Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tynow

16 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
Várhatóan idén novemberben nyit Budapest történelmi központjának szélén a Hotel Rosslyn, mely a tavaly megnyílt Lánchíd 19 Hotel-hez hasonlóan a Design Hotels szállodalánc tagja. A a négycsillagos szállodában 70 vendégszobát alakítanak ki, a vendégeket tapas bár, kávézó,…..
Írtunk már arról, hogy a Vám- és Pénzügyőrség lehetetlen feladatot vállalt az adócsalással gyanúsított szlovák rendszámos autók ellenőrzésével. Azt is, hogy furcsa így hasraütéses alapon kipécézni épp a szlovák rendszámokat, amikor az igazán nagy értékű autókat a…..
Webisztán Bábeli ostromok a weben 2008.08.20 09:11:00
A Facebookot megrohamozzák a törökök, az Imeem filippínó zenéktől lesz hangos, a Last.fm-et pedig beborítja a Loituma. A LinkedIn indiai mérnökök bulihelyévé válik, a Twittert elönti a japán mitcsinálokmost-cunami. A LiveJournal ciril komorságra vált. Az Orkut lesz Irán…..
A héten sikerült egy olyan napot kiválasztanom a bankba menetelre, hogy jól bőrig ázzak. Na sebaj, legalább azon is túl vagyok, és elméletileg már nem kell egy darabig újra menni. A már jól bevált kettes asztalt választottam, már nem is kell azonosítani magam, így könnyedén…..
G ma megkapta a bélyegző megrendelésének visszaigazolását, és egy pdf-ben minta nyomatot. A bélyegzőn a következő adatokat tüntetjük fel:cégnév (ami egyben a rövidnév is)cégnév folytatásaadószámbankszámlaszámemail címposta cím4590 Ft/db áfával, így a 2db-ért 9180 Ft-ot…..
Belsőség HR, BiH, SLO 2008.08.13 07:09:09
  Szerzőink hazatértek családi nyaralásukból, és elméláznak azon, hol is jobb az autós ember dolga. Nyugati jugoszláv utódállamok, vagy Magyar Köztársaság? Vélemények az azonos című publicisztikáról...
Itt a XXI. század, banki ügyeinket egyre inkább az internet segítségével tudjuk intézni. Gondoltam az elektronikus kor és a környezettudatosság jegyében megkísérlem rávenni a személyes számláimat vezető bankokat, tekintsenek el a papíralapú bankszámlakivonat…..
Egy magyar informatikai fórumon többen megerősítették, hogy a CIB technikai ügyfélszolgálatánál az ügyintézők értik a dolgukat. Hasonló pozitív beszámolókat várok más bankokkal kapcsolatban is...
Egyik ismerősöm úgy döntött, hogy céget alapít, ezt meg is tette még múlt év decemberében. Számlavezetéshez a CIB Bankot választotta.December 4.-én megnyitották a számlát, valamint az elkülönített törzstőkeszámlát. Január 7.-én a cégbíróságtól megkapta a végleges…..
A Budapesti Értéktőzsde 2008. március és áprilisban ingyenes előadássorozatot tart a következő témákban: Tőzsdei alapismeretek Technikai elemzés Fundamentális elemzés Hogyan hozza meg döntéseit egy professzionális befektető Igaz, hogy tavaszra betelt a…..
Itthon is kezdenek elterjedni a visszatérítést vagy egyéb pénzügyi kedvezményeket nyújtó bank- vagy hitelkártyák (Allianz Extra Hitelkártya, BudapestBank GO Kártya, Cora Vásárlókártya). A legújabb divat a szegények segítése (Product Red - American Express Red Card) után az…..
Az osztrák Oberbank AG magyarországi fióktelepe megkezdte banki szolgáltatások nyújtását. Fiókjuk a Westendben található. Amiért itt említésre kerülnek, az a nyitási akciójuk magánszemélyek részére: 2008. év végéig ingyenes folyószámlavezetés...
A Quaestor csoport folyószámla szolgáltatások nyújtásába kezdett, mind magánszemélyek és jogi személyek számára. Gyors utánajárás után kiderül, hogy a Forrás Takarékszövetkezet termékeit értekesítik. A termékek neve is egyezik...
Az Indexen jelent meg a hír, miszerint a Posta új POS termináljai még nincsenek beállítva és a teljes kártyaszámot, valamint lejárati dátumot is rányomtathatják a bizonylatra. A bizonylatra melyet szinte mindenki félredob az első kukába. Hál istennek a CVC/CVV kódót nem nyomtatja…..
A következő saját történet, éppen ez is a Raiffeisennel esett meg, mert náluk tartom a privát és céges számlámat is.Külföldi partnereink vannak, egyik USA-beli ügyfelünk kérésünkre a díjazásunkat azonnal elutalta.  Nálunk kedd este 10 óra, náluk délután 1 óra. …..
Tynow 2008.02.05 09:45:30
makiretto,

ha nekem nem hiszel, talan a merriam-websternek igen:
www.m-w.com/dictionary/overnight

1 a: on the evening before b: during the night
2: very quickly or suddenly

Jelen szoveghez a 2. ertelemezes tarsul. Egyebkent az overnight post a gyorsposta.

En nem szemelyeskedek veled, te viszont igen. Azert, mert egy hozzad kozelallo bankrol negativumot irtam egy elozo cikkben, ettol meg nem kell szemelyeskedni, es ez a viselkedes csak teged minosit. Kommenteket meg nem torlok.
Az alábbi történetet taltam küldte be: December 10-én felemeltem Visa Electron kártyámhoz tartozó limitemet. Nem sokkal később levelet kaptam a banktól, benne csodaszép új Okoskártyával (a korábbi Raiffaisenes poszt történetét íróhoz hasonlóan engem is mindig enyhe émelygés…..
Az alábbi történetet Timi küldte be:Történt egyszer, hogy hihetetlen módon úgy jött ki a lépés, hogy hitelfelvételre szánjuk el magunkat.  Na nem felelőtlen módon, hanem meglévő felelőtlen bankszámlahitelünket és hitelkártyánkat kívántuk kiváltani egy személyi…..
Ruby fejlesztők vagyunk, így nap mint nap találkozunk megoldandó problémákkal, amiket sikeresen szoktunk abszolválni, de legtöbbször az információkat hozzá össze kell gyűjteni.Mi összegyűjtjük ezeket és leirjuk nektek, egyszerűbben, hogy ne kelljen keresni.Ilyeneket fogtok itt…..
Elég sokat foglalkozok a pénzügyekkel - a privát pénzügyeimmel.  Ugye azt a közhelyet mindenki ismeri, hogy csak pénzből lehet még több pénzt csinálni.  És igen, mindenkinek van pénze, annak is, aki "bérből és fizetésből él", azaz saját bevallása szerint…..
A Raiffeisen-CIB hitelügyéntézéses történet sokakat megmozgatott, többek között Raiffeisen-es, CIB-es és egyéb banki jelenlegi és exkollégákat.Rettentő módon örülnék neki, ha akár névtelenül, akár névvel egy-egy ügyintéző beküldene egy ismertetőt a saját bankjáról,…..
Magyar bankvilág Üdvözlő 2008.01.31 15:12:00
Ebben a blogban magyar bankokkal kapcsolatos történeteket, beszámolókat és információkat fogtok olvasni.Mindenkitől szívesen fogadok történeteket, amiket közzé fogok tenni. Magam részéről a saját tapasztalataimat kívánom leírni...