Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas Szeip

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár a legjobbat nyúlhatnánk le! Határunkat a migráns - Hesco-t a migrén kerülgeti. Az építőipari válság a kerítésépítőket is gyászosan érintette, nem is gondolhatták volna előre, hogy épp napjainkban köszönt be náluk a reneszánsz. A HESCO angol cég sem gondolta volna…..
A beilleszkedés, új otthonunk elfogadása nem is olyan egyszerű, mint elsőre (jellemzően Magyarországról) gondolná az ember. A kulturális sokk különböző állomásairól már többször is szó volt, komoly pszichológusok, szakemberek is írtak ide róla. Moholy mai írása szerintem…..
Tamas Szeip 2015.09.24 18:33:27
Két német főszereplője van a magyar foci színpadnak: Bernd Storck és Thomas Doll. (Azok után, hogy a teljesen magyar, de félig-meddig német Dárdai Pál éppen azon munkálkodik, hogy a berlini Herthát éppen a Bundesliga élcsoportjába vezesse). Storck szövetségi kapitányként még…..
Tamas Szeip 2015.09.14 10:09:37
@dagizoli: melyik meccsek ? Mert azért a hollandokat szarrá verte a Fradi !
A menekültügyben sok egyoldalú, méltánytalan tudósítás jelent meg a nyugati sajtóban Magyarországról. Az utóbbi napokban azonban új fegyverek is megjelentek a hungarofób eszköztárban: a nyílt, szégyentelen hazugság és az aljas vérvád. “Migránsok menete az…..
Tamas Szeip 2015.09.06 16:26:44
@Viktorátus: MInket már egyszer tönkre tettek a mohamedánok 150 év alatt. Miért kellene őket önként beengedni !!!
Élőben adta az M1 az osztrák rendőrség kismartoni sajtótájékoztatóját - PIP-en, hang nélkül!Ilyen még nem volt, és ha nem itt élnék, azt mondanám, nem is lesz! A KÖZSZOLGÁLATI magyar televízió (kis betűvel írom a nevet, mert az éppen aktuális elnevezést nem érdemes…..
Tamas Szeip 2015.08.30 11:31:44
@Gyorgy Nagy:
A proli mint tudjuk minimum baloldali.
          Bauer Tamás az Élet és Irodalomban magyarázta el, hogyan kell majd leváltani az Orbán-rendszert, hogyan kell eltörölni az Alaptörvényt és így tovább, és így…..
Tamas Szeip 2015.08.19 09:43:22
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát persze aki nem ment el szavazni az mind baloldali !?
A kommentelő vagy hülye vagy mindenkit hülyének néz.
A szaktárca illetékesei úgy viselkednek, akár egy utcai banda tagjai: előbb ütnek, aztán kérdeznek. Rétvári Bence államtitkár Szabó Sándor szegedi országgyűlési képviselőnek írt leveléből kiderül, az EMMI nem enged. Előbb megváltoztatja a Ságvári-gimnázium nevét, utána…..
Tudtad-e? Nem mindenki hetero! 2015.03.16 08:20:00
Százból akár nyolc ismerősöd meleg, leszbikus vagy biszexuális, de sokuk rejtőzködni kényszerül.   Általában az emberek azt feltételezik, mindenki heteroszexuális. Ám a leszbikus, meleg és biszexuális (LMB) személyek arányát a társadalomban a kutatók 4-10 %-ra becsülik.…..
 ...Simicska honvédnak nem tetszik a rendszer. A sötét 80-as évekből ásta elő Simicska Lajos azt az emlékfoszlányt, amellyel újabb árnyat vetett a miniszterelnök kikezdhetetlennek vélt nimbuszára. Nehéz lesz bizonyítania, hogy Orbán Viktor jelentett volna róla, de mint tudjuk, kis…..
A legutóbbi bejegyzésem elég nagy vihart kavart, de világosan kiderült a hozzászólásokból, mekkora bajok vannak sokak fejében. Az távolról sem baj, hogy másként látunk dolgokat, más véleményen vagyunk. De az önfelmentéssel párosuló hülyeség már komoly probléma. Kiemelek egy…..
Mostanra nincsenek ábrándjaink: az elmúlt évekhez hasonlóan az idei év is a mutyizásról fog szólni. Lassan már nem marad olyan piac, ahová a Fidesz csápjai ne érnének el, kedvezve a haveroknak, hátráltatva és ellehetetlenítve a piacot, az abból élő tisztes állampolgárokat.…..