Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiszta_Eger

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pillanatfelvétel a hazánkban uralkodó állapotokról. Az igazságügyi bizottság ülésén a fideszes képviselők leszavazták a NAV-vizsgálóbizottság tárgysorozatba vételét: tárgyalni sem akarnak a zöld dossziéról, az éves szinten ezermilliárdos áfacsalásokról. Szerintük az,…..
Az egri közélet langyos állóvíz. Évek, évtizedek óta szent hallgatás övezi a helyi politikát. Kicsit nézzünk ama lavór mélyére akkor. Politikai helyzetelemzésünk Egerből. Ha valamit fel lehet írni Habis László érdemei közé, akkor az az, hogy sikerült ideig-óráig…..
Tiszta_Eger 2015.03.03 19:09:07
@fiúk csángók vagytok?: jogosnak érzett felindulása mögül kinézve észreveheti, hogy itt folyamatról van szó. abban igaza van, hogy a városirányítók, a fejesek a probléma, de a folyamat jelenleg itt tart. most ők vannak a városvezetésben, ez egy pillanatfelvétel. és bármennyire is furcsa sokan így látják.

a cikk nem önálló, lesznek folytatásai, remélem azok elolvasása után a negatív hozzáállás is változik, legalábbis e cikkel szemben.

lehet bullshit-elni, mi bírjuk, de ha esetleg írna egy véleményt városunkról még közre is adnánk ;) mert szükség van a gondolkodó emberekre.
Tiszta_Eger 2015.03.04 09:42:21
@fiúk csángók vagytok?: Valóban nem értünk egyet. Egy pillanatképről beszélünk, ön ebből azt látja amit, mi és sokan mások meg ezt. Éppen azért, mert ez egy pillanatkép, nem lehet mindenről szó. De nyugalom, lesz téma bőségesen.
A folyamat igenis létező, ugyanis minden posztot, hatalmat és erőforrást a Fidesz és katonái akarnak leuralni. Ez eléggé egyértelmű. Ez a blog meg elég fiatal ahhoz, hogy egyelőre csak a jelennel foglalkozzon, de a jó tanácsokat elfogadjuk, megfogadjuk.
Nagyon fontos azzal tisztában lenni, hogy városunkban egy csomó ember igenis nincs tisztában azzal, hogy mi folyik itt. Ha önt zavarja az, egy-egy esetben rávilágítunk a helyzetre, akkor sajnáljuk. Azonban előttünk a jövő és élni is fogunk vele. Talán úgy, hogy még önnek is elfogadható legyen.

Fenntartjuk azonban amit korábban jeleztünk, hogy várjuk írásait. Aki ennyit és jól tud írni, annak felületet kell biztosítani!
Egyre nagyobbak az indulatok azzal tervvel szemben, hogy az önkormányzat Felnémetre költöztetné a hajléktalan szállót. Itt lehet olvasni bővebben is, és itt is, meg itt is. A napokban közreadott hírekből kiemeltünk néhányat: A pénteki lakossági fórumon nem volt ott Rázsi…..
Egyre több az ellentmondás az egri mozikat üzemeltető önkormányzati cég vezetőváltása kapcsán. Az egri Fidelitas elnökét, a mindössze 26 éves Berényi Tamást mindenféle szakmai tapasztalat nélkül tennék a mozik élére. Az Uránia moziban elbocsátásoktól tartanak, a fideszes…..
Új vezetője lesz az egri mozikat üzemeltető önkormányzati cégnek. De előtte még a helyi Fidelitas-vezér érdekeltségébe tartozó vállalkozás jól átvilágítja az előző vezetés munkáját. Mindent vizsgálhatnak, csak a pénzügyeket nem. Még az is megtörténhet, hogy bezár a…..