Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaa

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy várható volt, a Wizz megkapta a balkáni útvonalakat, mind az ötöt. Pár ezer forinttól van mindegyik, négy évig biztos meg is maradnak. Nem tisztünk annak véleményezése, hogy mennyire jó ötlet az adófizetők pénzét balkáni malévpótló útvonalak finanszírozására fordítani, mi utazni szeretünk és…..
Kaa 2016.12.16 11:45:39
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Kaa 2016.06.21 12:57:19
@MR2 Sándor: Én azt hittem, hogy Stancu-t ejtik Sztancsunak. Biztos túl sok CsauCSeszkuzást hallottam már. :-) Kösz a kioktatást.
74 évvel ezelőtt, 1939. április 7-én szállta meg az olasz hadsereg Albániát. Gróf Apponyi Geraldine albán királyné és férje I. Zogu király emigrációba kényszerült. Egykori tiranai palotájukat most unokájuk követeli vissza. Gróf Apponyi Géraldine és férje, I: Zogu albán király. A háttérben az…..
Miközben hülyeország hülyekormánya népesedési kerekasztal körül vitatkozik, hogy mitől lenne itt több középosztálybeli gyerek, hülyeország hülyeönkormányzata mindent megtesz azért, hogy a gyereknevelés minél nagyobb szopás legyen.Mint ahogy az egész országban, úgy a mi…..
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
Megint eltelt egy év az utolsó kocsmázós bejegyzés óta, nem lesz ez így jó. Hiába próbálok sűríteni, sehogy sem sikerül. Pedig rengeteg ígéretes boros hely nyílt az utóbbi időben Budapesten – vidéken nemkülönben –, csak hát el is kéne jutni valahogy ezekbe az…..
A mai testületi ülés legkeményebb napirendi pontja nem a költségvetés (ami várható lenne február környékén), hanem a Kormos István Általános Iskola megszüntetése. Azoknak, akik nem ismerik: a Kormos a sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkozik, akik tanulásban…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Egy méltatlanul háttérbe szorított, de attól még teljesen aljas és hosszú távon veszélyes mozzanatra szeretném felhívni a figyelmet a nyugdíjpénztári törvény aláírása kapcsán, és ez az államiba való visszalépés módja. Mert ugye, aki azt szeretné, hogy a polgárjogi…..
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
Kaa 2010.11.29 18:43:03
@Akitlosz: Na most két eset van:

1. Nem laksz Budapesten. Ez esetben javaslom, foglalkozz a saját városoddal, az enyémet meg ne gagyizd le.

2. Budapesten laksz. Ez esetben te vagy a legnagyobb szerencsétlen lúzer akit életemben láttam. Ha ENNYIRE gáz a város, miért nem mész egy jobb helyre lakni?
Kaa 2010.11.30 13:36:59
@Akitlosz: Nem akartalak én téged személyedben sértegetni. A megállapításaiddal nem lehet vitatkozni, azok egyrészt szubjektívek, ha te így látod, hát így látod, másrészt relatívak - melyik városhoz képest? Nem tudom, te hol voltál eddig, de gyakorlatilag az összes szempontod esetén tudok olyan EU nagyvárost mondani, ami abból a szempontból szarabb, mint Budapest.

Próbáltál te valaha tömegközlekedni, vagy egyáltalán közlekedni Athénban? Próbáltál te egy hangulatos kocsmát találni Stockholmban? Láttad te már hogy mennyi szemét van az utcán Nápolyban és hogy néznek ki a házak? Próbátál te már taxit találni szombat éjjel egykor Párizsban? Láttad te már, hogy minden olasz és francia nagyvárosban gyakorlailag az ÖSSZES autó be van horpadva? Próbáltál-e átmenni a zebrán Genovában?

Még sorolhatnám a végtelenségig, de ha te csak a rosszat akarod látni, akkor szerintem veled van a baj, ennyi személyeskedést mégis engedj meg.
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
Pásztor Tibor Kell egy csapat! 2010.09.29 02:57:00
Kaa 2010.09.29 11:17:12
Pásztor Tibor Polgármesterjelölt 2010.08.27 19:27:00
Határozatilag polgármesterjelölt lettem, bár még nem jogerős. 33/2010 (VIII. 27.) határotatAfterpost: már jogerős...
Pásztor Tibor ATV, Egyenes beszéd 2010.08.24 16:23:00
A tegnap esti felvétel megtekinthető az alábbi linken:http://atv.hu/videotar/20100823_pasztor_tibor..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..