Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirisits Bálint

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a megátalkodott kölykök – gondolják sokan, amikor gyermekük valamilyen "gaztettet" követett el. Ezek a csínytevések sokszor kizárólag a határok feszegetéséről szólnak, abból fakadóan, hogy a gyermek köré szőtt korlátok kezdik gúzsba kötni bontakozó személyiségét. Sok esetben azonban nem a lélek…..
Sok családban előfordul, hogy a szülők egy idő után úgy döntenek, hogy külön folytatják az életüket. Ideális esetben megegyeznek és kulturáltan elválnak. Amennyiben a házasságban gyermek is született, a szülők életük végéig, kimondatlanul is össze lesznek kötve a…..
Születésünkkel kezdődik életünk, onnantól kezdve pedig mindannyian a halál felé tartunk. A halál ténye legtöbbünket megrettent és félelemmel tölt el, ezért inkább nem foglalkozunk vele, és - többnyire tudattalanul, de sokszor tudatosan is - legátoljuk magunkban a halál…..
Jellemző, hogy manapság mindenki a gyermeknevelés, illetve a szülőség tökéletes receptjét kutatja, hiszen a túlzott társadalmi elvárások minden eddiginél magasabb szintet ütnek meg, és a hibázás jelentősége is ezerszeresére nőtt. Recept természetesen nincs, de némi…..
A következő kérdésfeltevés a maga pökhendiségével könnyen ellenszenvet válthat ki, hiszen úgy tűnhet, hogy az írója kellően egoista ahhoz, hogy olyan dolgokba üsse az orrát, amit az emberiség a mai napig nem volt képes megfejteni, így ezáltal felfogni sem: hogyan lesz a…..