnök találkozik egy problémával, és megtalálja a megoldást, nem áll meg, hanem tovább folytatja, amíg feltérképezi az összes lehetséges megoldást, és utána kiválasztja a legmegfelelőbbet. A gyors és egyszerű megoldásokkal az a baj,…..
Csé 2018.01.24 11:18:59
@So No: Pont karácsonykor sikerült malajziában járnunk, hát az a kettősségek országa :) Viszont 1 dolog nagyon szemet szúrt: A szemét!!! Konkrétan Kuala Lumpur koszos. Nem zajos, nem büdös, de koszos. A Cameron hegységbe vivő út széle olyan, mint egy illegális szemétlerakó hely. A nyilvános pálya melletti wc-k tisztasága a húbazmeget éri el max :P Ettől még az ország fantasztikus és sokkal fejlettebb lesz, mint mi valaha.

A bulinegyed nagy probléma, a tiltás szerintem jó is és rossz is. Az éjfélkor bezárás drasztikus, nagyon nagy ellenállást válthat ki. Kvótában kiadnék további nyitvatartási időt plusz pénzért, vagy zárt körű rendezvényként nyitva lehet, de aki az ajtón kimegy, vissza már nem mehet. Az ott lakókat megértem, a zajos kiabáló emberből fél óránként 2 is sok, itt meg több van jóval.
Az önkormányzatnak az édes anyukáját, nem véletlen szedik a kivetett plusz adót a takarításra, valahogy mégsem történik ez meg reggelre. Csak nem lenyelik a zsét???
Plusz több közterest vagy rendőrt vagy akármit tennék oda, kerül amibe kerül, de tartsanak rendet. Egy kidobó nem mehet el tetlegességig, ha egy részeg hülye angol/magyar/akármi a bejárat előtt óbégat, és nem hajlik a jó szóra...
Csé 2018.01.26 09:36:06
@So No: Hehe zseniális linkek, én el se hittem, hogy van ilyen. Fejlett úthálózat, modern kinézet, hatalmas épületek, és mellette a kis papundekli viskó, kint konkrétan lavórban fürdő ember, de a ház mellett áll egy vadi új Proton/Honda Civic.
Soklakásos lepukkant tömbház, vele szemben egy luxus autókereskedés porschéval, AMG mercikkel. A kajás helyek a másik. Nem mertünk enni semmit, mert pont az volt, amit leírtál: Az épület mögött/mellett a szabad ég alatt vágja és tartja a nyers húst 30 fokban. Legyek, állatkák meg amit akarok :D Ezzel szemben a plázák tisztábbak és nagyobbak, mint itthon. Szingapúr jobban tetszett ;)
Kalappal az ottani élethez, de látom minden oké!
A tervek szerint a Fox egy évad erejéig visszahozná a képernyőre a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Prison Breaket, ami itthon A szökés címen futott. A tervek szerint ez egy limitált sorozat lenne, ami nagyjából egy tucat új részt jelenthet, és a TV Line szerint…..
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
Trendek jönnek mennek, legyen szó öltözködésről, ételről, sminkről vagy frizuráról. Akiknek nincs házi kedvencük, el kell áruljuk, hogy van a kutyanyírásban is divatirányzat. Tajvanban például a legújabb őrület a szabályos mértani testre nyírt kutyafej. Gömb fejű és…..
Csé 2015.04.24 13:04:04
@pythonozok: Sose nem 10 perc egy minőségi rendes kutyakozmetika, csak szólok. ;)
Csé 2015.04.24 13:34:29
@pythonozok: Jó szerintem be is fejezhetjük, mert benned ez él, hogy felesleges stressz, holott ez egyáltalán nem igaz. Kicsit gondolj bele, van egy bundád, ami nő, már eléggé nagy, nehéz kezd lenni, büdösödik, alatta egyre több a kis élősködő amitől viszket a bőröd, és erre a gazdi elvisz egy fürdeésre, nyírásra, ápolásra, nem éreznéd magad utána sokkal jobban? Majd 1x menj is be egy ilyen kozmetikába, adok címet is ha kell, és meglátod, mennyire jó ez az állatnak. És itt most persze nem 100%osan a cikkben szereplő nyírásra gondolok, hanem a normálisra.
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Csé 2014.11.19 13:01:30
@Pierr Kardán: A coachsurfing nem ingyenes, már bocsánat?

