Regisztráció Blogot indítok
Adatok
termeloero

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az északi félteke fagyos segglukát keresed, a Ferenc József-földön megtalálod. A 80. és 82. szélességi kör között található szigetcsoport havas, kopár, de mindenek előtt rideg és távolságtartó, csak úgy, mint az ott felejtett rozsdahalom, több száz tonnányi katonai…..
A nagyfokú gépesítettség ellenére az átlagos lövészek egyéni felszerelése a 21. századra tovább nőtt. A felszerelés súlyát illetően a Tengerészgyalogság az élen jár, ami úgy nem mellékesen nem kevés mozgásszervi panasz kialakulásáért felelős. A másik érdekes…..
Néhány poszttal korábban volt szó a Facebookon példátlan intenzitással hirdető kedvezményes Oakley-webáruházról. Egységesen 85%-os kedvezménnyel hirdetnek rengeteg Oakley-típust, és már ott nagyon büdös a dolog, hogy minden modelljük 49 993 forintról van leárazva 7500-ra,…..
termeloero 2014.12.10 22:23:21
@Andie: De hát ez annyira nyilvánvaló: ingyen miért kapnál meg bármit is tömegével?
Hamisítványok még komoly kereskedőknél is megfordulnak olykor, de olyanok, h csak laboratóriumi anyagvizsgálat során derül ki a turpi.
Ezért se jó trendi tömegterméket választani, olyasmiért kell inkább rajongani, amit nem jut eszébe a kínainak hamisítani, mert kétséges, h bárki megvenné.
Egyébként sok cucc beszára a bruttó árnak 30-50%-a, tehát előfordulhatnak extrém árzuhanások és a "gyanúsan olcsó" szöveg párszor épp nem igaz.
Nekem is sikerült olyanokba beletrafálni, hogy 6% - 30% között vettem közvetlen a forgalmazótól szerintük beragadt cuccokat, 100e körüli értékben.
Eszembe nem jutott neppelni, egyszerűen nem bírtam otthagyni a katalógusból ismert tárgyakat, a fogyasztói őrület követelte a magáét és még akiknek ezt-azt továbbadtam, ők is gyanúsan méregették a portékát, hogy ez most miért 20ezer, 58 helyett? Igaz, vetődni kellett és kis hibaszázalékkal tudni a kb 120 féle cikk aktuális kisker árát. Másnapra az általam és kevés más emberke által hátrahagyott reszlit is szétkapkodták és tényleg csak a leárazva is túlárazott cuccok maradtak.