Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hage

492 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Nem akarok zsákbamacskát árulni és elhúzni a bejegyzést a végletekig, majd aztán egy csattanós befejezésben elsütni, hogy hát milyen is volt összegezve. A Murder kiállítás nem azért nem tetszett nekem, mert rossz, hanem mert ennél sokkal több lehetett volna. A honlapon beígért…..
A második nap már jobban telt, kétszer is meggondoltam mit is kérek és miért mennyit fizetek. A sor megdöbbentően hosszabb volt, így türelmesen kivártuk azt az időt, amig a galériára felengedtek. A műsorban leginkább a Funky Pho blog levesét vártam, kimondhatatlan vágyam volt rá.…..
Hage blogja Szervíz II. 2010.12.02 14:05:00
Leírom, mert érdemes, hogy milyen kálvária vár azokra, akik szervízbe kényszerülnek vinni a gépüket.Csodálatos MacBook-om egyszer csak úgy döntött, hogy a megszokottnál hangosabb lesz, így a ventillátor csapágyas meghibásodása egyre jobban idegesítőbb zajjal járt. Ezt tetézte…..
Hage 2012.09.28 10:43:00
@kino: örülök, hogy neked csak ennyi jött át. Valójában nem is a szervíz volt a fasz.
Hage 2012.09.28 12:08:22
@kino: Van azóta másik szervíz is. Igazából két év alatt eléggé jól kijött erről a mélypontról a szervízszolgáltatás. Sőt ha lehet azt mondani, a magán vállalkozású szervízek még korrektebbek és olcsók is. Ráadásul van, hogy néhzeted a javítást, így nem kell félni, hogy valamit el/kicsalnak a gépből. Bár azóta nem voltam szervízben a géppel. Az is igaz, hogy még akkor karácsonykor eladtam és vettem egy újabbat.
Az előre beharangozott rendezvénnyel nem is lenne gondom, hiszen az ember tekintete elsiklik a megannyi újsághírdetés fölött, de amikor a városban blogon lement a beharangozó, akkor éreztem, hogy ide sokan elmennek majd. Nem is tévedtem. Kezdjük ott, hogy nem tartom magam kifinomult…..
Hage blogja Pénteki húsleves 2012.09.23 15:46:49
Igaz, hogy ezt pénteken kellett volna megírni, de mára tolódott. A lényegen nem változtat: húslevest csináltam a hétvégére. Ez kb minden hétvégén így van otthon is, hiszen nagy adagban jó készíteni és így kimeríti a "nagycsaládos egész hétvégés leves" kategóriát.…..
Hage blogja Újra blog 2012.09.21 13:17:34
Elsőre ez kicsit elhamarkodottnak tűnhet, de mégis úgy tűnt a legjobbnak, ha ide térek vissza blogot írni. Pár ismerős megkért, hogy folytassam az írást, mert kiváncsiak arra mit is csinálok a mindennapokban, de érthető módon nem fognak a facebook-on csüngeni, vagy éppen…..
     ..
     ..
Hage 2011.06.11 19:27:49
@sTormy: Nem. Vannak néha olyan kifejezések, amiket nehéz magyarba áttenni, viszont elvenni sem akarok belőle. Ha nem tetszik, akkor az eredetit tudom javasolni.
     ..
Wulffmorgenthaler Magyarul Arr! 2011.06.02 00:00:00
     ..
     ..
     ..
     ..
Wulffmorgenthaler Magyarul A haver 2011.05.27 00:00:00
     ..
Sziasztok!Elviekben sikerült beállítani mindent, hogy mobilon és táblagépeken is korrekten megjelenjen az oldal. Akinek esetleg ez mégsem működik, az írjon már egy kommentet, hogy error :) Köszi! És jó olvasgatást! ..
     ..
    ..
     ..
     ..