"Ha magánautósként viszel valakit és megsérül melletted, akkor ki állja a cehet?" Nem, mivel ott "önszántából" térítésmentesen viszed, míg az uber-nél azért fentáll a fizetés esélye, így jogilag a dolog borul, és másnak minősül. Amúgy meg a rendőrség majd meghatározza ki miért felel ha baleset történik.
A milliárdos nagyvállalkozó érdekeltségi körébe tartozó VT-Arriva, összesen 214 autóbuszt állít forgalomba Dél-Pest térségében. Szélesnek azonban van saját buszgyára, de most, immár harmadszor, is német gyártóktól vásárol. A BKK vállalkozójaként, a Széles Gábor…..
Csé 2014.11.12 08:55:45
@Szűcslaci: A BKK-BKV nem adópénz? Nemár baszki akkor kik fizetik, a manók??
Belsőség Heti merítés 2014.11.09 08:37:00
Egy álom, ami könnyen elérhető! Jelenleg is szerelőnél tartózkodik-ugyan is annyi olajat evett ami hihetetlen volt 2,és fél hét alatt teljesen megevett mindent ami benne volt. Szerényen lopakodó Feroza Csak a kezdet volt..féltengelyek horribilis összegbe kerül, utángyártott…..
Csé 2014.11.09 11:10:52
@Mondeoman: Az európai értékesítési és marketingpolitikájuk a béka segge alatt van 10 méterrel az elmúlt 5 évben, talán ezért :D Az elmúlt évek coltjánál kevés rondább autó van a világon, a Lancer orrú ASX hiába lehetne jó autó, ha kívül/belül ronda, olyan semmilyen műanyagtenger, hogy nem mersz megfogni egy gombot se, mert félsz hogy a sorja elvágja az ujjad. Van még valami egyterű, de az is annyira elterjedt itthon, mint a Bentley, szóval szerintem kb. ezért :D Bár Nissan sincs sokkal jobb helyzetben, mégis inkább akad 1-2 jobb kocsikuk, a Mitsu meg szép lassan elsülyed a feledés homályában.
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
A szokásos kellemetlen jópofizással indul a show, Jani már az elején unja az egészet, Balázs pedig hiába próbálja leplezni Charlie iránti ellenszenvét. Bizonyára aggodalommal tölti el, hogy nincsenek már gombok, melyek elvonhatnák a papagáj figyelmét támadásra ingerlő…..
Tegnap este elkezdődött az a műsor, amit nem lehet nem szeretni, mert azokat az embereket szopatják benne halálra, akiket mi is ütnénk, mármint virtuálisan. És ütünk is, 34 napon át, öten, felváltva, hogyvoltonként max. 3000 karakterben, de sok képpel és animdzsiffel, hallgatva a…..
Csé 2014.10.07 12:35:40
@furo80: Mondjuk Zsófi is tudja polcolni a lényeget, az ember egész belefeledkezik. Pedig a cuki pofi mögött nagy naívság és sötétség lapul. Egy pénzes f@asznak majd biztos lefekszik...
Amikor hetekkel ezelőtt az m1 megmutatott pár percet a Fapadból, Kálomista Gábor áldokumentumfilmes vígjátéksorozatából, akkor azt írtam róla, hogy két perc alapján ez még egész vicces lehet. Most megnéztem két teljes epizódot, és továbbra is ugyanezt gondolom. Igen, a…..
Csé 2014.10.06 08:02:38
@jajjjnemááár: Az se volt jobb :(
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Csé 2014.10.01 12:29:50
@grigorij: Azért az Index már egy ömlesztett valami, olyan blogokkal a főoldalon, amit látva szerintem a főombudsman és egyéb médiaellenőrző szervek elkorcsosult vezetői stb. is csak tapsikolnak/sikoltoznak. Mint írták, ne higyjük már azt, hogy ez az Élet és Irodalom! Nem mellesleg sem a rendes tesztes/híres részen, sem a tv műsorban nem emlékszem obszcén megnyilvánulásra. Az, hogy a stílus változik, az idő hozadéka, van akinek tetszik, van akinek nem. Én se nézem jó szemmel a mai átlagműsorokat, mint a budapest meg a savanyúélet, de még a konyhafőnök egy-egy részén és szereplőjén is ki tudok akadni, mégsem csinálok felkelést a dologból, csak rázom a fejem, hogy valami nagyon kezd elcsesződni a világban.
Ez a 3 szó nem ezt tükrözi, hanem hogy Pista még mindig tud gyermeki lélekkel felnőttesebb szavak használatával rajongani valamiért, ami számomra inkább becsülendő és irigylendő, mint hogy kést ragadjak és rázzam az öklöm.
