Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazság Harcos

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El sem hiszem, hogy ezt itt most le kell írnom, hiszen kétszer is volt szerencsém találkozni a sorozatban Aaron Hotchner ügynököt alakító színésszel, és egy nagyon kellemes modorú, higgadt, értelmes faszinak tűnt, akit elképesztően idióta újságírói kérdések sem tudtak kizökkenteni sztoikus…..
YDEA Gyerek mint kiegészítő? 2016.04.06 18:28:14
A gyermekvállalás felelősség, egy életre szóló elkötelezettség. Legalábbis az általánosan elfogadott társadalmi értékrend szerint. Nem tudok azonban változtatni azon az érzésemen, hogy napjainkban egyeseknek a gyermek nem más, mint egy divatos kiegészítő, ami like-okat hoz egy képre. De jól van ez…..
A kínai nők körében vált népszerűvé és annyi a történet lényege, hogy fogj egy A4-es (lehetőleg)fehér lapot és bújj el mögötte úgy, hogy közben ne látszódj ki. Ha ez sikerül, akkor nagyon menő vagy, hiszen a derekad és a hasad olyan vékony/lapos, hogy akár divatmodellnek is elmehetsz és egyúttal…..
Mialatt munkanélküli voltam, próbáltam megragadni a kínlákozó lehetőségeket, így nem mentem el egyetlen megbízásos szerződéses ajánlat mellett sem, ha legalább ez adódott. Ismerősön keresztül jutottam el egy nagyon jól menő céghez. El kellett mennem, egy személyes…..
Pár évvel ezelőtt, mielőtt rátaláltam volna jelenlegi munkahelyemre, jelentkeztem egy érdekesnek tűnő állásra. November közepén mentem a meghallgatásra. Először még jónak is tűnt, komoly helynek, ahol értékelik a szorgalmat, a lelkiismeretességet. Aztán szépen lassan…..
Igazság Harcos 2015.03.30 23:03:22
@Gringo: Állandó ott a fluktuáció, folyamatosan hirdeti a pozíciót. Van aki 50 évesen három gyerekkel már nem ugrálhat, én fiatalabb vagyok, megtehettem, hogy végül ne vállaljam. És még véletlenül sem kamu, mert ennyit kínált. Nem egy szívbajos főnök. S mivel az ember nem válogathat a fentebb említett okokból, először bele is mentem volna, mígnem sorra elő nem jöttek a gondok. Nem is dolgoztam ott, ahogy írtam, addig hitegetett, hogy másfél hónapig csak bedolgoztam neki napi 4-5 órában.
Annyira van közöm a parkolási bírságaihoz, mint neki ahhoz, hogy én mivel megyek be a munkahelyemre.
Igazság Harcos 2015.03.30 22:03:44
@dtk74: Így gondolom én is, emberség, megbecsülés. Ha érzem, hogy tisztelnek, én is tisztelem majd a főnököt. Ő munkád ad, amit én becsülettel elvégzek, függök tőle, és ő is tőlem. És ami az én jelszavam, hogy csak őszintén, semmi képmutatás.
Igazság Harcos 2015.03.30 22:54:35
@laci_52: Nekem is ez a mondat cseng a fülemben, ha arra gondolok, hogy megmondanám a véleményemet. Sajnos olyan sok már a munkanélküli, hogy senki sem ugrálhat, mert várnak a helyére még tízen, és a kollégák is arra várnak, mikor hibázol, hogy hozhassák a helyedre az ismerősöket.
Még diákként volt egy ideiglenes munkahelyem. Legálisan működő  cég, hivatalos diákmunka, minden tiszta és szép. Rendezett munkakörülmények, 8 órás munka, fél órás ebédszünettel a cég konyhájában, hűtő, mikro, tisztaság. Ülő munka révén még az óránkénti 10 perc…..
Az igazságért harcolok A kezdet 2014.12.09 21:19:11
Már egészen fiatal korom óta küzdöttem az igazságtalanság ellen. Sajátos módszereim voltak gyerekként, főleg a fizikailag fejtettem ki nemtetszésemet, lány létemre. Már az óvodában is megvertem az ovistársnőmet, aki eltörte a fülbevalómat. Sosem mentem el amellett, ha valaki…..