Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tálos Lőrinc

112 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ahhoz, hogy semmi se változzon, mindennek meg kell változni. Ugyanakkor, ahhoz, hogy minden megváltozzon, semminek nem szabad változnia. Mi hiszünk ebben, ezért reménykedve figyeljük az erzsébetvárosi önkormányzati választás baloldali jelöltcastingját. Ezen a csatatéren dőlhet el, hogy a baloldal…..
Karácsony Gergely nagyon elverte Horváth Csabát. A kérdés az, hogy lesz-e elég ereje arra is, hogy az MSZP rászorítsa a változásokra. Hunvald György jelöltsége Karácsony Gergely próbája is lesz egyben...
A választók egyszerre akarnak új ellenzéket és összefogást, miközben a kettő kizárja egymást...
Soha nem tört még ki ekkora vita a miniszterelnök fasírtjáról, miközben csak azt nem vesszük észre, hogy valójában annyi történt, hogy a miniszterelnök kommstábja nem ismeri a magyar valóságot. Ha ismerné, nem botlott volna el a Gundel-névben...
A parlamenti ellenzék lezárta a pulpitust a rabszolgatörvény szavazása előtt. Latorcai János a saját helyéről vezeti az ülést - amely önmagában házszabály-ellenes -, Csárdi Antal LMP-s képviselő videója szerint pedig a képviselői kártya nélkül is lehet szavazni, azaz a kormánypárti képviselők…..
A Gruevszki-ügy úgy fest, mintha a magyar kormány úgy szeretett volna szívességet tenni Moszkvának, hogy közben az ne veszélyeztesse nyugati kapcsolatait, viszont a Kreml szándékosan kényszerítette volna a részletek kiszivárogtatásával színvallásra a magyar kormányt. Röviden: Orbánt pofára ejtették...
Cáfolja vagy éppen megerősíti azt a gyanút, hogy valaki a kommunista titkosszolgálatnál volt, hogy a "bolgár Videotonnál" dolgozott? Fontos-e ez önmagában, vagy csak mint egy nagyobb kép része?..
Játsszunk el a gondolattal, hogy egy önkormányzati és/vagy főpolgármester-választás nem a saját szekértáborunk sikeréről szól, hanem mondjuk a fővárosról. Ha így tesszük mérlegre azokat a politikai erőket, akiknek köze volt Budapest 2010 előtti vezetéséhez, akkor az jön ki, hogy még a "balos…..
Reflektor Feljelentem a Ripostot 2018.11.09 12:19:28
„A kormány (és vidéke) most már minden határt átlépett!” Ismerős, mondhatni elhasznált, élét vesztett kijelentés. Hogy azért-e, mert a kormány (és vidéke) tényleg havonta lép át valamilyen határt, vagy mert frusztráltságunkban mindenre ugrunk és talán ezért is hiszik, hogy mindent megtehetnek…..
A Reflektor sorozatot indított a jövő évben esedékes főpolgármester választásról és az azt megelőző ellenzéki helyezkedésről. Összefogás kell most is, hátha bejön végre, vagy olyan jelöltek, akik megújítják a közbeszédet? Kell-e előválasztás? Ki lesz Tarlós István végső kihívója? Felkért szerzőink…..
Gyurcsány Ferenc közszereplő kiállt a hajléktalanok mellett, a maga sajátos módján. Akcióját többféle kritika érte, ki demagógnak nevezte, kinek tartalmi kifogása volt ellene. Utóbbiak közé tartozott Jámbor András, a Mérce főszerkesztője, aki nyilvános ámde nem hivatalos facebook-profilján…..
Ön elhitte, hogy az összefogás az ellenzéki erőforrásainak csokorba gyűjtéséről szól és a Fidesz legyőzésének egyetlen lehetséges eszköze? Van egy rossz hírem: Önt csúnyán átbaszták...
Reflektor Puzsér Róbert titka 2018.10.16 07:44:00
Tarlós István bejelentette, hogy újraindul a főpolgármesteri tisztségért. Bejelentésére egyből támadt három ellenzéki jelölt is. Horváth Csaba és Karácsony Gergely a szocialisták részéről (ha a KDNP-t se nevesítjük külön, akkor a Párbeszédet sem illik) illetve Puzsér…..
