Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba_78

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
Csaba_78 2019.05.01 21:17:59
@Hungry__horse: te is fikazol masokat, azonban en alanyi jogon teszem es nem alap nelkül. Azonban, ha mar a nagy nemzeti öntudatnal tartunk es a törtenelemnel...olyan,h igazi magyar mar nem letezik genetikailag, ha ennyire erdekel a törtenelem, akkor ezzel tisztaban kell legyel. :) Szerinted mitöl magyar a magyar? Ebben is egyet ertek Brodyval,h h mitöl magyar valaki.
Csaba_78 2019.05.01 21:50:29
@Hungry__horse: Te mar csak tudod milyen fajta vagyok...rad hagyom, mert innen kezdve nem konstruktiv a beszelgetes. Illetve a velemenyed sem erdekel, mert az utolso (es a korabbi hozzaszolasaiddal is csak magadat es a szintedet jellemezted). Minden jot neked igaz magyar. :)
Csaba_78 2019.05.01 21:55:56
@infrablue: nem gondolnam,h mindegyik külföldi magyar penzehes lenne. Inkabb azt,h halabol szavaznak oda ahova, mert megkaptak a cigany kiskiralytol amire vagytak... Mint a videkiek, akikhez csak az M1 fos jut el, ahol rossz kommunista idöket idezö öntömjen jut el az is tele hazugsaggal. Egy infojuk van a "valosagrol", az is hazugsag, igy nehez elfogulatlan velemenyt formalni. Sok szerbiai es 1-2 romaniai magyarral beszelgettem erröl. Kivetel nelkül azt követöen megtagadtak a szavazast, mert belattak... Mas faszaval nem verjük a csalant. Paran eltettek viktatort..erre en is elkezdtem eltetni csaucseszkut..olyan kopkodesbe kezdtek,h orom volt nezni. Utana egyszerubb volt elmagyarazni a parhuzamot a ketto kozott.:)
HamPLÓ A csömöri kis piros 2019.04.30 07:00:00
A csömöri HÉV egy elég félreeső vonal, létezéséről a főváros lakóinak többsége vélhetően nem is tud. Pedig már lassan 120 éves: az 1888-ban megnyitott Keleti pályaudvar - Cinkota helyiérdekű vasutat 1900-ban hosszabbították meg Kerepesig; a Cinkota utáni domb megmászása a…..
Nagyon vicces, amikor a demokrácia sírásójaként emlegetett fideszesek a demokrácia sírásójaként emlegetett Facebookot akarják megregulázni...
Csaba_78 2019.04.12 11:08:32
@közíró MAXVAL bircaman:

Akkor a cenzura es a sajtoszabadsag korlatozasa szavakat/kifejezeseket kerlek ertelmezd (bar az elmult evek kommentjei alapjan nehez nem elhinni,h nem fizetett vagy lefizetett fideszberenc vagy), de hatha szorult beled egy kis realitaserzek (nem irrealitas).
Amikor otthon bekapcsolom veletlenül a radiot mindig megboldogult Hofi jut eszembe...ömlik belöle az üres, hazug öntömjen, mely a hireket egyoldaluan talalja (mindezt az adofizetök penzen). Gyomorforgato. A partnak es a diktaturanak nem tetszo dolgokat elhallgattatjak, hazudnak. Aki nem az ö notajuk szerint fütyül, azt igyekeznek lejaratni...(bar teny,h sok üresfejü ketneuronos beveszi). Ne magasztald kerlek nekem öket...eleget loptak az en zsebemböl is, nem csak az allamkasszabol.

Milyen civilekröl irsz? Azokrol a szervezetekröl, melyeket szisztematikusan kikeszitett viktator csapata? A bekamenetes alcivil szarokat kerlek ne vedd ide...az nyomokban sem tartalmaz gondolkodo, ertelmes, esetleg ertelmisegi embereket.
Csaba_78 2019.04.12 23:56:34
@közíró MAXVAL bircaman:

Ebben a kommunikacioban ket dolog problemas...

1.Te, aki szemmel lathatolag lekötelezettje vagy a viktator rezsimjenek...lenyegtelen miert...amugy te melyik orszagban születtel es most melyik orszagban elsz?

2. Megprobalsz ugy tenni, mintha egy vallalkozas sajat feltetelrendszere felhaborito es jogtalan cenzura lenne, miközben az uraid diktaturaja es sajtoszabadsag korlatozasa, melyet közpenzböl finansziroznak, nem lenne gond...

A facebook-ot ne hasznalja, akinek nem tetszik ezen gazdasagi alapon szervezödö SZOLGALTATAS..ellenben az ellopott adoforintokbol törtenö hazudozas es agymosas mar büncselekmeny hatarat suroljak...de ezt ugysem fogod beismerni, mert nem erdeked.

Egy dologban remenykedek az orszag erdekeben! Ez pedig az, hogy a jelenlegi hatalmon levö bünözök hamarosan oda kerülnek a tetteik miatt, ahova valok es az öket tamogato, altaluk (közpenzböl) penzelt berkommentelök max közmunkat kapnak azutan,h buktak...aki bünreszes, az nem erdemel mast.

Addig is elvezd a "munkadat" :)
Csaba_78 2019.04.13 19:49:43
@közíró MAXVAL bircaman:

"Azt mondod, joga van egy boltnak kitiltania a cigányokat, a zsidókat, a négereket, stb.? Hiszen magánvállalkozás."

Terelsz, de nem ez a tema, de nem is lehet töled mast varni.

"Hol látsz diktatúrát? Hol sajtószabadságkorlátozást?"

Mo. minden csak nem demokracia. Közepkori feudalis rendszer mintapeldaja. A kerdesed magaban foglalja a valaszt a függösegi viszonyodra. Mennyit kapsz erte viktator rendszeretöl?
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..