Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetor2000

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A környezetvédelmi államtitkárság egyik szolgálati autója egy elektromos hajtású Opel Ampera, amely nagyon dicséretes, de a modellből Magyarországon eddig minimális darabszámban értékesítettek. Köszönhetően annak is, hogy az állam még mindig nem támogatja az elektromos és…..
Minap írtunk azokról a dúsgazdag csemetékről, akik elsődleges szórakozásuknak tekintik, hogy vagyonukkal (pontosabban: apuci vagyonával) kérkedjenek az Instagramon – most cserébe megmutatjuk, vannak olyan milliárdosok, akik szerényen élnek, legalábbis környezetük mércéjével…..
zetor2000 2014.12.29 10:13:02
@Littlewood: Szerintem valahol hősök... Főleg azok, akik saját erejükből, tudásukból, tehetségükből lettek kőgazdagok. Egy icipici lehetőséget megláttak, ami nincs, de igény van rá, és éltek a pillanat adta lehetőséggel.
Te, meg én meg még vagy 7milliárd ember sosem fog ilyenhez jutni.
Egyszerű tejfölös csirkepörkölt egyszerű nokedlivel Úgy gondolom, hogy nem kell mindig nagy receptekben gondolkodni, néha a legegyszerűbb étel a legkiválóbb választás. Ilyen a klasszikus csirkepöri... Első lépés: hagymát kevés olajon vagy zsíron felteszünk pirítani,…..