Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakegyposzt

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor elkezdtem a Miutcánk nevű közösségi oldalról ezt a cikket, még bőven 2014 volt. Talán ez a blog történetének leghosszabb ideig készült bejegyzése, ami lassan harmadik hónapja íródik. Fontos tudni róla, hogy első, szakmai része egy pillanatképet fest le, ami 2014 decembere…..
Az címben hivatkozott bejegyzéshez, nemrégen megjelent egy BBC cikk, amit ajánlok az olvasók figyelmébe. A Uber ugyanis új kommunikációs és marketing frontot nyitott, a nemzetgazdasági előnyök oldalán. a cikk itt olvasható:http://www.bbc.com/news/business-30874489  Külön felhívom…..
csakegyposzt 2015.01.07 19:29:08
...au revoir... never forget...#JeSuisCharlie  ..
A felmérést ide kattintva lehet kitölteni Egy későbbre tervezett bejegyzéshez kérek most segítséget a blog olvasóitól. A miutcank.hu közösségi hálózattal kapcsolatos véleményetekre vagyok kíváncsi. Aki tud, segíthet a kérdőív kitöltésével. És persze BÚÉK!!! :)…..
Két hónappal ezelőtt írtam egy elemzést arról, hogy milyen elfogadottsága van ma a PR/kommunikációs szakmának. Akkor egy 2008-as elemzéssel vetettem össze egy idei adatsort arról, hogy a hazai piacon, milyen hajlandósággal működtetnek kommunikációs részleget, vagy alkalmaznak…..
  Ebben a pillanatban nem úgy néz ki, hogy a Uber személyszállítási szolgáltatása hosszú időre tervez Budapesten. Azért nem, mert az a szolgáltatás, amelyik hosszú távra tervez, az a szolgáltatás, amikor megnyit egy új piacot, ha jelentősebbet nem is, legalábbis észrevehető…..
Kis szünet után egy marketing kommunikációs gyöngyszemmel jelentkezem. Sajnos nincs jogosultságom egyik idézett lap tartalmának felhasználására, de szerencsére voltak olyan kedvesek a szerzők és feltöltötték a műveiket a világhálóra, így hivatkozni fogok azokra a promóciós…..
A mostani bogbejegyzésben, egy klasszikus, aprónak tűnő, ám annál jelentősebb kommunikációs és ennek folyamodványaként marketinges hibára hívnám fel a figyelmet. Pár hete egy ismerősöm osztotta meg velem az alábbi linken elérhető cikket:…..
csakegyposzt VÁLTOZÁS 2014.12.09 16:56:12
Kedves Olvasó! Külső nyomásra :) mostantól változik a poszt megjelenési formája. Ezentúl nem “csakegyposzt” lesz olvasható a blogon, hanem a már fent levő cikk is ott marad. Bár ez ellentmondás lehet a blog címével, de azért az ésszerűsége megkérdőjelezhetetlen… ezért…..
csakegyposzt Ki csnálja a PR-t? 2014.12.09 16:54:25
Pár héttel ezelőtt egy írást olvastam a linkedin.hu-n a PR/kommunikációs szakma kihívásairól. Akkor eszembe jutott, hogy korábban végeztem egy elemzést egy kliensünknek, amiben kitértünk arra is, hogy a hazai piacon, milyen hajlandósággal működtetnek kommunikációs részleget,…..