Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szálka

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
Elég sokat vagyok autómániás emberek között, tehát már ezerszer szóba került a Mazda MX-5-ös. Jó autó meg könnyű meg szép a forma. Tudom, tagadnom kellene, de a forma miatt vettem meg. Soha nem vezettem, soha nem ültem benne, nem tudtam, milyen, viszont nagyon tetszett. Régóta…..
Belsőség Traktor lett, maradhat? 2014.07.18 16:34:15
Ő Nikolett, sok embert megihletett Akár rosszul is elsülhet, ha az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik, de a kis káoszban mindenképpen van valami aranyos: a spontaneitás. Ez aztán vagy működik, vagy nem, szerencsére most – legalábbis úgy tűnik – működött.A múlt…..
Belsőség Kezdődik a szívás? 2014.03.29 07:16:59
Legutóbb ott fejeztem be a történetet, hogy elhoztuk Zsolttól a T2-t, és ideiglenesen letettük egy garázsba. A garázs Botond barátom apukájáé, nagyon jó helyen van, aknás, van víz. Pár éve még én segítettem Botondnak az armatúrák felszerelésében. T2-szereléshez építette,…..
szálka 2014.03.29 20:34:14
@Perkó Rudolf Márk:
üdv
nem feltétlenül kell melegítgetni. vannak remek fagyasztó sprayk. olyan berohadt csavarokat is ki lehetett szedni amiket egy vödör csavarlazítóval sem. pl loctite tényleg jó.
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szálka 2014.02.14 09:38:59
@novothauto:
így van. aki ennyire védi az ilyen embereket annak csak azt tudom kívánni, hogy legyen egy a szomszédja, a gyereke osztálytársa, stb és utána ítélje meg a helyzetet. nem előítélet, tapasztalat.
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
szálka 2013.09.08 14:53:54
TComment Igazodjunk a hülyékhez? 2013.08.28 07:27:39
Ha nem ismerjük a szabályokat, jelek helyett használjunk szöveget? Legyen Magyarország Amerika? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szálka 2013.08.28 11:39:34
@qwertzu:
láttam a riportot szerintem részleteket ragadtál ki belőle vagy félreértetted. a táblát nem jogtalanul helyezték ki csak szabálytalanul, de a táblát kihelyező és a büntetést kiszabó, két különböző hatóság. a jogász pedig azt mondta, hogy érdemes betartani még az értelmetlennek tűnő kresz táblákat is mert elég kicsi a valószínűsége, hogy nem szabályos és akkor sokkal nagyobb baja lehet belőle. legalábbis én így értettem. ráadásul megvan erre is a megfelelő hely ahol telefonon lehet jelenteni az ilyen esetleges anomáliákat és rögtön kapsz tájékoztatást, hogy az ott akkor rendben van vagy nincs :)@halaloszto:
ugye most csak viccelsz? ahol lámpa van ott tábla is van, vagy felfestés. kötelező haladási iránnyal. de mindenképpen van egy egyértelmű forgalmi helyzet. lehet mindent félremagyarázni csak nincs értelme.
egyébként itt a bekezdés "(6) Ha az (1) bekezdés a) pontjában említett fényjelzõ készülék mellett elhelyezett kiegészítõ lámpa „BUSZ” feliratú fehér fényjelzést ad - a fényjelzõ készülék más fényjelzésétõl függetlenül -, az autóbusz-forgalmi sávban közlekedõknek tovább szabad haladni." ergo ha abban a sávban állsz mert arra kellett besorolnod, vagy motorral vagy, esetleg más olyan járművel ami szabályosan közlekedhet a buszsávban (pl taxi) akkor arra mehetsz amerre a sáv enged... szerintem
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szálka 2013.05.28 11:19:46
@Magnat:
az előbbi
Ismét jön heti beszámolónk, az elmúlt időszak autóit összegyűjtve. Elsőként jöjjön az Ascona, amely szinte sokkolta a köztudatot. A teremgarázs mélyén megbújó szörnyeteg csak néha-néha jön elő lakhelyéről. Az egyedi festés minőségi munkát sugall. A prizmás farrész…..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
szálka 2013.01.24 12:44:34
@Nínó Karotta: üdv
a váltókarnál nem lenne megoldás ha kapna egy hajlított toldást? tehát az utastérben a kar alján elvágni, egy menetet metszeni rá a rögzítés miatt és egy elforgatott "Z" alakú karral előrébb vinni a váltógombot? vagy ez tönkretenné a váltást? csak ötletelek mert tényleg elég fura helyen van most :)
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
szálka 2013.01.03 12:04:01
@ommm: üdv
nem bírom, muszáj megkérdeznem. sokszor neki kezdtem megírni de mire befejeztem volna már nem volt annyira érdekes de most hátha...
tényleg van értelme annak, hogy lehet kommentelni? az esetek túlnyomó többségében köze nincs a témához sőt hamar személyeskedésbe megy át a dolog. Van értelme ezt hagyni a részetekről vagy ez egy szükséges rossz? vagy jót röhögtök és élvezitek? nem tudok mire gondolni, tényleg. és főleg az, hogy erre még van energiátok, hogy ezt mind kövessétek...
szálka 2013.01.03 15:33:01
@gaga1980:
szerintem a ladások kapcsán inkább a felelőtlen, illegális tömegrendezvényről volt szó és nem arról h vki kimegy egy olyan autóval közútra aminél sokkal sokkal rosszabb műszaki állapotú autók is mennek rendes műszakival. és nem is állták körbe százan hátha nem üti el őket. a féknél meg inkább a fékerő szabályzásra gondolnék, mint hiba mert nem úgy tűnt a HH-kból h ákos egy beseő pedálos v folyó fékolajos fékrendszert rakott volna össze
písz
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
szálka 2012.12.13 16:14:38
@Nínó Karotta:
hello, előre is bocs a nem idevágó kérdésért de nem ismerek senkit akinek ae86-osa lenne. annak ugye gyárilag van hátsó stabilizátora + panhard rúd. egy rwd starletem van aminél se ez se az nincs. a stabilizátort felfogatni nem lenne nagy dolog csak pont fordítva minta hacsin van, mert így lenne egyszerűbb megoldani a rögzítést (végek bekötési ponthoz, a közepe meg a kasztnihoz, nyilván minden bekötési pont megerősítve) de a panhard rúdnak ezek után lenne értelme nem verseny célú használat mellett?
egyébként grat a hangyászhoz szépen alakul
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
szálka 2012.12.04 08:56:00
Miket kotyvasztanak a motorolajba? És miért kell lecserélni? Jó az olcsóbb is? Minden, amit tudni akarsz az olajról. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szálka 2012.11.21 15:00:15
@Ciri:
a ford olajra konkrétan rá van írva h a castrol csinálja