Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István 68

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jófogás az egyik legnagyobb hazai online piactér. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ez valamiféle biztosítékot és védelmet jelent a magánbizniszek ingoványos területén. Hát nem egészen.  Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség! Az alábbi problémával azért fordulok hozzátok, mivel sokat…..
Spontán kilyukadt a hasában lévő tályog és 58 éves korában meghalt a beteg. Tisztelt Praxis!   Unokahúgomnak a helyi kórházban méhnyakrákot állapították, ahol a szövettani vételnél kivágták a húgyhólyagját .Azt hittük, hogy fertőzést kapott ezért úgy döntött,hogy a műtétet a SOTE nőgyógyászati…..
István 68 2016.05.21 22:58:37
@rest of boys: Sajnos amikor az ember elveszti a hozzátartozóját, akkor legtöbben az orvosokat hibáztatják. Bevallom én is így voltam vele,és egyszer írtam is,hogy ha annyi 10000 Ft lenne a zsebemben amennyi hibát elkövetnek az orvosok, nagyon gazdag lennék. Ezt az emberekkel általában az elkeseredettség mondatja, nem akarják elfogadni azt,hogy az orvos is egy ember, és csodákat nem tud tenni.Én velem is ez a dolog történt amikor 1 éve meghalt az édesanyám,csak a hibákat kerestem még saját magamban is,hogy mit nem csináltak jól az orvosok,és én mit nem csináltam jól. Utána kaptam egy választ,hogy ha nekem annyi 10000 Ft lenne a zsebemben ahány embert megmentenek az orvosok,akkor nálad is gazdagabb lennék.Elnézést szeretnék kérni az orvosoktól a kijelentésem miatt! Ugyanis nemrég kaptam vakbélgyulladást,és ha nem műtenek meg az orvosok akkor valószínű,hogy nekem is harangoznak.
Azért azt még hozzá teszem, amit szoktam mondani széllel szembe nem lehet pisilni. Az úgymond orvosok az egy külön faj! És ha kell, összezárnak annak ellenére, hogy azt sem tudják ki az a "másik", de védik.   Tisztelt Praxis!   január.23.-án a páromnak ketté tört a lábszár csontja, mentő,…..
István 68 2016.03.05 23:04:03
@she_wolf: Az életnél semmi sem fontosabb,abból csak egy van !
István 68 2016.03.05 23:22:04
@Dikusz: Természetesen semmi rosszindulat nincs bennem az orvosok iránt, főleg a hivatástudatú orvosokat nagyon tisztelem, és becsülöm a munkájukat,mivel olyan dolog van a kezükben amiből csak egy van, az emberi élet.És szint úgy az ápolókat,beteghordozókat,és a többiek akik szinte alamizsnáért dolgoznak.Az egészségügyet pedig nemhogy nem tudnák rendbe tenni,hanem nem is akarják, csak választáskor ígérgetik.
István 68 2016.03.05 23:54:47
@she_wolf: Ez így van két egyforma ember nincs a világon,de én is azt mondom,hogy ha a halál nem lenne akkor bizony sok ember szenvedne nagy kínok közt,a betegség kivetkőztetné emberi mivoltából és ezt senki sem akarja.
A boncolási jegyzőkönyv a halál okaként gócos tüdőgyulladást nevezett meg. Ez lehet, hogy így van, ugyanakkor bennem továbbra is ott a kétely, az alapján amit mondott az intenzíves orvos, meg a lázlapon szereplő hiányosságot miatt. Tisztelt Praxis olvasók!   Én is szeretném megosztani egy…..
István 68 2016.02.25 21:00:21
@Diorella Queen: Sajnos én már láttam a saját szememmel, amikor a neurológiai osztályon az idős beteg kihúzta a karjából a branült,és ömlött belőle a vér.Egy szobatársa szólt a nővérnek,hogy mi történt, erre a nővér meg sem mozdult csak állt,és szólt egy másik nővérnek,hogy eredj oda mert az a te beteged.
István 68 2016.02.26 08:05:46
@Diorella Queen: Nekem azt mondta az idősebb kollégám,ha ezt a pályát választottad akkor tartsd a segged,és ne panaszkodj ,vagy lehet változtatni. Van olyan nővér akit vasvillával szedtek ki az anyja alól,durva,okosabb mint az orvos. És ha nincs másik nővér akinek szóljon, akkor a beteg el is vérezhet ? Sokat robotolnak ez nem vitás,és tisztelet, dicséret azoknak akik ezt lelkiismeretesen teszik, de sajnos ez egyre kevesebb.
Kétségbeejtő arra gondolni, hogy ha minden kórházból ennyi orvos elmegy külföldre, mi lesz velünk? rre mit mondanak azok, akik állandóan szidják az egészségügyben dolgozókat, orvosokat nővéreket egyaránt? Tisztelt Praxis blog!   Első felindulásomban írom ezt a posztot, kérem nézzék el nekem,…..
Az elhunytat szólították meg, a levél tartalmában pedig úgy írtak mintha a felesége, az édesanyám halt volna meg. A levelet egy vidéki országgyűlési képviselő ügyvéd irodájából küldték, de a kérdésünkre nem kaptunk kielégítő választ. …Nagyon nehezen szántam el magam e blog megírására… Az eset most…..
István 68 2016.01.16 23:02:11
@látjátok feleim szümtükkel: Totálisan fején találtad a szeget ! Sajnos sok orvosra még az állatokat sem lehetne rábízni,hogy ellássa !
A feleségemnek egyébként súlyos agyrázkódása volt, ráadásul a fejét ért seb is elég mélyre sikeredett, így nem engedték haza, csak több nappal később. Vagyis valóban kórházi ellátásra szorult, tehát nem szórakozásból kértük mi a mentőket, hogy legyenek kedvesek…..
István 68 2015.09.15 22:21:25
@mig54: Most már értem.
Kihalnak az igazi jó orvosok!! Ha valaki igazán a hivatásának érzi a munkáját, a szívvel lélekkel csinálja,s azt a betegek is meghálálják!Itt nem volt gond azzal, hogy kinek adjunk pénzt,mert a munkához ,s  betegekhez való hozzáállás ennél alacsonyabb szintre már nem…..
István 68 2015.07.30 21:52:12
@PomberMaci: Majd ha nyugdíjas leszel, akkor is ezt fogod mondani amikor a saját piszkodban fogsz feküdni? Aki nyugdíjas aki ledolgozta az életét annak már meg kell halni ? Nem értem a hozzászólásodat.
István 68 2015.07.30 22:16:58
@vuvuvu2: Édesanyámnak egyik alapbetegsége volt sosem érezte,hogy pitvar fibrillál a szíve,csak egymás után jöttek a vérrögök vele együtt az agylágyulások, hiába a gyógyszerek és végül bekövetkezett a halál. Csak ennyire nem komoly betegség,és főleg ha ezt egy orvos nem tudja, az tényleg jobb ha elhagyja az országot.
István 68 2015.08.02 14:38:30
@csakegybeteg: Én elhiszem a leírtakat ami Önnel történt, ezért is jegyeztem meg minden hozzászólásomban,hogy tisztelet a kivételnek.De sajnos vannak felületesen dolgozó emberek is, akiknek az ember fogyóeszköznek számít,és én ezt tanúkkal is tudnám bizonyítani, mert láttuk a saját szemünkkel a történteket. Én azt mondom,hogy szerencséje van annak a betegnek akit egy lelkiismeretes orvos kezel,és annak tényleg szívesebben odaadja a beteg a hálapénzt.