Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trójaifaló

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurobarometer felmérése szerint egyre népszerűbb a biciklizés Magyarországon: 22 százalékra nőtt azok aránya, akik számára a kerékpár a leggyakrabban használt közlekedési eszköz. Már a kontinens élvonalában vagyunk, de fontos lenne, hogy a biztonság terén is javítsunk, hiszen a KSH adatai szerint…..
Ismert, hogy az egy évvel ezelőtt újjáalakult Magyar Kerékpársportok Szövetsége kaotikus állapotokat örökölt a korábbi vezetéstől. Hosszú hónapok munkája kellett hozzá, hogy az „örökség” feltárásra kerüljön. Az elmúlt évek felelőtlen gazdálkodása sajnos kihat az…..
A hazai mountain bike berkekben ismert és aktív egyesület, a Merkapt Maraton Team évtizedes hagyománya a bringás évadot búcsúztató szezonzáró tábor megrendezése. Ilyenkor a csapattagok összejönnek néhány napra és közös bringázással, közös programokkal vesznek búcsút a…..
Ha jobban belegondolunk, egy pillanatig sem túlzó egy 10 hónappal későbbi eseményről beszélni, hiszen mind fejben, mind testben - és persze anyagilag is - időben el kell kezdeni a felkészülést annak, aki az egyik legnagyobb és legkeményebb európai montain bike versenyre a Sellaronda…..
Mi is beszámoltunk az augusztus második szombatján megrendezett föld alatti kerékpárversenyről, a MOFÉM Underworld Kupáról, amely a többszáz éves kőbányai pincerendszer mélyére kalauzolja le a bringásokat. Hogy teljes legyen a kép, kiegészítésként megérkezett az igen…..
A múlt hét végén került megrendezésre az olaszországi Val Gardenában a Sellaronda HERO elnevezésű mountain bike maraton, amely Európa egyik legkomolyabb kihívásának számít, nem mellékesen a 2015-ös futam a maraton világbajnokok sorsáról is hivatott volt dönteni, így nem csoda,…..
A jövő hét pénteken esedékes Magyar Kerékpársportok Szövetségének 2015-ös közgyűlése kapcsán egyre több információ lát napvilágot - a változást szorgalmazók, a tisztánlátás érdekében minden követ megmozgatnak. A Magyar Kerékpársportok Szövetsége megújult…..
A Magyar Kerékpársportok Szövetsége éves rendes közgyűlésére készül, mely május végén kerül megrendezésre, ahol a korábbi tájékoztatók alapján alapszabály módosításra is sor kerülhet majd - ez alkalomból készült interjú Polony Istvánnal, az MKSZ…..
A vasárnapi salgótarjáni mountain bike XCO Magyar Kupa futam kapcsán beszélhetnénk a nívós nemzetközi mezőnyről, a jelentős résztvevői létszámról vagy a látványos versenyekről, ám ehelyett pályára szórt szegek és ellopott biciklik kapcsán kérjük az olvasóink…..
Április 19-én, vasárnap a Salgótarján Kupával vette kezdetét a mountain bike XCO Magyar Kupa sorozat, amely igazán színvonalas versenyt hozott, mind rendezői, minden versenyzői oldalról, ám volt olyan, aki ezt szerette volna megakadályozni, ugyanis - döbbenetes módon - a pálya egy…..
A közelmúltban megújult Magyar Kerékpársportok Szövetségének egyik stratégiai, és egyben legfontosabb rövid távú kommunikációs célja egy brand létrehozása a sportág számára, amely egységes és azonosítható megjelenést mutat a külvilág felé, közös identitást jelent a…..
Hazánk egyik ismert mountain bike csapatának, a Merkapt Maraton Team SE tagságának tíz éves hagyománya, hogy minden év tavaszán, amolyan szezonindító jellegű összetartást tartanak, ahol a csapatépítés és a jókedvű közös tekerések kerülnek a középpontba. Az idei…..
Ma reggel fotóztuk ezt a gátlástalan parkolóbajnokot a XIII. kerületben, amint a Teve utca, Gömb utca sarkán az egyirányú utcába szemből befordulva, a forgalomtól elzárt területen pihenteti az autóját. Teszi mindezt a rendőrpalota árnyékában úgy, hogy a kerékpárúton…..
Pár hete napvilágra került néhány látványterv a főváros egyik legelszomorítóbb állapotú közterületéről, az évek óta megújulásért kiáltó Nyugati térről. A tervek impozánsak, amelyek a tér valódi funkciójának megfelelően egy igazi nagyvárosi találkozási pont képét…..
Nagy valószínűséggel egyre gyakrabban fogunk találkozni a jövőben ehhez hasonló ötletekkel, amellyel most éppen Tommy Hilfiger állt elő. Azt nem gondolnánk, hogy slágertermék válik belőle, de tény, hogy a napelemes kabát, mind férfi, mind női változatban szerepel a Tommy…..
trójaifaló 2014.12.11 16:36:46
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Szerintem azért nem írt a szerző technikai paramétereket mert nincsenek, vagy nem érdeke senkinek publikálni azt, mert rögtön kiderülne, hogy csak a trendiség miatt lett napelemes ez a kabát.
A napelem gyártója sem ír semmit: www.pvilion.com/solar-clothing/
Illetve azt, hogyha feltöltöd az aksit (nyilván nem a napelemekkel), akkor az majd tölti a mobilod 4x. :)