Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cherrypen

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cherrypen Offline is online 2015.01.04 12:10:26
Unaloműző. Legtöbbször ezt a választ kapom arra a kérdésemre, hogy miért Tinderezik valaki. Tegnap 10 lánnyal buliztam. Kisebb "közvélemény kutatást" tartottam, ki van fent rajta. A legtöbben fent vannak. Legyen 25 éves vagy 35 az illető. Egy egyszerű kérdést tettem fel: minek?…..
cherrypen 2015.01.05 20:21:36
@Őajani: Kedves Őajani! Valóban. Badoora azért regisztráltam még vagy 5 évvel ezelőtt, mert naívan azt hittem, lehet ott nyelvet tanulni.( spanyol) Lehetetlenül kis naiv voltam, de talán megbocsátható bűn :) Aztán rájöttem, hogy nem lehet. Soha nem találkoztam (volna) onnan senkivel. A Twoo fogalmam nincs micsoda. Én biztos nem vagyok fent rajta...
Egyébként elfogadom, ha fent van valaki, nincs vele bajom, van olyan barátnőm, aki ott "találkozott" a vőlegényével. Csak ki kellett magamból írnom a csalódottságomat. És attól, mert elfogadom, még nem szeretem. A facebookban sem szeretek mindent, de már az életem része.
Ezt a kérdést forszírozom már napok óta. Mindenki azzal jön, az idő mindent megold. De nekem ez csak azt jelenti, hogy megtanít elfogadni egy olyan dolgot, amit nem akarok elfogadni. Pontosabban nem is megtanít, hanem belekényszerít. Mert mit tudsz tenni? Vagy felvágod az ereidet, vagy…..
cherrypen Találkozás magammal 2014.12.25 20:18:06
Egy pohár vörös az asztalon. Gyertyafény jobbról, gyertyafény balról, elölről és hátulról. A levegő hideg, nyirkos. A harisnya és a szoknya rossz választás volt, de hát, mostanában nem sűrűn jártam ilyen helyen. Elfelejtettem, hogy nincs fűtés. És, amikor jártam, akkor sem…..
Sokszor elbizonytalanodom. Vannak napok, amikor meggyőződésem valami, és úgy hiszek benne, mint abban, hogy Isten létezik. Aztán néha előfordul, hogy elveszítem a hitem. Nem Istenben, hanem abban, hogy minden okkal történik és fontos része vagyok az egésznek. Hogy terve van velem a…..
cherrypen Szeretlek! Tudom... 2014.12.07 18:51:17
Nagyjából a fent olvasható "párbeszéd" sarkallt rá, hogy blogot írjak. Az ember lánya nem éppen egy "tudom" -ra számít, amikor kimondja, azt a szót, ami által tudatja a legmélyebbről jövő érzését. De, tudjátok, van ennél egy sokkal erőteljesebb és sokkal-sokkal mélyebbről…..