Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matheo

3 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leno közismert gyűjtő, elképesztő mennyiségű autója és motorja van, és persze nem is a számuk a legmegdöbbentőbb bennük, hanem az, hogy ritkaságok egész sora áll a garázsában., A Totalcar volt is kint nála Los Angelesben, és megnéztek pár dolgot, itt van róla a film, érdemes megnézni. Miután a…..
Hendézéssel, kirendelt iskolásozással, timizéssel, tónizással, ráhelezéssel és velünk is. Vicces kontent of da day. ..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
Ez nem autós műsor, ez cirkusz, és ezek nem műsorvezetők, hanem bohócok. Mielőtt bárki nekem esne, ezt nem én mondom, hanem James May. Akár mosolyogva, akár fanyalogva mondja ez bárki más, igaza van. Kedden testületileg elmentünk megnézni a Top Gear Live-ot, és vegyes érzelmekkel…..
Belsőség London, jövünk! 2014.06.15 18:16:23
Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a…..
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
Matheo 2014.02.26 09:51:40
@ommm: Most nézem hogy van 12.33-as is... Azta... Így még nagyobb a teljesítmény a szememben! :) Köszi, amikor először néztem, nem láttam.
Roaring Twenties, azaz a tomboló húszasok. Egy kifejezés, amit az első világháború vége és az 1929-es nagy gazdasági világválság közötti időszakra használnak. Ez a néhány év Amerikában és Európában is a gazdasági és technológiai fejlődésről szólt, a viszonylagos…..
A Fringe után hagyott űrt (igen, kurvára hiányzik, még a szánalmas záróévaddal együtt is) a Fox idén egy olyan sorozattal igyekszik betömni, amit a Fringe-t jegyző J.H. Wyman készít és JJ Abrams az egyik executive producere. És vannak benne az Asimov-féle robotikai…..
Két hónap telt el a két TC pályanap közt. Ez jó sok idő, de a versenyautó-építés munka. A munka pedig, mint az nyilvánvaló, légnemű, amennyiben állandóan kitölti a rendelkezésére álló teret. És ott nyomást képez. Lássuk, hogyan. Először is a motor: Powered Áki…..
A The Hollywood Reporter lebegtette meg a hírt, miszerint elképzelhető, hogy a Dexter nyolcadik, egyben utolsó évada után a Showtime csak folytatná a franchise-t, mégpedig egy spinoffal, aminek Debra Morgan, Dexter iszonyú mocskos szájú húga lenne a főszereplője. David Nevins, a…..
Matheo 2013.04.22 16:49:35
@morbiczer: Pontosan. Próbálták elhesegetni, de ez egy oltári nagy SPOILER volt bárki is szivárogtatta ki.
A kezdő képeken az ifjú James Hetfield fergeteg ijedtségében és csuklyás álcában menekül egy montanai hippitáborból. Faágon leng, sziklán ugrik, csalitosban fut mezítláb, nyíllal máglyát gyújt. A pirotechnikai bemutatóra felneszez egy közeli kínai halászhajó legénysége és…..
Azt tudtuk eddigi is, hogy Benedict Cumbebatch és Martin Freeman, azaz Holmes és Watson a Sherlockban túl jó teljesítményt nyújtott ahhoz, hogy Hollywood csak úgy engedje őket (viszonylag) alacsony költségvetésű sorozatokat forgatni, és lecsapott rájuk. Cumberbatch az új Star…..
Matheo 2012.11.27 17:27:00
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Matheo 2012.08.15 15:42:49
@Rézmányi Balázs: Mi megértőek vagyunk veled szemben. A gépnek ami ezt elkövette azonban vesznie kell... Egy olyan Hivatali Patkányok jelenetre gondoltam... Remélem nem nőtt a szívedhez! :D
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.19 11:30:00
A Hulu és a BBC America koprodukcióban készíti el a The Thick of It című brit pilitikai szatíra negyedik évadát. Camilla Luddington (True Blood, Kaliforgia - képünkön) visszatérő szereplő lesz a Grace klinikában, Richard Burgi a Blue Bloods évadnyitó vendége lesz, a…..
Matheo 2012.07.19 16:48:34
@saks: csatlakozom...
Egy burzsujnak sem feltétlenül degradáló biciklizni. Igaz, nálunk ennek néhány nyugatabbra lévő országhoz képest jóval kevésbé van kultúrája, de szerencsére itthon is lehet vásárolni egy-két igen stílusos darabot. Ezúttal nem a kétkerekűekről lesz szó, hiszen egy fontos…..
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
Filmdroid Rövidfilm: Chase 2012.03.10 14:22:00
Dögös csajok nyomják tövig a pedált a The Chase animációs filmben, mögöttük kismillió rendőrautó.   ..
Állítólag mindjárt itt a tavasz, de a távoli északon, ahol Pontonok várnak az optimista magyarra, még javában tart a tél. A lapp fiatalok népviseletben moonwalkolnak, a lányok vidámak, a hosszú éjszakák és rövid nappalok meghatározzák a hangulatot. Isznak, mulatnak, autóval és…..
 Sziasztok arcok! Megjöttem Belgiumból, amiről írok is egy kis összefoglalót nektek sok-sok képpel tűzdelve! De nem ma, most még a hamburgeré a főszerep! Egy olyan helyet látogattunk meg Milánnal, amit egy ilyen tesztbe be kell vennünk, pedig a földrajzilag nem túl frekventált.…..
  Ugye, hogy a legtöbben automatikusan a mobiltelefonjukra néznek a pontos időért még akkor is, ha van karórájuk? Az óra egyre inkább „csupán”ékszer-funkciót tölt be, és - ha nagy szavakat is használhatunk ­- saját stílusunk kifejezésének fontos része. Az…..
Nem sokat vártam a Once Upon a Time pilotjától, mert az ilyen modern köntösbe öltött mesék általában nem szoktak jól elsülni. Vagy az arányok borulnak fel, és túl sok a modern vonal, esetleg túl domináns a meseszerűség, vagy túl giccses lesz az egész, és beleun az ember hamar.…..
Matheo 2011.10.22 11:45:29
Annyira, de annyira akartam szeretni ezt a sorozatot, hogy az valami hihetetlen, komolyan, Két olyan színész is van benne, akit kedvelek (Jason O'Mara és Stephen Lang), a történet az időutazással és a dínókkal engem nagyon érdekelt, az ilyen ember vs. természet cuccok meg mindig is a…..
Azt hiszem, csajozni nem fogok tudni ezzel a képpel Eleve nagy izgalom volt, hogy egyáltalán kapok-e meghívást a nagy össz-TC gyorsulási versenyre. Tényszerűen nézve nem vagyok TC-alkalmazott, bár minden nap bedugom a fejem a szerkesztőségbe, hogy hátráltassam a munkát egy kis…..
Matheo 2011.09.24 10:32:04
@Winkler Róbert: Még nincs kiírva a műsortervbe? Melyik héttől lesztek??
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..