Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sotdia

53 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A thonet székeknél megkülönböztetünk kézi fonású és nútos befogatású széket. A kézi fonású thonet széket az eredeti technológiával javítják, ennek az ára..
Az apácarács egyik nagy előnye a sokoldalú felhasználhatósága. Így a fürdőszobában is nagy hasznát vehetjük, ha el szeretnénk takarni a bojlert vagy a szerelvényeket, csöveket...
Mivel a cég nem viszontforgalmazó, hanem saját maga gyártja bambuszpálcákból az apácarácsot, ezért nem csak szabványméretű, vagyis 65cm*125cm-es rács vásárlására, hanem egyedi méretű bambusz rács rendelésére is van lehetőség...
A cég által gyártott bambusz rolók a rendeléskor megadott méretek és egyéni igények szerint készülnek, ezáltal arra is van lehetőség, hogy olyan rolót rendeljünk, ami formára illeszkedik egy srég ablakra vagy felszerelhető tetőtéri nyílászáróra...
A bentlakást nyújtó Idősek Otthonában az ágy melletti falvédővel szemben is előírásokat támaszt az ÁNTSZ. Ilyen például, hogy tisztíthatónak kell lennie. Ezek a bambusz falburkolók nem csak hogy könnyen tisztántarthatók, de a többi előírásnak is teljes mértékben megfelelnek...
A bambuszroló egy természetes anyagból készült árnyékoló, ami zsinórral összeerősített bambusz pálcákból áll. Ezek a pálcák a barna különböző árnyalataiban léteznek, a barnaszín mélységét hőkezelés által érik el. Tehát nem festettek a pálcák, hanem a hőhatására a bambuszban lévő cukor…..
A megvásárolható faragványoknál megkülönböztetünk: a cég által tervezett és gyártott díszeket, valamint viszontforgalmazott termékeket...
A lakásillatosítást egy egyszerű, ámde dekoratív módon, rattan pálcával is megoldhatjuk. A 2-3 mm átmérőjű, 20-25 cm hosszú rattanpálcákat tegyük kis vázába, üvegcsébe, melybe előzőleg finom illóolajat töltöttünk...
A nádszövet betétes thonet székeknél megkülönböztetünk kézi fonású és nútos befogatású székeket...
Az apácarács sokoldalúan alkalmazható az otthonunkban. Nem csak ajtóbetétanyagként használható, hanem arra is alkalmas, hogy eltakarjuk pl. a régi, nem olyan szép radiátort, vagy a bojler alatti csöveket, amik rontják a fürdőszoba összképét. De hogyan használhatjuk fel ezt a rácsot valaminek az…..
Sokan szeretik az antik hatású dolgokat az otthonukban, így a fából készült bútorok és egyéb tárgyak nagyon elterjedtek. Ezekkel a faragott fa díszekkel ..
Az első lépés, hogy kérünk egy árajánlatot. Ehhez meg kell adni a paramétereket, vagyis a dísz méreteit és kinézetét. Ezt kétféleképpen adhatjuk meg: a) E-mailben küldünk egy rajzot vagy egy képet a díszről, lehetőleg..
A rendelhető faragványok alapvetően két csoportba oszthatók: egyik része a viszontforgalmazott termékek, a másik (nagyobb) része pedig a saját gyártásúak.A viszontforgalmazott faragványokat csak a katalógusban lévő méretekben lehet megvenni. A saját gyártású..
Az egy betűvel ellátott faragványok csak a feltüntetett alapanyagból vásárolhatóak meg (jellemzően bükk vagy hárs). A kettő vagy három betűs faragványok bükk és juharból vásárolhatóak meg. Egyszázezer forint értéket meghaladó egyedi rendelés esetén a fafajta meghatározható. Méret tekintetében..
Ha csak pár darab faragványt szeretnénk rendelni, akkor célszerűbb a weboldalon lévő díszek közül választani.A választék igen széles, viszont ha még így sem találunk megfelelőt, akkor van lehetőség..
A textilre ragasztott bambusz anyagot nem csak falvédőnek szokták használni, nagyon jól mutat ajtóbetétanyagként is. Utóbbi esetben célszerű egy..
Az ilyen bambusz anyagot sokoldalúan fel lehet használni. Azonban akár falvédőként, akár ajtóbetétanyagként szeretnénk felhasználni, szinte biztos, hogy..
A fonallal összeerősített bambusz anyagból elsősorban rolót készítenek. Ez a bambuszroló egy olyan természetes árnyékoló, ami természetes anyagú bambusz pálcákból áll. Viszont nem csak rolót lehet gyártani ebből az anyagból. Sokoldalúan..
A teli nádszövet vagy más néven rattan szövet nagyon jó használható például ajtóbetét anyagként. Mivel ez a rattan belsejéből készül,..
A thonet anyag felhasználási területe igen széleskörű. Nem csak székek ülőfelületeként és háttámlájaként használhatjuk, számos egyéb módon is felhasználható: ajtóbetétanyagként bútorokba szerelhető, vagy fakeretbe foglalva..
Az ára nagyon kedvező, négyzetméter szerint van meghatározva, ami - bármelyik bambuszanyagot is válasszuk - egységesen..
Sokan rendelnek külföldről is ilyen bambusz rolókat, a kedvező ára, minősége miatt és legfőképp azért, mert..
Egy ilyen egyedi bambusz zsaluzia gyártása nem egy hosszadalmas munkafolyamat, viszont a gyártás a megrendelések beérkezésének sorrendjében történik. Tehát amikor sok a megrendelés..