Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szirák Sára

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Magyarország legnagyobb fesztiváljait, amelyek évről évre egyre nagyobb látogatószámot produkálnak. De honnan ismerjük ezeket a fesztiválokat? Mit tudunk róluk? Kik gondoskodnak arról, hogy a fesztiválozók ne csak fesztiválszezonban,…..
A közmédia átalakulásával számos olyan kulturális, turisztikai, természetvédelmi és agráriummal kapcsolatos magazin szűnt meg, amely rendszeresen foglalkozott a határon túli témákkal. A műsorok készítői is részben Magyarországon kívül élő magyarok, akik…..
A fogyasztók manapság nemcsak szeretik, el is várják a cégektől, hogy küldetésük részévé tegyenek különböző CSR (Corporate social responsibility) tevékenységeket, és aktívan részt vegyenek a társadalmi felelősségvállalásban  - írja a Mashable. Mi a CSR? A CSR divatos…..
A Debreceni Egyetem Kommunikáció– és médiatudományi szakának vendége volt egykori hallgatója, Horváth Ambrus, aki jelenleg a Cluso reklámügynökség szövegírója. Előadásában bemutatta a reklámügynökség működését és feladatait, majd arról mesélt, hogy milyen érdekes…..