Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dingdong

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltál már arra, hogy karriered "adult témakörben" indítsd? Hogy meztelen férfiakat és asszonyokat filmezz és fotózz párzás közben? Jó hírünk van! Álmaid akár internetes álláskereső honlapokon keresztül is megvalósíthatod! A Jobmonitor most operatőr és fotós…..
A sajtó már korábban cikkezett erről a jogszabályról, a Zugügyvéd most közzéteszi. A 2006. évi CXXX. törvény a regisztrációs adó részleges visszatérítéséről rendelkezik. Fontos információ, hogy az Országgyűlés az Európai Közösségek Bírósága által a C-290/05. és a…..
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Azt állítom, hogy míg Magyarországon eléggé öles léptekkel fejlődik a bortudás – noha sok tanulnivalónk van még, ugye –, addig a pezsgőkultúra sehol sincsen. Magunk sem sokat foglalkozunk vele. Nem nagyon iszunk szpárklingot, vagy ha mégis, legfeljebb szilveszterkor és…..
Ehhez nehéz is lenne bármit hozzáfűzni...
dingdong 2006.12.29 23:38:11
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..
A Zugügyvéd Kiss István kolléga ügye óta már nem nagyon hisz a „Holló a hollónak” kezdetű népi mondásban,de a rendőrökre támadó rendőr esete minden bizonnyal hungarikum. A Blikk és az Index cikke szerint saját kollégáira támadó dunakeszi rendőr az MTV…..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
Egy viccesnek tűnő kérdés érkezett a Zugügyvédhez, amely azonban több valós problémára rávilágít. Az üzleti életben az offshore cégek számlái gyakorlatilag mindennaposak, és gyakran nincs mögöttük valós teljesítés. Meddig tart egy ilyen cég magyarországi képviselőjének…..