Az utcán élő emberek személyes tárgyainak elégetéséhez való jogot az állam, az állampárt szentesítette. A mai naptól (2018.10.15.) a gyakorlatban is alkalmazható, hogy az életvitelszerűen az utcán élő emberek személyes tárgyait el lehet venni, el lehet égetni. Nincs már kikötés arra vonatkozóan,…..
"A lehető legnagyobb távolságot szeretném tartani azoktól, akik a sósavas bácsi tempójában támadnak bárkire, aki szerint nem luxus gondolkodni ezekben a vészterhes időkben sem. Ez a mindenhol árulót kereső magatartás engem azokra a facebook-aktivistákra emlékeztet, akiknek egy-két nemes ügy melletti…..
Rendkívül szórakoztató vagdalkozással reagált a kormánysajtó az Átlátszó cikkére. ..
Gyurcsány pár nap alatt akkora viccet csinált magából, hogy mától nem gyomorgörcsöt okoz, hanem gátszakadáshoz hasonló erővel kitörő röhögőgörcsöt...
Gyurcsány Ferencnek sikerült pont oda felhúzni a két térfelet elválasztó hálót, ahová Orbán Viktor is szerette volna. Az egyik oldalon Európa a liberális Kánaán, a másikon a liberális Mordor. Kettejük elbeszélésében az EP-választás arról fog szólni, hogy a, csak Európa győzheti le Orbán Viktort és…..
Elkezdődött az EP-kampány. Nyitányként a Fidesz propagandagépezetébe visszatért HírTV világgá kürtölte, hogy Karácsony Gergely elvállalná "egy baloldali pártszövetség európai parlamenti listájának vezetését". A hírben a címen és a leaden kívül persze semmi nem utalt arra, hogy valóban mondott ilyet,…..
Óriásit ment a magyar sajtóban, hogy az augusztus 20-i állami ünnepségeken kereszttel díszítették fel az Országházat. Többen a szekuláris állam végét delirálták vagy rögtön a nem keresztények elnyomásaként értékelték, hogy egy latin keresztet ábrázoló zászló jelent meg a Parlament erkélyeiről…..
Mi, itt a Reflektornál – személyes érintettség okán is – a kezdetektől kiemelten foglalkozunk az autizmussal, az autisták és családjaik mindennapos problémáival. Az egyik első interjúnk a korai fejlesztés fontosságáról szólt és az elsők között adtunk hírt az úgy nevezett „csendes órákról”. Utóbbi…..
Azt mondja a Raskó György, hogy az LMP-t a Fidesz mozgatja. Állítását két dologgal támasztja alá: egy értesülés – magyarul pletyka – felidézésével és azzal, hogy szerintem egyértelmű, mindenki láthatja. Tehát konkrétum semmi, csak egy alátámasztatlan bennfenteskedés meg egy Gyurcsány-hitüek körében…..
Hírét adtuk, hogy a kormány a repedt lófingot sem hajlandó tenni egy olyan szervezet ellen, amely szerint az autizmus gyógyítható azzal, ha veréssel fenyegetéssel arra kényszerítünk autistákat, hogy ne viselkedjenek úgy, mint egy autista. Ezzel nem csak az a probléma, hogy az ilyen módszerek még…..
Híre ment, hogy az LMP-ben „rendkívüli ülést tartanak az LMP ellen indított médiahadjárat" miatt. A hír majdnem igaz (az ülés nem rendkívüli), az annak nyomán született felháborodáshullám azonban a saját farkába harap: az elnökségi ülés ugyanis pont azzal kíván foglalkozni, hogy a párt belső…..
Tálos Lőrinc 2018.07.11 15:39:35
@parafffa: kétszer töltöttük fel, mert bénáztunk. Én - korrigálandó a hibát - levettem azt, amelyik később került ki, de közben az index azt tette ki a ketrecbe, így hát visszatettük. Most kétszer van fent.
A civil szervezetek ellen fellépő kormány a civil szervezetek függetlenségére hivatkozva nem tesz semmit egy autistákat fenyegetéssel, szóbeli bántalmazással „gyógyító” csaló tevékenységének megakadályozása érdekében...