Öncélú suttyóskodás szerintem a fentebb említett 2 műsor, na ott suttyó parasztok vannak mutogatna nulla iq-val és az a divat, ha kiabál-káromkodik-verekszik-félrekúr-berúgmintacsacsi.
Ez nem egy világbajnokság, nincsenek benne milliók, sztárgázsik és csillogás. Nem közvetítik az összes kontinensen, nem lepik el a celebek, na meg sokaknak nem is érdekes. Hiszen túl egyszerű, túl pronyó, koszos, sáros, veszélyes és... ...és valószínűleg ők erre pont tesznek…..
Belsőség Nézőpont kérdése 2014.08.27 11:34:46
Imádtam a hétvégi Belga GP-t. A világ legszebb helyén, egy csodálatos pályán soha nem volt még rossz futam és feltett szándékom, hogy egyszer autóval is kipróbálom, ha már annyit szimulátoroztam rajta. Az Eau Rouge-Raidillon-kanyarkombináció pedig vitán felül a világ legjobb…..
Csé 2014.08.27 18:59:58
@Oldm4n: Fűűű köszönöm nem, a motor tényleg az a dolog, amit csak távolról csodálok. Túl gyors, túl jó a hangja :P túl könnyű vele meghalni... :( Én a 4 kerék, nagy köbcentis motor, minimum 5 henger híve vagyok :)
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Csé 2014.07.09 09:20:03
@Kefflin: Köszi én is hiányoltam :)
És az utolsó Nissan Primera? Szerintem ritka ronda szegény kívül-belül :P
Belsőség Semmi nem véletlen 2014.07.04 12:17:23
A sárvédő sem véletlen.Ahogy az sem, hogy nem véletlenül kellene a keréknek alatta maradnia.És nem kilógni oldalra. Sem az utcán, sem egy amatőr versenyen. Nem kell nagy tempó a nagy eséshez, bőven elég a nyolcvanas tempó. ..
Csé 2014.07.04 13:16:30
@Csé: Megvan! :D Bocsi :P Pedig nagy biznity a házi/sudnituning nyomtávszélesítés, sok kendácsoló megél a sztrítrészerekből :D
Aki azt hiszi, hogy a tegnapelőtti cikket musical-ekkel folytatjuk, az most akkor kattintson az X-re a sarokban. A TOP30 zenés jelenet filmekből EVÖR első 15 helyezettje következik, tökéletesnél tökéletesebb zene+kép házasságokkal. Most már lehet vitatkozni, na mi maradt ki? 15. A…..
Megkerestük és körbejártuk a legdrágábbként árult budapesti lakást és házat. Az előbbit a várban, az utóbbit a XII. kerületi Svábhegyen találtuk meg. Videós túra két 2 milliárdos ingatlanról, plusz egy ráadás.   A 4 lakásból összevont, a 2000-es évek elején…..
Belsőség Heti merítés 2013.07.28 09:51:37
A delfinarcú Ami nagyszerű: avantgard forma, belső tér otthonossága, műszerfal borítása,belső tér variálhatósága és nagysága, alkatrészek olcsósága (már amikor egyáltalán kell), sose romlik el, nagyon gazdaságos, márkatársak összetartása és az üdvözlési szokások az…..
Csé 2013.07.28 17:59:28
@Krisi: Fúú látom ti itt mindennek a fonákját nézitek, és igyekeztek hülyére venni az embert :) Volt már 1-2 kocsink, ami 150-es futásteljesítményű volt, és pont a körül kezdtek el kijönni az apró bosszantó hibák (törvényszerűen). Na most én ezt a vásárlást követő 1-2 évben még szeretném elkerülni, és nem rögtön még a kocsi árának ötödét kifizetni pluszban, de biztos hülye vagyok... A másik, simán lehet találni 4 éves kocsit 70ezer körüli futással, csak szerencsésnek és kitartónak kell lenni. Ha meg tekert, hát tekert, mit tudok tenni ellene?
Csé 2013.07.28 21:23:23
@butschq: Elképzelem: "Hát igen, sajnos ez típushiba. Fogja magát, és csak úgy leugrik..." :D :D
Csé 2013.07.29 06:38:54
@33621: Ha visszaolvasol, rájössz, hogy nem ilyen autókat keresek :D Nekem is volt 8 éves 80ezres Fiat Punto II-m. Mivel újonnan vettük és csak mi használtuk, kíméletesen.