Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ris (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Balázs Vendéglő. Született 1799-ben, meghalt 2012-ben. De utóbbi éveiben csak kómában és egyre romló állapotban várta, hogy valami történjen. A gyors elmúlást vagy a csodával felérő feltámadást." - emlékezik meg a több mint 200 éves hűvösvölgyi…..
Lojalista nevű olvasónk rövid levelet küldött nekünk, melyet képekkel is illusztrált. Ő azt vette észre, hogy a falak menti nagy oszlopoknál, ha esik, úgy folyik le a víz, mint a Niagarán. Értem én, hogy nincs pénz, meg ilyenek, de valahogy nem lehetne egy kicsit leszigetelni…..
Új MÁV blog Mínusz egy utas 2011.07.11 08:33:00
Andrea is pórul járt a július 9-i késés-sorozattal, Ő csak 50 kilométert szeretett volna megtenni, de ez 2 és fél óra alatt sikerült. Persze most már végleg befejezte a MÁV-val a történetet, amit személy szerint nem is csodálok, a napokban még több ilyen levél lesz itt…..
ris (törölt) 2011.07.11 22:05:34
@Pszt!: b+, szegény anyukád, te már kocsival a seggeden születtél!
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
 Az angol fogadók töretlenül bíznak Overdose-ban - olvasom a hírt. Jó nekik. Én már nem tudok.    Overdose léte és eddigi pályafutása tökéletesen megtestesíti a magyar néplélek minden sajátosságát. Óriási tehetség, rendkívül nagy reményekkel indult,…..
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
Demszky Gábor kevesli a nyugdíját, mondják a lapok. Csakhogy ahányan vannak annyi félét. Az indexnek nyilatkozó Demszky szerint 200 ezer lenne a nyugdíj amit kapna, és a kiesett évei miatt pereskedne a hiányzó néhány tízezer forintért. A Borsban megjelentek szerint viszont…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
ris (törölt) 2010.11.28 20:53:31
@Somlo: Szia! nov. elsején jeleztem, hogy vannak tankönyveim, amiket szívesen felajánlanék. nincs vmi ötleted, kit keressek meg ez ügyben?
ris (törölt) 2010.11.28 21:16:56
@Mike3X: ok köszi. Somlónak írtam, vannak tankönyveim is, azokat is felajánlom. nov.1.-nél ott a "lista".
ris (törölt) 2010.12.19 21:39:25
@Somlo:
Köszönet a soraidért! És köszönet Neked és a többieknek is azért a fantasztikus munkáért, amit véghez vittetek!

Mindannyiótoknak kívánok nagyon szép ünnepeket és hozzon az új év békét, sok örömet és megnyugvást!

(talán a nálam, nálunk lévő holmik lejutnak még valamikor.)
Hogy kerül a parkettára kutyakaka? És mit keres egyáltalán a parketta az utcán? Hát persze, hogy egy reklámkampány részeként került oda, ugyanis a milánói Y&R ezzel a gusztusos kis installációval szerette volna felhívni a kutyatulajdonosok figyelmét arra, hogy nem kellene az…..
"Sziasztok! Már nagyon régóta gondolkoztam, hogy küldök be én is képet a kutyáimról, Manóról és Csokiról. Manó kutyám (eredeti nevén Bluetooth) husky-labrador keverék, hihetetlen intelligens és rendkivül pofátlan :), számtalanszor lett áldozata az asztalon felejtett…..
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Nem tudom, hogy így két hét után mennyi esély van arra, hogy megtaláljunk egy cserbenhagyót, aki kishíján megölte levélírónkat a gyermekével együtt. Márta azért rajtunk keresztül is tesz egy próbát. Az biztos, hogy megérdemelné az ilyen mocsok, hogy elkapják és hűvösre…..
Roberta az Index székháza mellett, a szakadó esőben találta Lédát, ezt az elkóborolt, csapzott blökit. "A dominánsan Husky márkájú kisállat a Flórián udvar környékén bóklászott, bőrig ázva, éhesen. A szerkesztőségünk egyik tagja felfigyelt a gazdátlannak tűnő…..
Rájöttem! Régészet 2009.09.21 10:00:00
A régészek abból élnek, hogy a földet túrják (ebben hasonlítanak a parasztokhoz), és ezen tevékenységük egyetlen kézzel fogható eredménye, hogy hátráltatják az autópályák és a gyorsforgalmi utak építését. Néha találnak valami csontot, vagy egy darab törött…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..