Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukacstoncsi

0 bejegyzést írt és 2058 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
lukacstoncsi 2018.02.24 23:28:07
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
lukacstoncsi 2018.01.21 23:01:15
Péntek este új dokumentumfilm sorozat indult a SuperTV2-n a Földművelésügyi Minisztérium, illetve a Gyulai Kolbász támogatásával, ami arra épít, hogy két srác egy operatőr kíséretében bejárja Ázsiát, Moszkvától Bangkokig, miközben olyan hungarikumokat keresnek, mint a sanghaji Petőfi Szobor, vagy a…..
lukacstoncsi 2018.01.06 14:38:16
@ideglajos: Valószínüleg Fega leszopta Sixxet ezért írhat azt amit.Gratula! :-D
Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki…..
lukacstoncsi 2017.11.17 19:05:01
@lukacstoncsi: Baukó ma besértődött a facebookon hogy ő meg se lett említve mint nagy veterán realitys a műsor kapcsán, pedig a Rubin Kristóf kiadta neki ukászba hogy mindig legyen tapló és csinálja a feszkót.Szegény jány mi lesz vele jajj! :-D
A Netlflix ügyvédjeinek állítólag eléggé fáj a fejük azóta, hogy megtudták: a sorozatos zaklatással vádolt Kevin Spacey kirúgása a House of Cards mellől alapvetően a jelenleg éppen forgatás alatt álló hatodik évad sorsát is megkérdőjelezi. Amikor ugye kiderült, hogy a főszerepet alakító Spacey…..
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
Felborította az RTL Klub terveit, amikor kiderült, hogy Stohl András átül a konkurens csatornán futó Szárban sztár zsűrijébe, írja a csütörtöki Blikk. A lap szerint a TV2-s igazolással veszélybe került az RTL-en futó Válótársak negyedik évada. A lap informátora elmondta: az RTL már meg is kezdte a…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
lukacstoncsi 2016.02.07 13:28:02
@kontratenor: elnéztem sajó d.de már megszoktam hogy sixx ír ide.de akkor ez sajó d-nek volt címezve.
lukacstoncsi 2016.02.07 21:37:37
@évisokk: ez miért baj?ha minőségi akkor nincs gond.vihetünk ki mi népzenei dalt vagy rockot ha szar helyen végez.rúzsa magdi vagy boogie sem tipikus euroviziós dallal ment ki és hol végeztek?igaz wolf kati dala sajnos elvérzett pedig a külföldiek ezt kedvelték a legjobban talán.de a szavazás egymásra a lényeg.a szlávok a szlávokra a déliek egymásra az északiak is...sajna ez van.
A TV2 időjárás-jelentőjének jövőjéről a Bors írt: a népszerű tévés szeretne kicsit pihenni, és a családjával tölteni az időt, és ehhez a nyugdíj tűnik a legideálisabb megoldásnak. A lapnak egy TV2-s forrás megerősítette a dolgot, mondván egyelőre semmi változás nem lesz, de 18 évnyi folyamatos meló…..
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
  Nincs mentség és magyarázat erre a fotósorozatra kérem szépen, és szégyen, gyalázat, de én sírva röhögtem minden képen, különösen azon, amin Alekosz teniszezni(?) próbál egy szál alsógatyában, illetve azon, amin a gyerekmedencét pumpálja, dettó gatyában. Ez már biztos…..