Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghirado

30 bejegyzést írt és 408 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken mindenki nunidzsúszon csússzon a Corvin tetőre, mert ez lesz: https://www.facebook.com/events/968001979877046/ A CorvinTető legtetején, a csillagos ég alatt,a TETŐTERASZON:VAGINA TOWN (FR) https://vaginatown.bandcamp.com/album/ecstasyLOUIS PANTHER…..
bloghirado 2015.06.18 15:03:59
Subba Nőnapi Meglepi! 2012.03.08 14:40:00
Egy csokor cuki celebpasi, csak Nektek, Hölgyemények!  ..
bloghirado 2012.03.08 15:01:41
Subba Értelem nélkül: Feliratos 2008.09.26 08:35:00
  Ezt a zseniális képet most kaptuk és tudjuk, hogy egy kép néha többet mond el ezer szónál mégis arra kérjük kedves olvasóinkat, hogy próbáljanak kitalálni egy hozzá passzoló képaláírást. A legviccesebbet kitesszük az oldalra.  ..
Subba Szuperpuma: Spagetti Macs 2008.08.29 08:16:00
Ismerjétek meg Spagetti Macskát, aki spagettit eszik! Ebben eddig semmi különleges nincs akár még személyesen is ismerhettek ilyet, de Spagetti Macska más! Első médiaszereplése amivel felhívta magára a figyelmet egy amerikai műsorban volt, ahol a csúnya szavak kisípolására…..
Abbahagyhatatlannak tűnik a hülye tánc sorozatunk, mai hősünk az ezévi Kecelfestről a múltkori buffalós arc, másik helyszínen, másik kameraállásból. Van itt minden klasszikus mozdulatból egy kicsi: szeletelés, egysima-egyfordított, pecázás, indiános, dobozolás...
Vajon min ügyködik ez a két szimpatikus dolgozó? Megfejtés hamarosan.....
Subba Oktatás Sarkadon 2008.06.03 09:34:00
Régi szép iskolás időkbe visz vissza bennünket az alábbi órán rögzített videó. Irígykedhetnek akiknek ilyenben nincs részük, alaposan felkészít az életre. Aki egy ilyenen túl van, azt nagy meglepetés nem érheti már semmilyen helyzetben. Vigyázz, kész,…..
bloghirado 2008.06.03 09:38:52
bloghirado 2008.06.03 09:39:31
Nem szeretnénk nagyon húzni az időtöket, de vessetek ti is egy gyors pillantást, hogy hol tart manapság a magyar popzene sokadvonala, határon innen és túl. Következzen a mi négy favoritunk, szeretnénk Reni, Nob, 3beat és Híres jolánka útját a mi szerény eszközeinkkel ezúton is…..
Subba Bodri attól félt... 2008.05.14 17:58:29
Betegségekkel nem ritkán csak indokolt esetben viccelünk, így nem mehetünk el szó nélkül a hét címe mellett: Méhszájpolipot vettek ki Bodri Krisztából. Two in one élmény: hála a Szent Bulvárnak újabb celebet ismerhettünk meg a fentebb linkelt családi orvosdrámából (de most…..
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
Subba Igen? Nem? Nemigen... 2008.03.09 23:20:37
Mivel mi itt a Subbán nemigen szoktunk politizálni, ezt a posztocskát csak úgy szőrmentén biggyesztjük ide, a miheztartás végett, reméljük az üzenet érthető és világos. ..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
A tűzoltók mentették ki a szomszédos kéményből azt a Dán férfit, aki tegnap a szemközti házban lakó fiatal hölgyet kukkolta. Nem kis költségvetésből olyan hosszú periszkópot készített, amivel egész a lány szobájában lévő kandallóig beért. A megfigyelő berendezést…..
Subba Anya, apa, ne aggódjatok! 2008.03.04 12:58:00
Lazításképp tekintsük meg együtt a Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarának "Neked is sikerülhet" című promóciós videóklipjét. A mondanivaló világos: kedves szülők, nyugodt szívvel engedjék féltett gyermeküket a legszebb magyar mediterrán város egyetemének…..
Kedves zalai lányok, fiatal asszonyok! Aki úgy érzi szépnek született - ki ne érezné ezt? - küldjön egy mosolygós fotót magáról, s már be is kerül az újságba, majd viszont láthatja magát, többi fotójának társaságában a www.zalaihirlap.hu honlapunkon. Nekünk már meg is van…..
A világ egyik legismertebb technikai fejlesztő csapata előállt legújabb zenei lejátszójukkal. Az Inus névre keresztelt 1,7 cm hosszúságú kúp alakú szerkezet különlegessége, hogy a végbélbe felhelyezve hordható. A fülhallgatókkal rádióhullámokon keresztül kommunikál, méri a…..
Spanyol pszichológusok megállapították, hogy a megromlott párkapcsolatok helyreállításának legcélratörőbb módja egy hétköznapi használati tárgyban rejlik. A kutatásban résztvevő több ezer házaspár 87%-a ugyanis a televízió távirányítójának birtoklásáért folytatott…..
bloghíradó Elkapták a "csikkest" 2008.02.29 08:00:00
Többhónapos szerteágazó nyomozás után, végre elfogta a francia rendőrség a "csikkes" néven közismert veszélyes gyűjtögetőt. A 47 éves párizsi nő évek óta folytatta már megbotránkoztató cselekedetét, azonban csak hat hónapja került a hatóság látókörébe. A…..
Körlevélben értesítette többek között az aranyhalat is az adóhivatal. Évezredekre visszamenőleg vizsgálni kívánják ugyanis nála, illetve több hasonló ajándékozó-kívánságteljesítő adóalanynál az ajándékok származását és az értékük után be nem fizetett adókat. Ha…..
Kissé talán profilidegen, de a Subba kifinomult lelkivilágától talán mégsem annyira távolálló fotóesszé, fényszösszenet, viaszkarcolat következik. A hirtelen ötlettől vezérelt apropót az adta, hogy előkerült a sublót mélyéről egy eredeti szovjet szuvenír, egy hatodik…..
bloghirado 2008.02.28 01:24:46
Ritka vásárlásra került sor kicsiny hazánkban a minap. Darócaherencen eddig ismeretlen eredetű gyümölcsöt fedeztek fel amerikai biológusok. A dolog pikantériáját az adja, hogy a falucskában élő 87 esztendős K. Imréné nyugdíjazott szövőnő több évtizede főz már lekvárt a…..
Ki ne szeretett volna pornófilmrendező lenni kiskorában? Mindannyiunk gyerekkori álma megtestesítője Kovi ezúttal blogolásba kezdett. Szuper! Támogatjuk, pláne a stílust amiben nyomja. Kovi bá naplócskája telis-tele kedves pajkos mosolygó kis figurákkal, ami picit zavaróan…..
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
bloghirado 2008.02.26 11:20:55
bloghirado 2008.02.26 11:26:54
Sok szülő rettegve gondol bele, hogy gyereke tetoválásokkal teli tér vissza egy nyaralásról. A legújabb találmány azonban elejét veheti az ilyen eseteknek.De nem csak erre megoldás a cserélhető tetoválás. Azok is igénybe vehetik, akiknek már nincs több szabad varrható felület a…..
Subba Büdösök 2008.02.25 11:19:00
Rohanó világunkban senkitől nem várhatjuk el, hogy hét és fél percet szánjon egy amatőr punkvideoklip megtekintésére, még akkor sem ha ebben (jegyezzük meg: kevésbé hatékony) verbális támadást intéznek az elmúlt tíz év hazai celebvilág színe javaellen. Mondjuk Kovács P.…..