Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cliff barnes (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Lehúznak az oktatók 2008.06.12 10:20:00
Zoltán a múltkori autóvezetői lehúzós vizsgázós posztra reagált az alábbi levelében, amiben arra mutat rá, hogy nem csak a vizsgáztató a sáros többnyire, az oktatónak legalább ugyanannyira érdeke, hogy a tanulója bukjon egy-két alkalommal... Legutóbbi blog bejegyzéssel…..
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
Saját TV csatornát indít az ország Norbija. Az első dobás egyből egy reality lesz, melyben kamerák követik a Schorbertékat mindenhová és láthatjuk majd Rékát főzni, a kis Larát tornászni, a családfőt bevásárolni. Hát nem cuki ?! Az első kérdésem ezzel kapcsolatba, hogy…..
Subba Pinával a fiatalokért 2008.02.07 10:17:00
Mintha nem lenne kurva mindegy, melyik nyomorultat rángatják dróton a következő négy évben az Ovális szobában a félhomályban szivarozó háborús bűnösök. Szórakozásnak azonban remek nézni, ahogy igazi pénzekért igazi reklámosok igazi szarkeverést nyomnak. Az epikus küzdelem a…..
cliff barnes (törölt) 2008.02.07 10:17:54
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..
A pucércsajos kártyanaptár nem adja magát olyan könnyen, mint az egyéb halálraítélt papíralapú tartalmak. Bár naptár funkcióját átvették a mobiltelefonok, mindenképp mellette szól, hogy pucér csaj van rajta. Éva a hagyományőrzés eme szimpatikusan békés fajtáját fedezte…..
cliff barnes (törölt) 2008.02.01 09:56:21
Kérem szépen, az internet óta semmi nem marad titokban, ezt már tudja Paris Hilton is, így azon sem kell csodálkozni, hogy a produkcióhoz közelálló források (vagy egy újságíróknak eljuttatott DVD-t megnéző fan) közzétették a szezonnyitó epizód tartalmát. Mivel mi iszonyatosan…..