Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsidó szellemiségű luxuskurva

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben ismertettem néhány választási rigmust a két háború közti időszakból, most ezt folytatom. Kezdjük a sort a Horthy-korszak egyetlen kétciklusos vasvári választókerületi képviselőjével, a hadirokkant telekesi báróval, vitéz Roszner Istvánnal. Róla szól az alábbi, néhai Perjési…..
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2016.03.07 20:39:54
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
A tegnapi nap híre, hogy egy ibizai szórakozóhely reklámvideójában látható Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója. (forrás: index.hu) Az még nem is lenne baj, hogy elmegy egy szórakozóhelyre, szíve joga, azonban ez a hely nem a sarki kocsma, hanem egy elég drága…..
A pénteki, 128 halálos áldozatot követelő terrortámadás után nemzeti gyásznapot hirdettek Franciaországban. Az Eagles Of Death Metal koncertjén 87 halálos áldozatot szedett három terrorista, akik közül végül kettő felrobbantotta magát, egyet pedig a rendőrök ölték meg. Jelen…..
Hát, ez is megvolt. Emelkedetten, de fáradtan, és lebutított politikai tartalommal búcsúzott az ország Göncz Árpádtól. Reményt igazából az ad, hogy az ország számos pontján spontán gyűltek össze az emberek egy fotó és néhány mécses köré, A hűvösödő novemberben megint…..
Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett. És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság. És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá…..
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2015.10.25 17:56:52
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2015.10.25 18:02:57
Elképesztő interjút hallhatott Drágabolgárúr megfáradt hangja. Az öngyűlölő baloldali médiagettó falai között ilyen összecsapást csak ritkán lehet hallani. Ezért volt minden perce megdöbbentő. Az egomán volt miniszterelnök néhány percig próbálta titkolni, mennyire el van…..
Ebben a történetben üzletemberek, jogászok és politikusok a főszereplők. A mai magyar felfogás szerint, csupa erkölcsi hulla, olyan emberek, akik csak kárt okoznak, rombolnak, lopnak, csalnak, hazudnak; önző, kíméletlen, korrupt banda. Vagy bűncselekmény, vagy politikai…..
NemGogol Magyarország bukása 2015.10.05 12:35:43
Hieronymus Bosch - Szent Antal megkísértése Rendkívül eretnek és vérlázító dolog ilyesmivel manapság előhozakodni. Az őrültség azonban felszabadítja az elmét, és így kimondhatunk olyan dolgokat is, amelyek elsőre talán tényleg őrültségnek hangzanak. Pont most, pont ma,…..
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2015.10.01 07:08:10
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
A kormány migrációról szóló kampánya (nemzeti konzultáció és óriásplakát-kampány) semmilyen módon nem illeszthető egy alkotmányos demokrácia működésének kereteibe. A nemzeti konzultációt a kormány a demokrácia, vagyis a közügyek szabad megvitatása eszközeként igyekszik…..
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2015.06.13 20:10:09
@egysmás: Ne mááá, én pl. tök jól élek.
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2015.06.13 20:12:27
@egysmás: Túl sok Bolgár Györgyöt hallgatsz, kissé lazulnod kéne, kevesebbet morcizni.
Előzményért ide kell klikkelni...
Zsidó szellemiségű luxuskurva 2015.06.10 21:35:07
Amikor rászorult Rogán Tónira egyre durvábban kezdett ráégni az ingatlanmutyi, kétségbeesésében annyival bírt terelni a témáról, hogy mi a pék faszáért nem csökkentenek árat a pékek, legyen olcsóbb a kifli, hiszen esik az üzemanyagár. Ennek van már vagy két hete, azóta…..