Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsiarakas.cafeblog.hu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottál már Catherine Dickens-ről és az ő csákberényi birodalmáról? Ha nem, szívből ajánljuk, hogy tölts el ott néhány napot, ugyanis garantált az ökotudatos feltöltődés.  Képzeljünk el egy nőt, amolyan igazi fészekrakó típust. Ahogy Catherine mondja – aki nem…..
Mi még csak most kezdtük el úgy igazán összeállítani az ajándékokat. Jobb később, mint soha! Mit vegyünk, mit ne vegyünk? Mit ajándékozzunk és kinek? Mi az, amit jól fontoljunk meg, mielőtt megvásároljuk? Mi az, ami tiltólistás? Minden esetben az? Hiszen mindannyian azt…..
R. VÁRKONYI ÁGNES (1928-2014) „A történetírás összetett munka: egyszerre mesterség, tudomány és művészet. Ami a természettudósnak a laboratórium, az a történésznek a levéltár és a könyvtár. Ha valaki hidat épít statikai tudás nélkül, a híd leszakad. Ha mesterségbeli…..
Mi magunk sokkal jobban örülnénk, ha Orbán Viktor miniszterelnök az Edda örökbecsűjét, A Kör-t játszaná el valamikor zenekarával, de amíg ez bekövetkezik, addig meg kell elégednünk Stephen Harper kanadai miniszterelnöknek és Van Cats nevű zenekarának (!) a kanadai konzervatívok…..
Elérkezett a várva várt pillanat, mikor kiderül, hogy a Karácsony.Otthon. elnevezésű rajzversenyen kik készítették el a legünnepibb, legaranyosabb, legkreatívabb alkotásokat. Kezdjük az elején... mikor kitaláltuk még októberben, hogy rajzversenyt rendezünk, akkor álmodni sem…..
kicsiarakas.cafeblog.hu 2014.12.09 18:59:37
Ilyenkor karácsony előtt  a bőség zavarával állunk szemben, új megjelenések, régi klasszikusok kacsintgatnak ránk a polcokról, én ebben a zűrzavarban szeretnék most egy kicsit, nyilván a saját ízlésem szerint eligazodni. Korosztályonként fogom ajánlani a könyveket, csakúgy…..