Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrIdeges

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fékezhetetlen gitárikon, akinek 70 évesen az jelent felszabadító érzést, ha fiatalokkal oszthatja meg a színpadot. Állítja, a reflektorfény nem az ő terepe, de a gitárt korántsem akasztotta szögre, több órát gyakorol ma is. A csongrádi Tisza Presszóban a Tisza Jam Session keretein belül lépett fel…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Képzeljünk el egy lakatlan szigetet, ahová a 90-es évek legtúlértékeltebb zenekarait száműznék kulturális retorzió gyanánt! Lelki szemeinkkel máris látjuk, amint a Bush és az Blur tagjai alkut kötnek, hogy – az éhhalált elkerülendő – titokban megölik és megeszik H.P.…..
Az Óriás a fenti feldolgozással úgy odabaszott most az Ossian- és trve heavy metal rajongóknak, hogy csak úgy csattant. Van a magyar metáltörténelemnek egy olyan szűk órája, amit legszívesebben minden igaz hívő elfelejtene, kitörölne a kollektív emlékezetből. 2000-ben történt,…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
DrIdeges 2014.12.22 12:19:55
@SzUser: ...csatlakoznék!
Amilyen sekélyesek a "beutaltak", olyan magasröptűek az egyes kommenek, illetve az összeoglaló!
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..